Jump to content

Official Battlefield 3 Thread

Jaco

Recommended Posts

το χώμα θα βαφτεί κόκκινο:hehe::suicide:

οπότε δηλαδή αλλάζει το mode σε one shot one kill ή κάπως έτσι; ρωτνάω γιατί δεν έχω ξαναπαίξει

Έγινε επεξεργασία από fiestanik

Δεν ειναι κακες οι δοκιμες παιδακια.

Ποιος ξερει.

Μπορει ο Αριωνας να ερωτευτει σφοδρα το HC.

Eπισης ΕΧΕΙ TEAMKILLS!

MUHAHAHHAHAHA!

Οι καμπερηδες πάντως της παρεας νομιζω θα χαμογελασουν :baby:

Αν θα το ερωτευθω δεν ξερω, αλλά σιγουρα θα γελασω πολυ :hehe:

64 ή 32 παιχτες;;;;

Έγινε επεξεργασία από Lazy Dog

Δεν ειναι κακες οι δοκιμες παιδακια.

Δε διαφωνώ, απλά πάνω που είχαμε το server πίτα όλο το ΣΚ, κάνουμε πάλι αλλαγή...

Μήπως θα έπρεπε να περιμένουμε να κάμψει λίγο η επισκεψιμότητα και μετά να κάνουμε άλλη αλλαγή; :hmm:

Εχεις το γκαζι στο Axis Z - για να δουλεψει το heavy brake πρεπει να ειναι στην μεση 0 δηλαδη

edit WiFi Thief εχεις 2 φρενα σε ενα κουμπι αλλαξε το axis z+ light+heavy brake και βαλτα σε διαφορετικο κουμπι

καταλαβα: θα κατεβαζω το throttle axis στη μεση και μετα θα εχω δυο επιλογες: η να φρεναρω κανονικα/κανω hover κατεβαζοντας το εντελως ή θα τον αφηνω εκει και θα παταω το button του heavy brake (το οποιο θα κανω assign σε ξεχωριστο κουμπι, παραξενο, τωρα κι εγω το παρατηρω οτι ειναι στο ιδιο με το hover, σιγουρα το ειχα ρυθμισει αλλιως και δεν ξερω γιατι αλλαξε... ισως απο πειραματισμους μεσα απο το ingame menu)

ευχαριστω αδερφε! :T:

Έγινε επεξεργασία από WiFi Thief

Δε διαφωνώ, απλά πάνω που είχαμε το server πίτα όλο το ΣΚ, κάνουμε πάλι αλλαγή...

Μήπως θα έπρεπε να περιμένουμε να κάμψει λίγο η επισκεψιμότητα και μετά να κάνουμε άλλη αλλαγή; :hmm:

Βρε αγορι μου αφου το ξερουμε το μυστικο....αν μεχρι το βραδακι δεν κουνηθει μυγα το γυρναμε σε normal conquest ή rush, μπαινουμε 8 γνωστοι and the rest is history :)

Αν θυμασαι τα ιδια λεγαμε και για το rush mode στην αρχη και ειδες τι εγινε μετα.....

64 massacre>32

Everyday.

64 it is then :baby:

Αν θυμασαι τα ιδια λεγαμε και για το rush mode στην αρχη και ειδες τι εγινε μετα...

Τα ίδια λέγαΤΕ :p

Εγώ δε διαφώνησα ποτέ με το Rush. Η βασική δική μου διαφωνία ήταν αρχικά στα tickets (ήθελα να είναι 1000) και το TDM/SDM που δεν είναι bf, αλλά CoD...

Το ίδιο λένε και μερικοί που διάβασα για το HC. Ότι πεθαίνεις τόσο εύκολα που στην πράξη το κομμάτι στρατηγική πάει περίπατο, αφού το κάνει σχεδόν αδύνατο να φτάσεις και να καλύψεις/κατακτήσεις κάποιο σημείο. Θα δείξει.

Όσοι τώρα θέλουν πληροφορίες για τις διαφορές του ΗC με το Normal, ας δουν εδώ.

Τα ίδια λέγαΤΕ :p

Εγώ δε διαφώνησα ποτέ με το Rush. Η βασική δική μου διαφωνία ήταν αρχικά στα tickets (ήθελα να είναι 1000) και το TDM/SDM που δεν είναι bf, αλλά CoD...

Το ίδιο λένε και μερικοί που διάβασα για το HC. Ότι πεθαίνεις τόσο εύκολα που στην πράξη το κομμάτι στρατηγική πάει περίπατο, αφού το κάνει σχεδόν αδύνατο να φτάσεις και να καλύψεις/κατακτήσεις κάποιο σημείο. Θα δείξει.

Όσοι τώρα θέλουν πληροφορίες για τις διαφορές του ΗC με το Normal, ας δουν εδώ.

Ναι βρε καμαρι μου δεν διαφωνω...αλλά γιατι να μην δοκιμασουμε αφου μπορουμε; :fun: