Jump to content

Official Battlefield 3 Thread

Jaco

Recommended Posts

Πριν καμποσα patch το

joystick sensitivity option

αλλαζε το sensitivity και του soldier και των οχηματων, μετα αυτο αλλαξε.

Εχει βρει καποιος τροπο να μπορει να ρυθμιστει αυτο πλεον?

Οπως επισης και το free look ....Mε τη default ρυθμιση δεν παλευεται.

Παει πιο αργα και απο το θανατο.

Είδα το video και ανέβασα πίεση. Τώρα κατάλαβα γιατί κάτι μ@λ@κισμένα που βγαίνουν μπροστά μου με τρώνε πριν καν προλάβω να σκέφτω να πάτησω το αριστερό κλίκ...

Ο aiwnios έχει παίξει και στο Bazo αν δεν κάνω λάθος.

Είδα το video και ανέβασα πίεση. Τώρα κατάλαβα γιατί κάτι μ@λ@κισμένα που βγαίνουν μπροστά μου με τρώνε πριν καν προλάβω να σκέφτω να πάτησω το αριστερό κλίκ...

Ο aiwnios έχει παίξει και στο Bazo αν δεν κάνω λάθος.

Δεν προκειται ομως να ΞΑΝΑ-παιξει.:nono:

Κλινική αποτοξίνωσης για internet freaks ιδρύθηκε, αποτοξίνωσης για gamers ιδρύθηκε... για gaymers πότε ? :p

Πραγματικά οι φαρμακοβιομηχανία πρέπει να βρεί ένα χαπάκι και για αυτούς.

To περιμενα πως κ πως το βιντεο..(ΠΡΙΝ τους ΗΕΑΤ επαιξε εναντιον μας..το τι εγινε δν περιγραφεται..)

Βλέπεις τελικά ότι με το να ελέγχουμε τα στατιστικά ενός παίκτη δε μπορούμε να βγάλουμε ασφαλές συμπέρασμα ότι δεν κλέβει...; :hm:

Πριν καμποσα patch το

joystick sensitivity option

αλλαζε το sensitivity και του soldier και των οχηματων, μετα αυτο αλλαξε.

Εχει βρει καποιος τροπο να μπορει να ρυθμιστει αυτο πλεον?

Οπως επισης και το free look ....Mε τη default ρυθμιση δεν παλευεται.

Παει πιο αργα και απο το θανατο.

Eκανα δοκιμαι © με το realmware αλλα τα κανε τοσο πολυ μανταρα που αναγκαστηκα και

εσβησα cfg, profile και ξανα στησιμο - ξερετε το βραδυ παλι θα μπαινοβγανω μεχρι να βρω το sensitivity που θελω :p-

Kαμια λυση προς το παρων, εντωμεταξυ (που λεει και ο αντρεας...)

Triple Buffering Default ON?

WTF

Σήμερα τσέκαρα πάλι την κάρτα και τελικά τα λεφτά έγιναν refund.

Δεν μου κράτησαν καθόλου χρήματα για το CQ και τώρα που κοίταξα το είχα ακόμα.

Δεν ξέρω αν αργότερα μου το αφαιρέσουν...

Να σημειώσω ότι δεν έχω μιλήσει καθόλου με support όλες αυτές τις μέρες που μου είχαν πάρει το Premioum.

Eκανα δοκιμαι © με το realmware αλλα τα κανε τοσο πολυ μανταρα που αναγκαστηκα και

εσβησα cfg, profile και ξανα στησιμο - ξερετε το βραδυ παλι θα μπαινοβγανω μεχρι να βρω το sensitivity που θελω :p-

Kαμια λυση προς το παρων, εντωμεταξυ (που λεει και ο αντρεας...)

Triple Buffering Default ON?

WTF

triple buffering is your friend.

( αν είσαι Vsync lover )

triple buffering is your friend.

( αν είσαι Vsync lover )

Triple buffering ΔΕΝ ησαντο ON Krepas -και γιαυτο δεν ειχα ΠΟΤΕ την εντολη στο CFG-

Xθες μαλιστα σε επικοινωνια με αλεξοπου666

συζητώντας για το CFG του μου κανε εντυπωση που το δικο του ειχε μεσα εντολη και του λεω

ΓΙΑΤΙ, και μου λεει "Ετσι για να μαι σιγουρος..." :p

-BTW δεν ειχαν σβησει πουτε το folder που κραταει τα settings ΑΚΑ καπου στην πορεια "ανοιξε" το triple buffering.=

Τεσπα τα CFG εχουν πολυ ψωμι για οσους θελουν.

Οσοι θελουν να ανταλλαξουμε αποψεις ξερουν που θα με βρουν.

ο aiwnios έχει παίξει και στο Bazo αν δεν κάνω λάθος.
Και τοτε που σας ελεγα οτι κλεβει μου λεγατε τα δικα σας περι skill και λοιπες @@ριες....

Οταν καποια στιγμη βγω αληθινος και στα άλλα που σας λεω, τοτε να δω τι θα λετε....να τον ακουτε τον γερο-σκυλο...

lazy ειμαι οχι μ@λ@κ@ς :snap:

Ο powersam έπαιζε προχθές στον BAZO και έφτιαχνε νίλες .Μάλιστα αναρωτήθηκα πως και έγινε τόσο καλός παίχτης αφού τον ξέρω από εποχής BF2 και BC2.Μια ζωή στην μετριότητα ήταν.Τώρα όμως έκανε επέκταση πέους το παιδί και τα καταφέρνει καλά!!!!!!!

Όχι βέβαια ότι και οι άλλοι (HEAT) είναι άγια παιδιά .Ο Kastellano(έπαιζε αποκλειστικά sniper) είχε κάνει την επιμήκυνση από εποχής BF2 και μάλιστα ήταν banαρισμένος από όλους τους Ελληνικούς server προς το τέλος και μάλιστα έμπαινε με άλλα nikcs(LOStromos κλπ) και cd keys για να παίξει, αλλά το aimbot πάντα στο on. Ε!!Ρε τατάνα Ελλάδα!!!!:mad:

Έγινε επεξεργασία από black66.gr

Όχι βέβαια ότι και οι άλλοι (HEAT) είναι άγια παιδιά .Ο Kastellano είχε κάνει την επιμήκυνση από εποχής BF2 και μάλιστα ήταν banαρισμένος από όλους τους Ελληνικούς server προς το τέλος και μάλιστα έμπαινε με άλλα nikcs(LOStromos κλπ) και cd keys για να παίξει, αλλά το aimbot πάντα στο on. Ε!!Ρε τατάνα Ελλάδα!!!!:mad:

Θα ήταν εκτιμηταίο αν μας παρείχες και κάποια απόδειξη για το παραπάνω. Ο Kastellano έχει παίξει και σε 2 LAN επί εποχής BF2. Το nickname Lostromos το είχε στο ίδιο cd-key (pb_guid).

Σας κάνει frame drops στο CQ ;;;;

Είμαι στο πατρικό μου, με intel core quad2 2.4GHz/ 6gb ram/ 5770 1gb..

παίζω 1280χ800 και όλα low..πιάνω 60fps,στον χαμό λίγο πιο κάτω...αλλά ξαφνικά πέφτει στα 20-25....και κολλάει και εκεί..

Πήγα να βάλω τους 12.4,με fresh install και όχι από πάνω..αλλά όπως και Θεσσαλονίκη έτσι και εδώ,μου δείχνει ότι έχω τους 12.3..(έκανα unistall με το your unistaller και μετά με το driver sweeper..και πάλι δείχνει 12.3):wall:

δε ξερω m8 αλλα μαλλον εχει να κανει γενικα γιατι απο τοτε που βγηκε το patch απο τοτε που βγηκε το νεο cap profile μου το κανει συνεχεια παιζω για καμια ωρα με 100fps και ξαφνικα να σου η πλυμμηρα 25-30 fps τα οποια μονο με επανεκκινηση επανερχονται!:suicide::suicide::suicide::suicide:

Θα ήταν εκτιμηταίο αν μας παρείχες και κάποια απόδειξη για το παραπάνω. Ο Kastellano έχει παίξει και σε 2 LAN επί εποχής BF2. Το nickname Lostromos το είχε στο ίδιο cd-key (pb_guid).

PBBans | MBi - BanID 51054 (1931709b | Battlefield 2)

Προφανώς την δουλεια την έκανε από Netcafe με διάφορα άλλα μπουμπούκια.Ως γνωστόν στο bf2 μπορούσες να παίξεις με το nick σου σε οποιοδήποτε cd key.

KaSTeLLaN0 - Battlelog / Battlefield 3

προσέξετε τη φωτό στο προφίλ του.........το υπερηφανεύεται κιόλας .

KaSTeLaNo Lieutenant General Stats, BF2S.com

προσέξτε τα More Favorite Victims. powersam21 25 kills in a row σε ένα γύρο.Από τότε του τη φύλαγε ο Νικολάκης (powersam21) :rofl:. powersam21 - Battlelog / Battlefield 3

age 36 όχι και τόσο πιτσιρικάδες οι litlledicks.

Έγινε επεξεργασία από black66.gr