Jump to content

Official Battlefield 3 Thread

Jaco

Recommended Posts

[MENTION=2526]Nephiλiμ[/MENTION]

...και όχι δεν έγινε κάποιο refund ακόμα. :mad:

[MENTION=24389]Gr_kwstas[/MENTION]

Δύο βασικές ερωτησούλες:

1) Μετά από πόσες μέρες από την αγορά του premium σου έγινε refund;

2) Σου γίναν refund και τα 21 κάτι ευρώ ή σου κρατήσαν τα λεφτά για το close quarters και σου επιστρέψαν τη διαφορά;

Έγινε επεξεργασία από Grisos

[MENTION=24389]Gr_kwstas[/MENTION] και λοιποί refunded

Αν γουστάρεις, στείλε μου PM να κανονίσουμε να κάνεις paypal τα χρήματα σε φίλο μου στην Ινδία να στο αγοράσει αυτός κανονικότατα από εκεί, να μπείς και στο live support μετά να τους κάνεις ένα trollάρισμα να γουστάρουμε :D

απο ινδια τωρα δουλευει ο ιδιος τροπος η μπα?? γιατι προσπαθω αλλα δεν γινεται για καποιο λογο....

εμενα παντως 2 πρεμιουμ δεν τα πειραξαν...μεχρι στιγμης ολα καλα , και το προβλημα μου , θα μου δωσει πισω τα λεφτα η τραπεζα γιατι εα δεν πηρε τα φραγκα..

Πριν που μπήκα BF δεν σε έδειχνε Premium στο battlelog :D

Δε ξερω τι δειχνει το battlelog ρε συ, αυτο που ξερω ειναι οτι παιζω απροβληματιστα απο τις 12/6 CQ, με οτι εχει ενας premium user!

Οσο εχω το mail τους που με ευχαριστει για τα 49.99 ευρωπουλα που τους εσκασα, καθως και την επιβεβαιωμνη πληρωμη απο paypal...τους χαιρετω απο Ελλαδα με αγαπη!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Δε ξερω τι δειχνει το battlelog ρε συ, αυτο που ξερω ειναι οτι παιζω απροβληματιστα απο τις 12/6 CQ, με οτι εχει ενας premium user!

Οσο εχω το mail τους που με ευχαριστει για τα 49.99 ευρωπουλα που τους εσκασα, καθως και την επιβεβαιωμνη πληρωμη απο paypal...τους χαιρετω απο Ελλαδα με αγαπη!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Αυτο το mail ειναι η αποδειξη πληρωμης σου και εχει και ενα κωδικο αγορας πανω ,το ιδιο και σε μενα με 50 ευρωπουλα ...:banging:

Πως σας φανηκε χθες παιδια το cq?Εγω στον πρωτο server που επαιξα μιλαμε για πολυ lag αλλα ηταν 64αρης και μου ειπαν τα παιδια μεσα οτι ακομα ειναι σε beta εκδοση επειδη τo cq ειναι να κυκλοφορησει μετα απο 2 εβδομαδες επισημα ... Βλεπω να αρχιζει τα patches η dice παλι...

Στον επομενο server που επαιξα με 32 slots ολα πηγαν ρολοι απλα πολυ cod το κανανε βρε παιδι μου τεσπα....

Ενα αλλο πραγμα που ειδα ειναι οτι στην αναζητηση με cq δεν βγαζει πολλους servers ..

Εμένα και σε ένα φίλο μου, που τα πήραμε μαζί από Ινδία, όχι μόνο δε μας το έχουν κόψει ακόμα, αλλά μας έστειλαν και newletter από ΕΑ India... Προφανώς και έχουμε αφήσει την περιοχή Ινδία ;)

Ίσως αυτό να έπαιξε ρόλο. Είναι πολύ δύσκολο να ψάξουν τα Logs να βρουν ΙΡ που ήταν με proxy. Πιό εύκολο είναι να βγάλουν μια λίστα, ποιό το πήραν από Ινδία, που η χώρα τους δεν είναι Ινδία. Θα πρότεινα να τη γυρίσετε όλοι όσο ακόμα προλαβαίνετε.

Ρε παιδιά, λέει πουθενάς στα Terms of Use ότι απαγορεύεται να αγοράζουμε κάτι από άλλη χώρα; Που λέει ότι το origin δεν είναι region free; Εγώ σε 20 μέρες θα πάω Αμερική και θα κάτσω λίγους μήνες, απαγορεύεται να παίζω ή να πάρω το Premium επειδή θα χάσουν 10€ από την αναλογία €/$;

Εμένα και σε ένα φίλο μου, που τα πήραμε μαζί από Ινδία, όχι μόνο δε μας το έχουν κόψει ακόμα, αλλά μας έστειλαν και newletter από ΕΑ India... Προφανώς και έχουμε αφήσει την περιοχή Ινδία ;)

Ίσως αυτό να έπαιξε ρόλο. Είναι πολύ δύσκολο να ψάξουν τα Logs να βρουν ΙΡ που ήταν με proxy. Πιό εύκολο είναι να βγάλουν μια λίστα, ποιό το πήραν από Ινδία, που η χώρα τους δεν είναι Ινδία. Θα πρότεινα να τη γυρίσετε όλοι όσο ακόμα προλαβαίνετε.

Αυτή είναι "μια" οπτική, η άλλη είναι ότι ξαφνικά θα πολλαπλασιάστηκαν οι "Ινδοί" χρήστες... και είναι πολύ πιο εύκολο να ψαχουλέψουν εκεί πρώτα, σε αντιπαραβολή με τα τελευταία 10 IPs από τα οποία συνδέθηκαν στο battlelog ;) (και τα οποία θα δείχνουν Ελλάδα...)

Έγινε επεξεργασία από papatsonis

Αυτή είναι "μια" οπτική, η άλλη είναι ότι ξαφνικά θα πολλαπλασιάστηκαν οι "Ινδοί" χρήστες... και είναι πολύ πιο εύκολο να ψαχουλέψουν εκεί πρώτα, σε αντιπαραβολή με τα τελευταία 10 IPs από τα οποία συνδέθηκαν στο battlelog (και τα οποία θα δείχνουν Ελλάδα...)

Λόγω του ότι είναι η δουλειά μου, ξέρω πως είναι μάλλον απίθανο να κρατάνε ιστορικό αλλαγών στο profile των χρηστών. Ελάχιστοι τα κάνουν και δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος.

Αντίθετα, είναι υποχρεωμένοι να κρατάνε διευθύνσεις ΙΡ από πληρωμές και αγορές. Δεν έχουν σχέση οι ΙΡs του battlelog. Δε λένε πουθενά ότι απαγορεύεται αν βρεθείς Ινδία να το αγοράσεις από εκεί και μετά να παίξεις στη χώρα σου. Λένε ότι, αφού υπάρχουν διαφορετικές τιμές ανά περιοχή, ο καθένας θα πρέπει να το πάρει από την περιοχή του και όχι από άλλη. Ε, εγώ είμαι Ινδός... ;)

Ότι και να λέμε, θα δείξει στην πράξη. Μπορεί να ψάχνουν χειροκίνητα. Απλά μου κάνει εντύπωση που αγορές που έγιναν νωρίς έχουν γίνει revoke, το ίδιο κι αγορές που έγιναν τελευταίες, ενώ αγορές που ήταν στη μέση, παραμένουν ενεργές. Μια αναζήτηση σε βάση και logs, είναι υπόθεση λεπτών, άντε ωρών. Τα revokes άρχισαν προχθές στην πράξη.

Παντως μεχρι στιγμης ειναι πολυ λιγα τα ατομα στα οποια το ακυρωσαν,και αποτι καταλαβα σε ολους η ακυρωση εγινε μεχρι και την στιγμη που κατεβασαν (ακριβως εκεινη την στιγμη στους περισσοτέρους) το CQ,δεν εχω δει να εγινε σε καποιον αφου (εννοω 2-3 ωρες μετα)κατεβασε το CQ ακυρωση του Premium...

Checkαρα σήμερα αν έχει γίνει το refund, αλλά έφαγα άκυρο. CQ έχω κανονικά. Έχω την εντύπωση πως μόλις γίνει το refund, θα κοπεί και το access στο CQ, κάτι όμως που έρχεται σε αντίθεση με τα λεγόμενα του [MENTION=24389]Gr_kwstas[/MENTION]. Είδωμεν...

Πάντως αν γίνει full refund και μας μείνει το CQ ---> WIN :p

Tania: Kostas, your order was cancelled by the fraudulent team.

you: yes but not the police

Καλά, αυτό κΟλ0μέτρησε... :D

Έγινε επεξεργασία από AnimaTronic

σορυ ακυρο.Δεν καταλαβα σωστα............δεν εγινε refund ακομα...

Καλά, αν δεν έγινε refund και σας περάσουν απλά αγορά του CQ, τότε μιλάμε για ΤΕΡΑΣΤΙΟ νομικό σφάλμα και θα τους πηδ@τε ομαδικώς. ΥΠΟ ΚΑΜΙΑ συνθήκη δεν έχει δικαίωμα ο πωλητής να αλλάξει το προϊόν του αγοραστή χωρίς την έγγραφη αποδοχή του. Αν σας κάνουν κάτι τέτοιο, η καλύτερη κίνηση είναι ομαδική καταγγελία πληρωμής. Αν γίνει από δεκάδες άτομα για το ίδιο πράγμα, θα κυνηγάει η VISA αυτούς για απάτη.

Edit: Άσχετο... [MENTION=7033]Lazy Dog[/MENTION] Εχθές δεν είχαμε καθόλου Zinga Tower στο rotation... Κάποιος συγκεκριμένος λόγος ή το ξεχάσαμε;

αστοχο ερωτημα και απο μηχανης θεος:αν εμενα ινδια και εβαζα proxy για να αγορασω απο ελλαδα (ειμαι ο σιρφουλιτου ρε αδερφε) θα με εκαναν παλι ριφαντ?η θα λεγανε χαχαχ ε τον λαμακα αμπολα τον καλα να παθει?