Jump to content

Official Battlefield 3 Thread

Jaco

Recommended Posts

Χθές έκανα αυτό που δείχνει στο παραπάνω gameplay του Threatty στο 7:48, σκότωσα αντίπαλο που ετοιμαζόταν να πετάξει grenade και η grenade σκότωσε team mate του :p

Πολύ καλό gameplay πάντως.

Γιατί μου φαίνεται πως ο τύπος παίζει με vsync on;

Επίσης δεν το είχα παρατηρήσει, αλλά τελικά βάλανε scoreboard στον server browser, όταν επιλέγεις τον server που σου δείχνει τα tickets!

Έγινε επεξεργασία από Zenor

Επίσης δεν το είχα παρατηρήσει, αλλά τελικά βάλανε scoreboard στον server browser, όταν επιλέγεις τον server που σου δείχνει τα tickets!

Το έχουν αλλάξει αλλά για κάποιο λόγο δεν το δείχνει σε όλους. Το άρθρο στο battlelog blog λέει ότι το ενεργοποιούν σιγά σιγά σε όλους τους παίκτες... :confused: Μη με ρωτήσεις γιατί...

Χθες μαζεύτηκαν όλοι οι μαχαιροβγάλτες στον ΒΑΖΟ και δεν τολμούσα να κάνω βήμα!

Πάρτε και ένα "αστείο" [ame=http://www.youtube.com/watch?v=x_VGwoYPz3s]bug[/ame] (μεγάλη αλητεία, το παραδέχομαι :p).

ολα οκ ! ;)))

aek η m16a4 ?

και για engineer τι προτιματε?

Το M16A4 φαινεται πολυ ελκυστικο για μακρινες αποστασεις ( μολις 0.1 ADS spread REAL Battlefield 3 Charts: Damage, Time to Kill, Accuracy, Vehicle, Attachments + Stats and Mechanics )

Συνηθως παιρνω f2000 + foregrip + flash suppresor + kobra/reflex αναλογα με τα κεφια ( γενικα προτιμω reflex αμα το οπλο κλωτσαει πολυ )

Σε μεγαλα map ak74 + bipod + laser sight + pso-1 4x, full auto οταν μπαινω σε δωματιο, single fire οταν ειμαι εξω

Engineer προτιμω A-91 με τα αντιστοιχα attachment του f2000 και M4 ( ΟΧΙ το A1 ) με τα attachment του AK74

Πολύ random η κατάσταση με το ecm και όπως έχουν καταλάβει νομίζω οι περισσότεροι και να ρίξεις flares πάλι θα σου έρθει το javelin ενώ έλεγαν οτι θα άλλαζε αυτό μετά το patch...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=jeTFOgEstns&feature=g-u-u&context=G291bfb3FUAAAAAAAHAA]Battlefield 3: Attack Helicopter Guide Part 1 (ECM vs Flares) - YouTube[/ame]

Πολύ random η κατάσταση με το ecm και όπως έχουν καταλάβει νομίζω οι περισσότεροι και να ρίξεις flares πάλι θα σου έρθει το javelin ενώ έλεγαν οτι θα άλλαζε αυτό μετά το patch...

Battlefield 3: Attack Helicopter Guide Part 1 (ECM vs Flares) - YouTube

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=2K2218r7gCI&feature=plcp&context=C47bea3fVDvjVQa1PpcFPaFzzAo7jrC3XzboaqgGJKO2E6kMsDO_s=]BF3 - Just another chopper guide (Javelin) - YouTube[/ame]

Σήμερα τράβηξα ένα μικρό gameplay, με την μουσική ταίριαξε πιστεύω

Γενικά είχε πλάκα, σχόλια δεκτά

Από την ταράτσα στο Ε (Kharg Island) έχω κάνει 26:0. Ευτυχώς είχα teammate support που έβγαινε επάνω μου, μου έδινε ammo και μετά έφευγε :T:

Από την ταράτσα στο Ε (Kharg Island) έχω κάνει 26:0. Ευτυχώς είχα teammate support που έβγαινε επάνω μου, μου έδινε ammo και μετά έφευγε :T:

Ήταν πρωί δεν είχα ενέργεια για 26 0 :p

Πιο πολύ για δοκιμή το ανέβασα και για να δω το editing/framerate κτλ.