Jump to content

Official Battlefield 3 Thread

Jaco

Recommended Posts

(AEK)δεν εχει recoil.

Επαιξα αρκετες ωρες πριν το patch με το ΑΕΚακι, τοτε δεν ειχε, τωρα ειναι σα βαρας ορθιος full auto με Brawning .50 :hehe:

Mε το F2000 την βρηκα χθες, ωραιο οπλακι με φοβερη ταχυβολια και λογικο recoil αν του βαλεις foregrip.

[ragepost]

Αν δε κάνουν κάτι με το suppression σύντομα όλος ο κόσμος θα αρχίσει να χρησιμοποιεί τα προαναφερθέντα noob rilfes.

Πρόβλεψη => όταν με το καλό η ED (aka Electronic Dice) προτείνει καποιο μοντέλο συνδρομής θα κοστολογεί τη χρήση τους είτε άνα kills per day είτε με την ώρα. Επίσης θα έχει και πακετάκια του στυλ στα 300 kills που θα αγοράζεις δώρο 15% περισσότερο suppression στον αντίπαλο. :clap:

Ρε δε παν να μαμηθούν δίνουν αξία στο κάθε nooba! Νο οφενς στους τακτικους χρήστες. Το ξέρω αναγκάζεστε για να επιβιώσετε....:p

[/ragepost]

Ερώτηση1: Σε τι βοηθάει ο SSD στο BF3????

Ερώτηση2: Αν βάλω και SSD μαζί με τον ήδη υπάρχων δίσκο θα πρέπει να βάλω εκεί και το λειτουργικό μου (win7 64bit) και το παιχνίδι, η μόνο του το BF3???

Το κακό με το suppresion είναι ότι είναι δυσανάλογα αυξημένο σε σχέση με τα υπόλοιπα θέματα που επηρεάζονται από τα perks (run, ammo, explosives, κλπ). Κατά αυτόν τον τρόπο σε υποχρεώνει να παίρνεις το anti-suppresion perk και αχρηστεύει το suppresion perk, αφού και χωρίς αυτό είναι αρκετό. Έτσι σε ένα squad έχεις μόνο δύο επιλογές για perks, αφού λογικά τις δύο θέσεις θα καταλάβουν τα run και anti-suppresion.

:offtopic2:

[MENTION=16942]black66.gr[/MENTION]

Απάντηση1: Όπως ένα Λειτουργικό έτσι και το Battlefield 3, είναι και τα δύο δεδομένα (data). Οπότε έχει καλύτερους χρόνους φορτώματος. Αν ρωτάς γενικά γιατί είναι πιο γρήγοροι οι SSD στη θεωρία αλλά και στη πράξη ακετές φορές, είναι επειδή δεν έχουν κινητά μέρη και η πρόσβαση στη πληροφορία είναι πιο γρήγορη. Αυτό σαν χονδρική εξήγηση. Πιο λεπτομερώς SSD-Wikipedia

Απάντηση2: Όχι δεν είναι απαραίτητο.

Γενικά τι έχω παρατηρήσει εγώ με τον δικό μου. Αν έχεις γρήγορο σύστημα, δηλ. επεξεργαστη+μνημη, τρελές διαφορές δεν θα παρατηρήσεις και ο,τι δεις θα είναι στο φόρτωμα πάντα. Αυτό που θα παρατηρήσεις (ή δεν θα παρατηρησεις όπως θες :p) είναι η ησυχία (φασαρία) του μηχανικού σκληρού. Αν βάλεις και λειτουργικό στον SSD (σου συνιστώ να είναι μεγάλος για τα Win 7 64bit 120 GB τουλάχιστον) θα είσαι κομπλέ.

Έγινε επεξεργασία από Grisos

Γενικά τι έχω παρατηρήσει εγώ με τον δικό μου. Αν έχεις γρήγορο σύστημα, δηλ. επεξεργαστη+μνημη, τρελές διαφορές δεν θα παρατηρήσεις και ο,τι δεις θα είναι στο φόρτωμα πάντα. Αυτό που θα παρατηρήσεις (ή δεν θα παρατηρησεις όπως θες ) είναι η ησυχία (φασαρία) του μηχανικού σκληρού. Αν βάλεις και λειτουργικό στον SSD (σου συνιστώ να είναι μεγάλος για τα Win 7 64bit 120 GB τουλάχιστον) θα είσαι κομπλέ.

για τις "τρελλες" διαφορες: πιο πριν και σε εμενα (οπως και στους περισσοτερους απο εσας) ο σκληρος μου ητανε το μεγαλυτερο bottleneck του υπολογιστη μου (Windows experience index γυρω στο 5.5)

τωρα: post-22844-1416075996,239_thumb.png

και δυο βιντεακια ενα απο το tom's με launching applications (καλο θα ειναι να διαβασετε ολο το αρθρο) και ενα με launching του BF3

[ame]

[/ame]

οσο για την χωρητικοτητα, μονο για τα windows 7 (x64) ακομα και οι 32αρηδες ειναι αρκετοι! εγω σε 60αρη vertex 2 (φορμαρισμενος σε 55GB) με εγκατεστημενα τα windows 7 64 (+ 2GB virtual memory) και καποια utilities συν το BFBC2 και το ΒF3 (το οποιο πιανει πανω απο 16GB, μεγαλυτερο απο τον φακελο των windows!!!!) ειμαι ετσι:

post-22844-1416075996,5877_thumb.jpg

post-22844-1416075996,644_thumb.jpg

για μενα, το θεμα τιθεται οπως ακριβως το βαζουνε ολοι οσοι (τολμανε να) "συγκρινουν" HDD vs SSD: το ερωτημα δεν ειναι αν θα βαλεις SSD, αλλα ποιον! :triniti:

σορυ για το οφ, σιγουρα υπαρχει θεμα και αρθρα στο lab.gr για τους SSD :T:

Έγινε επεξεργασία από WiFi Thief

Κοίτα όσον αφορα τη χωρητικότητα δεν μιλάω μόνο για windows μόλις τα βάλεις αλλά μαζι με τα προγράμματα + τα updates. Εμένα είναι 60αρης και εχω ελεύθερα 13GB. Και δε μιλάω για visual studio που είναι 10+ GB και είναι στον μεγάλο σκληρό. Πάει αναλογα με τη χρήση. Η αλήθεια είναι οτι το BF3 δεν το έχω δοκιμάσει αλλά με το BC2 διαφορά σε multi είδα μικρή. Καλά τώρα αναφορικά με το βιντεάκι που πόσταρες, 1+ λεπτό δεν έχω κάνει ποτέ με το σκληρό της υπογραφής. Γι'αυτό ανέφερα καλύτερο σύστημα => μικρότερη διαφορά στις επιδόσεις. Βέβαια δεν ξέρω αν βελτιστοποιήσαν το BF3. Λεω να μη το συνεχίσουμε γτ θα φάμε άκυρο από admin. :p

εγω πιστευω οτι δεν ειχε λογικη το suppresion απο πριν, οταν βρισκεσαι εν μεσω πυρων η αδρεναλινη ανεβαινει με αποτελεσμα να οξυνονται οι αισθησεις και οχι να βλεπεις σαν να εχεις πιει....:hang3:

εγω παντως παιδια, την AEKαρα (και το m320 :devil:) επαιζα και πριν απο τα patch την ΑΕΚαρα παιζω και τωρα. και δεν παρατηρησα διαφορες για να σας πω την αληθεια.

αν ησασταν κι εσεις noobs, δεν θα καταλαβαινατε διαφορες και δεν θα φωναζατε. εμ τι να σας κανω; ποιος σας ειπε να γινετε vets? :p

ειχανε πει οτι θα βελτιωσουνε καποια σημεια γενικοτερα στο παιχνιδι, οπως πχ το να μπορεις να περνας πολυ χαμηλα αντικειμενα οπως σκαλοπατια κλπ χωρις το jump, αλλα μαλλον δεν τα διορθωσανε (ολα): προφανως θεωρουνε οτι το να βγεις απο καποια δωματια του alleyway στο bazaar (τα οποια τα χωριζει με τον διαδρομο ενα σκαλοπατακι το πολυ 5 εκατοστων που ουτε καν φαινεται) πηδωντας, ειναι μερος του gameplay

οσον αφορα την "λογικη" και το ρεαλισμο, που συζητατε (με αφορμη το suppression ή την συμπεριφορα των οπλων στην κανονικη ζωη και το BF3) μην ξεχνατε οτι ειναι παιχνιδι ρε μαγκες: τα να μενετε σε αυτα και να μην σας "ενοχλουν" πραγματα που ρεαλιστικα ειναι αδυνατα (πχ το να σε ανασταινει ο αλλος οταν εχεις φαει headshot ή ρουκετα στην μαπα) ή να επισκευαζει με ενα καμινετο σε 10 seconds ενα viper που εχει σχεδον διαλυθει, ειναι σαν να καταπινεις την καμηλα και ταυτοχρονα να βγαζεις ξυγκι απο το κουνουπι... :p

θες ρεαλισμο? παιξε arma 2 (δοκιμασα το free και δεν φτανει το πληκτρολογιο για τα bindings, δεν στριβει καν με το ποντικι, εχει 8 διαφορετικα κουμπια + το mouse μονο και μονο για να κινησαι/τρεχεις/βλεπεις...)

Έγινε επεξεργασία από WiFi Thief

Καλά, με αυτό το σκεπτικό πολλά δεν έχουν λογική, όπως το να σου ρίχνω ένα βλήμα .338 με το Μ98 στο πόδι, και να συνεχίζεις το τρέξιμο... Μην το πάμε πάλι στο πόσο ρεαλιστικό είναι.

μπορεις να μην φερνεις αντιρησεις σε παρακαλω?το σαπρεσιον μας αποξενωνει η ανταλαγη βληματων ειναι μια μορφη επικοινωνιας (χωρις αποδεκτη πλεον)

...προφανως θεωρουνε οτι το να βγεις απο καποια δωματια του alleyway στο bazaar (τα οποια τα χωριζει με τον διαδρομο ενα σκαλοπατακι το πολυ 5 εκατοστων που ουτε καν φαινεται) πηδωντας, ειναι μερος του gameplay

Φεύγεις από US Base, πας προς Ε. Με το που αρχίζει η ανηφόρα, κάνεις αριστερά για Α. Δεν ανεβαίνει το πεζοδρόμιο. Πριν το patch, δεν ξέρω αν ίσχυε, αλλά δεν το είχα παρατηρήσει :shout:

ασχετο με το suppression & ssd,σας εκανε update το origin σημερα?εμενα με το που το ανοιξα αρχισε update και μια φιλιστοκα 2 μετρα με αυτα που διορθωσαν

Εμένα έκανε εχθές το βράδυ που το άνοιξα.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=vXUKIvQcX-k&context=C4a4d2a8ADvjVQa1PpcFOkBEcCHPvYp-aZScwfYiALCo8MSg6JBRg=]Battlefield 3 Viper Rape! - YouTube[/ame]

Το ΚΟ που γράφω στην περιγραφή σημαίνει "Κωδικό όνομα" τς τς! Για όσους δεν το έπιασαν :)

Έγινε επεξεργασία από sfirculitu

Επιτελους μπορω να καταλαβω τις ακριβως επιπτωσεις εχει ενα attachment στο καθε οπλο ξεχωριστα :)

Symthic Forums • View topic - Individual Attachment Values for New Patch

edit : Δεν εχει προς το παρων info για bipod :(, το F2000 φαινεται τουμπανο με flash supressor παντως, και το m240 με foregrip πρεπει να εχει πλακα, πολυ μικρο ads spread inc για να το σνομπαρει καποιος :)

Έγινε επεξεργασία από GruntGR