Jump to content

Official Battlefield 3 Thread

Jaco

Recommended Posts

Δεν είναι ανάγκη να βγουν, αφού όλο και κάποιος admin είναι μέσα και μπορεί να κάνει skip τους μεγάλους χάρτες. Το καλό με το να υπάρχουν είναι, ότι πριν μπουν οι παίκτες βλέπουν το map list και αν δούν μόνο τους κλειστούς, μπορεί να μη μπουν καθόλου.

Εχθές το χαρήκαμε πάντως, αν και ο [MENTION=6900]AnimaTronic[/MENTION] έκανε κάτι απίστευτα κουλά*, και δε χρειάστηκε να βγάλουμε τις μεγάλες, γιατί στη Bazaar παίζαμε πάνω από μία ώρα. Μετά είχε Seine...

*Ειδικά εκεί που με μαχαίρωσες στο Alleway, εγώ σε είδα να βγαίνεις από τη στοά, να πηδάς στον αέρα να μη σε πετύχω, να πέφτεις σχεδόν στο κεφάλι μου, αφού ήμουν προς το Α κάτω από τα σκαλοπάτια και ξαφνικά να μου παίρνεις tag... :confused:

Ώντος πολύ ωραίο game χτές στην Grand Bazaar. Το καταευχαριστήθηκα.

Πήγα να βγώ και σε είδα οριακά μέσα από τη στοά, που σημάδευες κάποιον προς το Β. Οπότε είπα να το παίξω ninja.

Μιλάς ΕΣΥ mister [MENTION=173]Wizard![/MENTION] που στον πρώτο γύρο με τσάκισες; :p Έλεγα από μέσα μου: "Τώρα θα βγώ και θα γράψει Wizard13gr M98B AnimaTr0nic". Και τσούπ, το έγραφε :p

Εμένα μου έκανε ένα καλό ο [MENTION=14206]AKISSS[/MENTION]. Τον βλέπω μπροστά μου και βγάζω knife. Πυροβολεί, δε με πετυχαίνει και αρχίζει κυκλικό κυνηγητό. Κόβω απότομα για να τον μαχαιρώσω, αλλά είχε ήδη κόψει πρώτος :p Knifed.

Επίσης καμια 15αριά deaths μου οφείλονται στον [MENTION=8450]dexter20csgr[/MENTION], που έδινε ρέστα στο chat. Ειλικρινά είχα δακρύσει. Ειδικά όταν μπήκε κάποιο παιδί και του γράφει: "Man, only LAV and mortar". ΑχΑχαΧΑχαχΑχαχΑΧα. Ελεεινός συνδυασμός :p

Απίστευτο γέλιο έριξα και με τον [MENTION=11666]wolves[/MENTION], που έτρεχε σαν τρελός σε κάποια φάση να πάρει τις σημαίες. Αφού νόμιζα οτι θα βγεί από τα όρια της πίστας για να πάρει και καμιά σημαία από την Operation Firestorm :D

Πάντως γενικά μου είναι δύσκολο να παίξω tactical. Τρέχω σα μ@λ@κ@ς πρός τον οχτρό. Κατάλοιπα από Call of Duty 4 και Unreal Tournament 2004.

Παιδιά πείτε και κάνα name για να μη γράφω Dexter και Wizard και Wolves κλπ.

Στάθης

Έγινε επεξεργασία από AnimaTronic

Πήγα να βγώ και σε είδα οριακά μέσα από τη στοά, που σημάδευες κάποιον προς το Β. Οπότε είπα να το παίξω ninja.

Ειλικρινά, θυμάσαι τι είδες εσύ; Είχα ~90 ping, ενώ είχες ~60, αλλά το να σε βλέπω να "περπατάς" στο κεφάλι μου, ενώ με μαχαιρώνεις, είναι πολύ περισσότερο από 30ms...

Απίστευτο γέλιο έριξα και με τον @wolves, που έτρεχε σαν τρελός σε κάποια φάση να πάρει τις σημαίες. Αφού νόμιζα οτι θα βγεί από τα όρια της πίστας για να πάρει και καμιά σημαία από την Operation Firestorm :D

Δεν ηταν η Operation Firestorm? Και ελεγα και εγω που ειναι οι δεξαμενες...?

Ειναι ρε συ να μην τρεχεις με δαυτους...!!! Οποτε σταματαγα. Death...!!!

Απλα προσπαθουσα να τις παρω να τις εχουμε μαζεμενες απο τη μια μερια γιατι μας ειχαν βαλει στη μεση και δεν ηξερες απο που θα σου΄ρθει...

Ειδικα με τον αρχι-μουλοχτο τον @Wizard! μεσα...πρεπει να πηγαινεις τοιχο-τοιχο...

Αν και αλλος μου την εκανε τη ζημια χτες...(βλεπε @Grisos). Απο καποια φαση και μετα σταματησα να μετραω τα σφαξιματα...

Καλα για τον @dexter20csgr τα ειπες ολα εσυ...κανενα σχολιο...

Ελπιζω παντως να το διατηρησουμε αυτο το σκηνικο τις μεταμεσονυχτιες ωρες (αν δεν υπαρχει κοσμος) γιατι ειναι ωραια φαση...

Κωστας...!!!

Υ.Γ.:

Μια ερωτηση προς τους admin, σε σχεση με κατι που ειδα οτι ειπωθηκε καποια στιγμη στο chat με τον σπασοκλαμπανια με το LUV...

Υπαρχει θεμα αν βαζεις καποιο συγκεκριμενο mode στον server και αρχιζεις για αυτο το λογο και κανεις kick οποιον δεν τηρει τους κανονες;

Αν υπαρχει οντως θεμα παντως το θεωρω πολυ μεγαλη βλακεια απο την EA/DICE...

Έγινε επεξεργασία από wolves

Εχω βγαλει τις μεγαλες πιστες προς το παρον...

Και ας μη με βλεπετε στο battlelog, πάντα εχω ανοιχτο το procon και παρακολουθω...εκτος και αν βλεπω καμια ταινια οποτε θα το δω με καθυστερηση οποιο μηνυμα...

Το σημαντικοτερο, να γραφετε @admin και μετα οτι θελετε για να το βλεπω εκεινη τη στιγμη(ερχεται notification στο task bar με αυτο τον τροπο) :)

Παρεπιπτοντως δεν με βλεπω να παιζω ξανα αν δεν βγαλουν το καταραμενο patch :wall:

Ειδικα με τον αρχι-μουλοχτο τον @Wizard! μεσα...πρεπει να πηγαινεις τοιχο-τοιχο...

Εγώ εχθές μόνο εσένα τσάκισα. Ο Anima με είχε κατασφάξει και ο dext μου έκανε το κρανίο σουρωτήρι...

Υ.Γ.:

Μια ερωτηση προς τους admin, σε σχεση με κατι που ειδα οτι ειπωθηκε καποια στιγμη στο chat με τον σπασοκλαμπανια με το LUV...

Υπαρχει θεμα αν βαζεις καποιο συγκεκριμενο mode στον server και αρχιζεις για αυτο το λογο και κανεις kick οποιον δεν τηρει τους κανονες;

Αν υπαρχει οντως θεμα παντως το θεωρω πολυ μεγαλη βλακεια απο την EA/DICE...

Τυπικά υπάρχει. Λέει η EA ότι δεν επιτρέπεται να απαγορεύεις όπλα κλπ.

Εχθές όμως, δεν ήταν θέμα απαγόρευσης το bolt action, αλλά συμφωνίας παικτών λόγω του ότι ήμασταν λίγοι και μας άρεσε. Όπως πολύ σωστά του είπε και ο [MENTION=14206]AKISSS[/MENTION], εμείς πληρώνουμε το server και παίζουμε όπως μας γουστάρει :)

Παρεπιπτοντως δεν με βλεπω να παιζω ξανα αν δεν βγαλουν το καταραμενο patch

Γιατί, δε σου αρέσει έτσι, θέλεις να το χαλάσουν κι άλλο; :p

Γιατί, δε σου αρέσει έτσι, θέλεις να το χαλάσουν κι άλλο; :p
Με εχει κουρασει το κωλοπαιχνιδο ρε Γιωργη :shout:

Ασχετο...ηταν τωρα 4-5 ρωσοι και κανανε stats padding....δεν ειναι αναγκη να ρωτησετε τι επαθαν...πηγαν για βοτκουλα :hehe:

Το δικό μου όνομα το λέει στο battlelog you lazy people :p Παναγιώτης

Η αλήθεια είναι ότι έχει σπάσει ο κόσμος... Όλο οι ίδιοι είμαστε μέσα :p Η αλήθεια είναι ότι το game κούρασε, χρειάζεται κάποια ανανέωση σύντομα. Όποτε έχω χρόνο και βλέπω κόσμο μέσα πάντως μπαίνω (έστω και για bolt action φάση που την ψιλοβαριέμαι για πάνω από ένα round)

...απο καποια φαση και μετα σταματησα να μετραω τα σφαξιματα...

Τα ίδια στον πρώτο γύρο κι εγώ με το Γιώργο. Κοιτούσα το μεταξύ μας score, αλλά το νούμερο του Γιωργου δε φαινόταν, μιας και ήταν διψήφιο και μεγάλο. Οπότε έκανα υπολογισμούς πόσο είναι στο περίπου. Τα ίδια και μετά με τον Άκη :p

Καλα για τον @dexter20csgr τα ειπες ολα εσυ...κανενα σχολιο...

Peoθραύστης με LAV

Παναγιώτης: Spawn on me

Spawn δίπλα στο LAV

Ψόφος όλη η squad

Peoθραύστης: χαχαχαχα

Παναγιώτης: See? We play with you. Even if you are retard

Δάκρυα, αναπτήρες και τασάκια κάτω κλπ κλπ...

Και εγώ πλέον για bolt action φαση μπαίνω! Εχθές ήταν αψογο αν και τον [MENTION=6900]AnimaTronic[/MENTION] πραγματικά ήθελα να τον :hang3:με τόσα μαχαίρια που μου έκανε. Τουλάχιστον έβγαλα το άχτι μου στο κρανίο του :p

Για να απαντήσω στον [MENTION=11666]wolves[/MENTION], για τον τύπο που μπήκε εχθές, δεν έχουμε κάποια πολιτική για να κικάρουμε κόσμο, αλλά ο τύπος πέρα του ότι του είπαμε ότι παίζουμε bolt action ε δεν γίνεται να παίζουμε 3v3 και να μου ρίχνει με smaw :wall:

Εξάλλου ξαναμπήκε και συνέχιζε να είναι προκλητικός και το γυρίσαμε σε bolt action noobshtgun. Ε οι υπόλοιποι πάλι πήραν τον αγύριστο γτ δε γίνεται με τόσους λίγους παίχτες να μου πάιρνεις bmp. Δηλαδή ρε ^&%$στη μου τόσοι servers παίζουν bazar πρέπει να ο|ο..μάς το δικό μου game? :fist:

Αυτά! :T:

Εχθές ήταν αψογο αν και τον @AnimaTronic πραγματικά ήθελα να τον :hang3:με τόσα μαχαίρια που μου έκανε. Τουλάχιστον έβγαλα το άχτι μου στο κρανίο του

Και στο λαιμο μου...

Για να απαντήσω στον @wolves, για τον τύπο που μπήκε εχθές, δεν έχουμε κάποια πολιτική για να κικάρουμε κόσμο, αλλά ο τύπος πέρα του ότι του είπαμε ότι παίζουμε bolt action ε δεν γίνεται να παίζουμε 3v3 και να μου ρίχνει με smaw :wall:

Εξάλλου ξαναμπήκε και συνέχιζε να είναι προκλητικός και το γυρίσαμε σε bolt action noobshtgun. Ε οι υπόλοιποι πάλι πήραν τον αγύριστο γτ δε γίνεται με τόσους λίγους παίχτες να μου πάιρνεις bmp. Δηλαδή ρε ^&%$στη μου τόσοι servers παίζουν bazar πρέπει να ο|ο..μάς το δικό μου game? :fist:

Αυτά! :T:

Φυσικα και συμφωνω και τα γνωριζω αυτα που λες...

Μα στους αλλους server, απο οτι τον εκοψα δεν θα επαιρνε ανασα.

Βρηκε χτες που ηταν ολοι με bolt action και εβγαζε τα απωθημενα του...!!!

Απλα μου εκανε εντυπωση και απορια οταν αρχιζε και εγραφε περι illegal και τετοιες π@π@ριες, και με εκνευρισε ακομα περισσοτερο...

Φαντασου να στα σπαει οποιος θελει και να μην μπορεις να τον διωξεις...

Peoθραύστης με LAV

Παναγιώτης: Spawn on me

Spawn δίπλα στο LAV

Ψόφος όλη η squad

Peoθραύστης: χαχαχαχα

Παναγιώτης: See? We play with you. Even if you are retard

Η κορυφαια στιγμη της βραδιας...

Σημερα παντως ξαναζωντανεψε το παιχνιδι.

Ο ΒΑΖΟ ειναι γεματος.

Οι υπολοιποι server που εχω στα favorites που το προηγουμενο δεκαημερο δεν την παλευαν και αυτοι καθολου, σημερα ειναι γεματοι και αυτοι...

Ωραια πραγματα, γιατι ειχα ανυσηχησει λιγουλακι...

Εκανα ξανα εγκατασταση windows και τωρα οταν μπαινω windows το origin καθε φορα μου ζηταει κωδικο προσβασης ,αν και βαζω καθε φορα να αποθηκευτει .Καμια ιδεα ?
Το κάνει και σε μένα,άλλες φορές το θυμάται άλλες όχι.:fist:

Χωρίς να έχω κάνει format,λογικά η τελευταία έκδοση του origin έχει το θέμα.

Εμένα πάλι ποτέ δεν το θυμάται!

Βασικά και γω έκανα format πρόσφατα αλλά έτυχε να βάλω και τη νεότερη έκδοση του μουφorigin. Δεν ξέρω τι φταίει από τα δύο....

Δεν ξέρω αν φταίει αυτό, αλλά μου το έκανε και στο BC2.

Είχα special characters στο password (!@#$%^&*) και ενώ με έβαζε δεν το θυμόταν.

Το άλλαξα και πλέον δεν έχω θέμα ούτε στο BC2, ούτε στο BF3