Jump to content

Official Battlefield 3 Thread

Jaco

Recommended Posts

άρα τώρα ξέρεις πως παίζει ο αντίπαλός σου......όρμα τους!:slap::slap::)

To know your Enemy, you must become your Enemy.

1771.jpg Sun Tzu

“If you know the enemy and know yourself, you need not fear the result of a hundred battles. If you know yourself but not the enemy, for every victory gained you will also suffer a defeat. If you know neither the enemy nor yourself,you will succumb in every battle”

“You have to believe in yourself. ”

Έγινε επεξεργασία από tazerom

Χθες δεν τράβαγε η ομάδα, χάναμε πολύ ευκολά με 400 tickets διαφορά. Υπάρχει θέμα με το autobalance, δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε.

Θυμάμαι λάθος ότι στο BF2 άλλαζε τους καλούς παίχτες για να γίνουν ίσες οι ομάδες?

Χθες δεν τράβαγε η ομάδα, χάναμε πολύ ευκολά με 400 tickets διαφορά. Υπάρχει θέμα με το autobalance, δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε.

Θυμάμαι λάθος ότι στο BF2 άλλαζε τους καλούς παίχτες για να γίνουν ίσες οι ομάδες?

Kαι ποιους θα θεωρει οτι ειναι καλοι παικτες;

Δεν υπαρχει plugin μεχρι αυτη τη στιγμη που μιλαμε που να κανει balance βασει τα στατιστικα ή το rank των παιχτων.... edit: υπαρχει αλλά ειναι σε πρωιμο σταδιο ακομη και με πολλά bugs

Και επιτελους το True Balancer το χρησιμοποιουν οι περισσοτεροι servers.....δεν μπορω να καταλαβω γιατι σας πειραζει στον bazo και οχι ας πουμε στη "μπανανα" λογου χαρη....

Έγινε επεξεργασία από Lazy Dog

Δε γίνεται να κάνεις balance βάσει level ή rank... Εγώ είμαι μέσα και παίζω με τους φίλους μου στο ίδιο squad. Να με πάρει ξαφνικά να με πάει στην απέναντι ομάδα και να παίζω κόντρα στους φίλους μου; Θα βγω και θα κάνω join πάλι και αν το κάνει ξανά, θα φύγω και θα πάω σε άλλο server.

Δεν υπαρχει plugin μεχρι αυτη τη στιγμη που μιλαμε που να κανει balance βασει τα στατιστικα ή το rank των παιχτων.... edit: υπαρχει αλλά ειναι σε πρωιμο σταδιο ακομη και με πολλά bugs

Και επιτελους το True Balancer το χρησιμοποιουν οι περισσοτεροι servers.....δεν μπορω να καταλαβω γιατι σας πειραζει στον bazo και οχι ας πουμε στη "μπανανα" λογου χαρη....

Θα συμφωνησω απολυτα...

Οταν δεν γινοταν autobalance υπηρχε γκρινια...

Τωρα που γινεται, παλι...

Το πιο σωστο για μενα ηταν αυτο που γινοταν πριν (τουλαχιστον ειχε συμβει σε μενα αρκετες φορες και δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα. Καποιος αλλος μπορει να μην του αρεσει).

Δεν γινοταν autobalance απο τον server, απλα οταν ο admin (στις συγκεκριμενες περιπτωσεις που μου ειχε συμβει εμενα, χρεη admin εξυπηρετουσε ο gousias) εβλεπε οτι δεν τραβαγε το παιχνιδι οπως ηταν οι ομαδες μετεφερε αυτος τους παικτες. Ή ακομα καλυτερα για αποφυγη παρεξηγησεων μπορει να το αναφερει στο chat. Οτι ο ταδε παικτης καλα θα ηταν να αλλαξει ομαδα.

Και λεω οτι ειναι το πιο σωστο γιατι μετα απο τοσες ωρες που παιζουμε μεταξυ μας, ξερουμε ολοι πανω κατω το επιπεδο του καθενος.

Στην τελικη οποια μεθοδος και να επικρατησει, δεν εχω προβλημα.

Δεν τρεχει τιποτα να κανεις και ηττες ή να μην μπορεις με το καλημερα να ξεμυτησεις απο τη βαση γιατι εχει πιασει ο αντιπαλος ολες τις σημαιες.

Εχει την πλακα του και αυτο.....!!!

Έγινε επεξεργασία από wolves

ρε παιδιά εγώ γιατί ψοφάω εύκολα στον bazo σα να είναι hc περίπου;;;

είναι θέμα σύνδεσης; σε άλλους server δεν είναι έτσι

Εμείς, οι καλοί (© [MENTION=21127]gousias1979[/MENTION]), είμαστε καλύτεροι παίκτες και σκοτώνουμε εσάς τους κακούς (© [MENTION=21127]gousias1979[/MENTION]) πιό εύκολα :p

είναι θέμα σύνδεσης; σε άλλους server δεν είναι έτσι:hmm:

Ειναι ανεβασμενο αρκετα το επιπεδο αυτων που παιζεις για αυτο.

Headshot με τη μια και παρτον κατω...

Θα το καταλαβεις ακομα καλυτερα, οπως και εγω δηλαδη, οταν μετα απο πολλες ωρες στον bazo, πας σε αλλο server...

Θα ψοφανε ολοι οι αλλοι ευκολα τοτε...!!!

Εγω δεν εχω θεμα με το autobalance αλλα καημο το'χω να μπω μια φορα και να ειμαι στην ιδια ομαδα (που κερδιζει συνηθως) με ολα τα γνωστα ρεμαλια απο εδω :p

Παντα στους χαμενους με πεταει.. Λες να με εχει παρει χαμπαρι? :tomato:

είναι θέμα σύνδεσης; σε άλλους server δεν είναι έτσι:hmm:

Εμείς, οι καλοί (© [MENTION=21127]gousias1979[/MENTION]), είμαστε καλύτεροι παίκτες και σκοτώνουμε εσάς τους κακούς (© [MENTION=21127]gousias1979[/MENTION]) πιό εύκολα :p
Ειναι ανεβασμενο αρκετα το επιπεδο αυτων που παιζεις για αυτο.

Headshot με τη μια και παρτον κατω...

Θα το καταλαβεις ακομα καλυτερα, οπως και εγω δηλαδη, οταν μετα απο πολλες ωρες στον bazo, πας σε αλλο server...

Θα ψοφανε ολοι οι αλλοι ευκολα τοτε...!!!

tactical_facepalm.jpg

:p

..δεν μπορω να καταλαβω γιατι σας πειραζει στον bazo .

Γιατί εδώ μπορούμε να σας γκρινιάζουμε FOR EVERRRRRRRRRRRRRRR ειστε πιο available ρε παιδί μου..:fist::fist:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=q45L0qx_TXQ&feature=related]Παραπονιαρικο μου - Γρηγορης Μπιθικωτσης - YouTube[/ame]

Να ξεκαθαρισουμε κάτι.

Η "δουλεια" μου σαν admin(και των αλλων παιδιων που εχουν το procon) ειναι να εφαρμοζω τους κανονες του server, δηλαδη NO MORTAR & NO GLITCH ABUSE, να προσεχω για chaters/hackers.

Η "δουλεια" μου ΔΕΝ ειναι να νταντευω την εκαστοτε χαμενη ομαδα. Πρεπει να το εχω πει και 100 φορες οτι δεν ευθυνεται ο server αν η μια ομαδα εχει καλούς και η αλλη λιγοτερο καλούς. Ουτε προκειται να καθομαι να κοιταζω τα στατιστικα του καθενος και να κανω balance, εδω δεν ευχαριστιεμαι παιχνιδι τωρα. Αυτος ειναι και ο λογος που δεν παιζω τις τελευταιες μερες. Εχω γ@μηθει στα alt+Enter. Προσπαθω να σας εχω ολους ευχαριστημενους και μαλλον αυτο ειναι λαθος.

Θα κουμπωσω λοιπον το Insane Balancer και να δω αν θα σας αρεσει το μπαχαλο που δημιουργει.....ΝΟΤ.

Μεχρι να βγει ενα ΣΩΣΤΟ plugin, θα πρεπει να βολευτειτε με αυτο που τρεχει στον bazo τωρα.

εννοώ ότι πεθαίνω με 1-2 σφαίρες, ενώ σκοτώνω με 4 και πάνω, σα να έχω μεγάλο ping ένα πράμα.

πως γίνεται να έχω λογικά σκορ σε άλλους server και στον bazo συνήθως δυσανάλογα πολλά deaths;

νομίζω συνέβαινε και σε κάποιους cod servers.

Να ξεκαθαρισουμε κάτι.

Η "δουλεια" μου σαν admin(και των αλλων παιδιων που εχουν το procon) ειναι να εφαρμοζω τους κανονες του server, δηλαδη NO MORTAR & NO GLITCH ABUSE, να προσεχω για chaters/hackers.

Η "δουλεια" μου ΔΕΝ ειναι να νταντευω την εκαστοτε χαμενη ομαδα. Πρεπει να το εχω πει και 100 φορες οτι δεν ευθυνεται ο server αν η μια ομαδα εχει καλούς και η αλλη λιγοτερο καλούς. Ουτε προκειται να καθομαι να κοιταζω τα στατιστικα του καθενος και να κανω balance, εδω δεν ευχαριστιεμαι παιχνιδι τωρα. Αυτος ειναι και ο λογος που δεν παιζω τις τελευταιες μερες. Εχω γ@μηθει στα alt+Enter. Προσπαθω να σας εχω ολους ευχαριστημενους και μαλλον αυτο ειναι λαθος.

Θα κουμπωσω λοιπον το Insane Balancer και να δω αν θα σας αρεσει το μπαχαλο που δημιουργει.....ΝΟΤ.

Μεχρι να βγει ενα ΣΩΣΤΟ plugin, θα πρεπει να βολευτειτε με αυτο που τρεχει στον bazo τωρα.

Για όλα φταίει η Νταής.

Έγινε επεξεργασία από Zenor

ρε παιδια, καταλαβαινω οτι χρειαζεται το balance (ειδικα αυτο που γινεται στην αρχη και -οπως λεει- βασιζεται στις επιδοσεις του προηγουμενου γυρου, αν καταλαβα καλα)

αλλα το να γινεται τρεις φορες στη μεση του παιχνιδιου, ειναι ΑΔΙΚΟ (για καποιους).

εγω χτες (στο bazo) περιμενα στην ουρα για να μπω (επαιζε το seine), μπηκα λιγο πριν τελειωσει...

μετα ξεκιναει το μετρο, και (επειδη ητανε αργα; επειδη καποιοι χανανε;;; whatever...) αρχιζουνε τα quits... και εκει που εχω φαει τα σκαλια στη μουρη 15 φορες προσπαθωντας να κατεβω στην platform, μου βγαζει μηνυμα στο chat οτι γινεται autobalance και επειδη ειμαι ο ....τελευταιος που μπηκε, με αλλαζει ΟΜΑΔΑ και με παει με αυτη που εχει τους λιγοτερους...

οσο δικαιο ειναι αυτο για την ομαδα που φευγουνε οι παικτες της, αλλο τοσο αδικο ειναι ΓΙΑ ΜΕΝΑ.

δεν θα εγραφα αν αυτο γινοτανε γενικα στο παιχνιδι σε ολους τους σερβερς. ΟΜΩΣ δεν γινεται παντου: το autobalance στη μεση (ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ) του παιχνιδιου, ειναι επιλογη του καθε σερβερ, και ειμαι σιγουρος γι' αυτο επειδη σε αλλους σερβερς (πχ στον bad-bross που παιζω καθημερινα) δεν γινεται ποτε autobalance στη μεση του παιχνιδιου, για κανεναν λογο. ΠΟΤΕ δεν μου εχει συμβει κατι παρομοιο εκει...

ειναι σιγουρα αδικια για μια ομαδα να φευγουν παικτες της και να μενει με λιγοτερους soldiers αλλα το να διορθωνεται με αλλη αδικια (το να με παιρνει εμενα που εχω αρχισει το γυρο και εχω βοηθησει στο να κερδιζει η ομαδα μου και να με παει σε αυτους που πριν σκοτωνα) ειναι θεμα επιλογης: ο bazo το θεωρει σωστο, το bad-bross (και ΠΟΛΛΟΙ αλλοι servers που παιζω) το θεωρουν λαθος και δεν το εφαρμοζουν... ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ και δεν εχει να κανει με το BF3 ή με το balance συστημα που εχει by default...

κι εγω θα ηθελα οταν ειμαι στριμωγμενος ή οταν απο την ομαδα μου αποσυνδεονται μελη, να ερχονται αλλα απο τους απεναντι για να με βοηθησουν (?) για ενα δυο λεπτα (?)... τους απεναντι που τους παιρνει ο σερβερ απο την ομαδα τους και τους βαζει μαζι μου, ΠΟΙΟΣ τους ρωτησε και ποιος θα τους σεβαστει;

ΥΓ: Πιστευω οτι πριν απο το οποιοδηποτε plugin, η DICE πρεπει να βρει τροπο να τιμωρει πραγματικα οσους ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ παρατανε το παιχνιδι (και την ομαδα τους) στη μεση και αποσυνδεονται... η ΚONAMI το εχει κανει αυτο με το pes και εκτος απο ηττες, δινει ποινες σε οσους κανουν ragequit, δεν τους αφηνει να παιξουν για ενα διαστημα σε ranked matches και lobbies μεχρι να συμπληρωσουν εναν αριθμο απο ολοκληρωμενα παιχνιδια στο matchmaking. Ισως αυτο θα μπορουσε να το κανει ο καθε σερβερ με καποιο τροπο (πχ με το να κραταει log για το ποιος αποσυνδεεται συχνα/συστηματικα στη μεση η στο τελος του παιχνιδιου) και να τους banαρει για καποιο διαστημα (μεχρι το σχετικο ratio να αλλαξει...)

Έγινε επεξεργασία από WiFi Thief

σταμάτα τη γκρίνια...shiet happens....απόλαυσε το παιχνίδι με τα λάθη του. αλλιώς ρίξε ένα uninstall.

εγώ μέχρι να ενεργοποιηθεί η γραμμή μου παίζω από το wifi του γείτονα με 2μπάρες σήμα (poor έως fair)

και απο ένα λάπτοπ που με πετάει στα windows λόγω προβληματικής motherboard ανά 10-15 λεπτά.....στα 35-45fps και όλα low settings.

και δε σπάζομαι όσο εσύ δείχνεις. οπότε chill out man :)