Jump to content

Recommended Posts

(edited)

Μικρή διόρθωση Γρηγόρη, ([MENTION=2162]GruntGR[/MENTION]) Η μαγεία στο abakan είναι ότι στην πραγματικότητα το recoil το νιώθεις(διπλό :p) αφού φύγει και η σφαίρα από την κάννη με 1800rpm(γκουχ γκουχ;)), οπότε θεωρητικά πάνε και οι 2 σφαίρες στο ΙΔΙΟ σημείο. Δεν ξέρω πόσο δύσκολο είναι να το "μοντελάρει" με την μηχανή του παιχνιδιού(πιθανόν αρκετά αφού έχουν βρεί τη μεσοβέζικη λύση 0.67 1st bullet multi..), αλλά με λίγο practice και full auto(το κανονικό όμως..) αν ελέγχεις τα taps σου, θα μπορούσες να το έχεις μόνιμα full auto και να ρίχνεις μικρά δίσφαιρα (σε full auto οι 2 πρώτες πάνε με τα 1800rpm κλπ κλπ.. και μετά να μπαίνει στο 600rpm mode), ακούς DICE....?

thnx και πάλι Αλέξανδρε ([MENTION=6140]SCARFACE[/MENTION]) που με έψησες να ασχοληθώ με το οπλάκι αυτό :)

Έγινε επεξεργασία από papatsonis

Γενικα τα burst guns ειναι underrated και underused.

Εμενα μου αρεσουν παντως, πλην του Μ4.

Το ΑΝ-94 και το ΚΗ2002 με βαρυβαρελι ειναι uber killing machines.

Γενικα τα burst guns ειναι underrated και underused.

ισως επειδη πολλοι παικτες χρησιμοποιουν τα full auto guns σε "burst mode" ριχνοντας ριπες 3-4-5 σφαιρων

καποια full auto οπλα (οπως πχ το G3A3) ειναι σχεδον υποχρεωτικο να τα χρησιμοποιεις ετσι, ειδικα σε μεσαιες αποστασεις... :p

σχεδον σε ολα τα maps (και ειδικα σε rush) υπαρχει πολλη "close quarters" σωμα με σωμα μαχη οποτε τα full auto οπλα μαλλον βολευουνε περισσοτερο :hmm:

Εμενα μου αρεσουν παντως, πλην του Μ4.

Προσωπικά έχω καλύτερα stats με το Μ4 από ότι με το SCAR και τα έχω χρησιμοποιήσει περίπου το ίδιο.

...σωμα με σωμα μαχη οποτε τα full auto οπλα μαλλον βολευουνε περισσοτερο

Δοκίμασε shotguns ;)

Προσωπικά έχω καλύτερα stats με το Μ4 από ότι με το SCAR και τα έχω χρησιμοποιήσει περίπου το ίδιο.

Πως ξεχωριζεις τα kills μεταξυ Μ4 και Μ4Α1, γιατι το δικο μου battlelog τα δειχνει "ενα" οπλο ?

Δοκίμασε shotguns ;)

μιλαω θεωρητικα, οχι για μενα...

εγω, οτι και να χρησιμοποιησω, αναπηρος θα ειμαι :p

:offtopic2: τα shotguns μονο στο gotham city με βολευουνε, ομως και εκει, i suck :weep:

:p

ισως επειδη πολλοι παικτες χρησιμοποιουν τα full auto guns σε "burst mode" ριχνοντας ριπες 3-4-5 σφαιρων

καποια full auto οπλα (οπως πχ το G3A3) ειναι σχεδον υποχρεωτικο να τα χρησιμοποιεις ετσι, ειδικα σε μεσαιες αποστασεις... :p

σχεδον σε ολα τα maps (και ειδικα σε rush) υπαρχει πολλη "close quarters" σωμα με σωμα μαχη οποτε τα full auto οπλα μαλλον βολευουνε περισσοτερο :hmm:

No offence ψηλε, αλλα στα stats σου βλεπω μονο ΑΕΚ, your opinion doesnt count. :p

Πως ξεχωριζεις τα kills μεταξυ Μ4 και Μ4Α1, γιατι το δικο μου battlelog τα δειχνει "ενα" οπλο ?

Άλλο όπλο είναι...; :confused:

Άλλο όπλο είναι...; :confused:

M4 = Δισφαιρο (default) / μονοσφαιρο

Μ4Α1 = full auto (default) / μονοσφαιρο

Ναι αλλο ειναι.

Στο battlelog απλως βλεπει 1.

Same story with M16A3/M16A4 .

(edited)

στα stats δειχνει kills και οχι ποση ωρα χρησιμοποιεις ενα οπλο

εχω χρησιμοποιησει αρκετα οπλα, απλα με την ΑΕΚ (και με το m320) εχω κανει πολλα kills σε metro servers, ενω με καποια αλλα (και σε αλλες πιστες) δεν σταυρωνω kill

αυτο δεν σημαινει οτι δεν τα εχω δοκιμασει :p

εχω να ριξω με m320 πανω απο δυο μηνες και δεν εχω την ΑΕΚ τουλαχιστον τους τελευταιους δυο (παιζω με το G3A3)

αλλα οταν ειχα ξεκινησει να παιζω επαιζα πολλες ωρες με αυτα τα οπλα, ενω τωρα με τα αλλα οπλα δεν παιζω τοσο πολυ BF (και δεν πολυπαιζω μετρο, τουλαχιστον οχι οπως το επαιζα πριν). φυσιολογικο ειναι λοιπον να παραμενουν πρωτα στα stats μου ακομα και αν δεν τα χρησιμοποιω πια καθολου

η γνωμη μου (ειτε παιζω με την ΑΕΚ ειτε με την liverpool :p) δεν μετραει ετσι κι αλλιως, αφου ουτε καλος παικτης ειμαι αλλα ουτε εχω ασχοληθει πανω απο ενα χρονο -σοβαρα- με τα FPS

το BF3 ειναι το πρωτο παιχνιδι της σειρας που εχω παιξει, πριν απο τον περσινο νοεμβρη δεν ειχα δει ουτε σε video το BF... :)

Έγινε επεξεργασία από WiFi Thief
M4 = τρισφαιρο (default) / μονοσφαιρο

Μ4Α1 = full auto (default) / μονοσφαιρο

Ναι αλλο ειναι.

Στο battlelog απλως βλεπει 1.

Same story with M16A3/M16A4 .

fixed :p

Χθες ήταν πορωτικό το Sqdm. Θα το αφήσετε και σήμερα;

Και μια ερώτηση, για sidearm τι προτείνετε μεταξύ G17, MP443, M1911 και M9 σε suppressed version ?????

Χθες ήταν πορωτικό το Sqdm. Θα το αφήσετε και σήμερα;

Και μια ερώτηση, για sidearm τι προτείνετε μεταξύ G17, MP443, M1911 και M9 σε suppressed version ?????

Eλπιζω οχι.

REX/.44 αν ξερεις που βαρας.

93R/G18 αν δεν ξερεις που βαρας.

Κρίμα.

Δηλαδη κανένα απο αυτά που ανέφερα;

Το REX ποιο είναι; δεν τα εχω ξεκλειδώσει όλα. Είμαι ψάρακας ακομα :hehe:

Παιδες για να παιξω το campaign χρειαζεται να περασω κανα patch?

Kαλο θα ηταν φιλτατε πειρατη.

Εχει αρκετα bugs το 1.00.

Λογικά θα σου γίνει update απο τον Origin client αν δεν έχει περαστεί τίποτα