Jump to content

Official Battlefield 3 Thread

Jaco

Recommended Posts

Δεν έχει ο φίλος φούρνο μικροκυμμάτων! :p

χωρις μικροκυμματα πως να συνδεθει ρε φιλε... :p

μολις προσεξα ενα καινουριο (?) feature του battlelog, πλεον το multiplayer menu εχει εκτος απο server browser και favorites εχει και "leaderboard" Multiplayer Leaderboards - Battlelog / Battlefield 3 (με ξεχωριστες κατηγοριες για φιλους ή για ολους τους παικτες, ανα πλατφορμα και πολλες αλλες

οπως αναμενοταν, εγω εχω πατωσει :p και απο τους φιλους μου ο gousias ειναι ο κορυφαιος :T::T::T:

τι να σου κανω ρε gousias που δεν εχει stats για heli suicides, να βλεπεις την πλατη μου... :p

Έγινε επεξεργασία από WiFi Thief

Έρημος ο Bazo :(

τι πατσαρδοκουτι ειναι αυτο το battlelog ωρες-ωρες...

τον τελευταιο καιρο καθε διημερο χρειαζεται να ξαναβαζω τον bazo στα favorites επειδη βγαινει απο μονος του...!!!

και εγω που τον ψαχνω αναμεσα σε καμια 15αρια σερβερς που εχω στα favorites, μπορω να δω οταν λειπει, αλλοι ομως που τον βαλανε στα favorites επειδη επαιξαν μια-δυο φορες και τους αρεσε, πιθανοτατα δνε θα καταλαβουν οτι λειπει, θα ξεχασουν οτι τον ειχανε μεσα (αυτο που παθαινω εγω δηλαδη με αλλους σερβερς που δεν θυμαμαι το ονομα τους και δεν καταλαβαινω αν λειπουν απο τα favorites χωρις να τους εχω αφαιρεσει ο ιδιος...) :p

Κάτι πρέπει να είχε κολλήσει, γιατί ενώ είχε χάρτες Rush, στο blog φαινόταν σαν Conquest. Το ίσιωσα.

Παίρνω απουσίες... :whip:

εγω εχω δικαιολογητικο απο τον γιατρο (μεχρι να το γυρισετε σε normal CQ) ;)

δεν χρειαζετε να βουρκωσετε, το ξερω οτι σας λειπω... :p

εμενα μου θυμιζει εντονα το terminal και το arkaden του cod, μονο που εχει και καποιου ειδους γκρεμισμα...

πολυ ωραια πιστα φαινεται και τα μακελεια ειναι εξασφαλισμενα... το m320 μου θα κανει πολυ κοσμο να παιρνει κυριολεκτικα τουμπες στον αερα, ομαδικα (και εδω θα τις βλεπω, στις σκαλες του μετρο δεν βλεπω τιποτα απο αυτο το εξαιρετικο μπαλετο των ανατιναγμενων...) :p

να δουμε οι υαλοκαθαριστες,,, εεεεχμ σορυ, οι σναιπερς ηθελα να πω τι θα κανουνε σε αυτους τους χαρτες... :p

Έγινε επεξεργασία από WiFi Thief

κατσε να τις δουμε ολοκληρες πρωτα: μπορει το υπογειο να μοιαζει στο μετρο, το ισογειο στο bazaar, ο ημιοροφος στο karkand ο πρωτος οροφος στο seine και η ταρατσα στο kharg... :p

παντως για εμας τα παππουδια, το choke point θα ειναι το ασανσερ... LOL

Ρε παιδιά μην τυχόν και υπάρχει κανα iphone app να μου βγάζει notification όταν π.χ ο bazo είναι στα 64 Metro Rush Hardcore ; Τετοια απόλαυση δεν θέλω να την στερώ απο τον εαυτό μου ...:hang3: