Jump to content

Official Battlefield 3 Thread

Jaco

Recommended Posts

Thanx [MENTION=5325]Zenor[/MENTION]

Δεν το ήξερα. Αρχικά νόμιζα οτι έριξε το heli (με ένα hit??), μέχρι που ακούω το φίλο μου να μου λέει στο skype "ρε γιατί πέφτεις;".

[MENTION=22853]fOuThErEpErGR[/MENTION]

Πάτησες Like ε; Δηλαδή σου άρεσε που με έφαγε το IGLA ε; Καλααααα :p :P

Ρε παίδες μια ερώτηση.

Παίζω με ένα φίλο Firestorm. Έχουμε attack heli (Viper), εγώ pilot, ο άλλος gunner. Το heli 100% health και "σκάει" SA-18 IGLA. Εγώ πεθαίνω άμεσα. Ο φίλος και το heli 100% health.

Το IGLA σκότωσε εμένα, αλλά δεν πείραξε ούτε το heli ούτε τον gunner;

Γουάτ δε φάκ;

Igla latest tech..φακιν νταισ...<Ανοιγει> το παραθυρο του cockpit-τρωει τον πιλοτο κ αφηνει ανεπαφο το chopa..

:hang3:

Αν και δεν ημουν μεσα χθες, προφανως εφαγε σκαλωμα ο server.

Οσον αφορα το balance, θα το ματα-ξανα-ξαναπω.....το plugin ειναι ενεργοποιημενο ΠΑΝΤΑ...το αν δουλευει ή αν δουλευει οσο καλα θα επρεπε δεν ειναι φταιξιμο δικο μας....

Να ξερατε ποσα kills εχω φαει για να κανω αυτη τη δουλεια(balance οταν δεν δουλευει σωστα)....αν γινει και καμια μ@λ@κια, ε τι να κανουμε ανθρωποι ειμαστε...

Απο σημερα λοιπον για να μην εχουμε νεα δραματα, δεν προκειται ουτε εγω ουτε αλλος admin να επεμβει....τα παραπονα σας απο δω και περα στο "Autobalance" :)

:p

ρε φιλε, ειπα εγω οτι με εκανες balance για να χασω;;; :p

δεν μπορω βεβαια να καταλαβω γιατι εγινε το balance (btw σε κανεναν αλλο σερβερ δεν μου εχουν κανει balance στο τελος του παιχνιδιου, στην αρχη κανουν ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΟΥΝΕ ΧΩΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ SQUAD MOY, οπως εγινε χτες που μετα το balance με σκοτωσε ο φιλος μου ο fOuThErEapErGR που πριν 20 seconds ειμασταν μαζι -και με την πατριδα μου τον batsi- και με εφαγε μαλιστα απο μερος που ειχε κανει respawn πανω μου, νιωθω σαν να με σκοτωσα... εγω! LOL) και σε τι θα βοηθουσε ενα τετοιο παιχνιδι οπου καποιοι δεν σκοτωνονταν... (ΚΑΙ προφανως ΔΕΝ βοηθησε σε κατι, γι' αυτο αναγκαστηκατε και κλεισατε τον σερβερ...)

δεν ειναι η πρωτη φορα που γινεται re-balance στο μετρο στο τελος της παρτιδας, ειναι η τριτη φορα που το επαθα και ΜΟΝΟ στον bazo...

και ακομα μια φορα σβησιμο (χωρις να υπαρχει προβλημα οπως το χθεσινο).

αν ηταν η πρωτη φορα, δεν θα ελεγα τιποτα...

ΥΓ: πριν το μετρο παιζαμε bazaar παλι με τον fOuThE και τον batsi στο team και μας ειχατε παλι στριμωξει στη βαση. εφαγε κρασσαρισμα το bf3.exe την ωρα που οδηγουσε το lav μας προς το junction και θα το παιρναμε. ξαναμπηκα στο ιδιο squad αν και ηξερα οτι η ηττα ειναι σιγουρη. νομιζω οτι και η αποσυνδεση σημαινει ηττα αρα πηρα δυο ηττες σε εκεινο το παιχνιδι.

;)

YΓ1: δεν ξερω αν ειμαι οντως drama queen ουτε αν αξιζω να με ειρωνευεσαι. αυτο που ξερω ειναι οτι απο τα 50 σχολια μου σε αυτο το thread, τα 49 ειναι κολακευτικα και για τον server και για τους παικτες και για τους admins.

αν το ενα ή δυο σε χαλανε, παει να πει οτι μαλλον δεν αντεχεις την κριτικη... :hmm:

Παμε παλι.

Χθες ο σερβερ ειχε "κουδουνισει".

Τοσα ατομα ειναι εδω και το ειδαν.

Ανοιξα procon να δω αν τρεχω εγω κανενα plug in.

Τα "ανοιγοκλεισα" και ενα εξ αυτων σε εκανε balance ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ.

Η ειρωνεια ηρθε αφοτου σου χω εξηγησει ηδη μια φορα οτι δεν εγινε

επιτηδες η σκαντζα αλλα εσυ επιμενεις να λες οτι "δεν μου χει ξανατυχει"

"τι πραματα ειναι αυτα" " "μου φαγαν το μπιφτεκι μου".

Δεν χρειαζεται να το κουραζουμε περαιτερω.

Ηδη το ....ψοφισαμε το πραμα.

Προειχε να βρεθει λυση των "αθανατων παικτων" και οχι αν πηγες απο την απεναντι ομαδα.

Προτιμησες να κανεις QQ εδω και ragequit και οχι απλα να μιλησεις στο chat και να σε παω manually απο την

απεναντι στην ομαδα σου.

We will perform maintenance on our servers and therefore multiplayer and coop connectivity will be down for further notice as well as features that connect to our backend.

Maintenance will occur between:

04:30 - 06:00 PDT

07:30 - 09:00 EST

13:30 - 15:00 CET

12:30 - 14:00 GMT (ειμαστε +2 ε)

Maintenance will affect Xbox 360, PlayStation 3 as well as the PC platform.

You will still be able to access our forums and browse around on the site.

Ε οχι ρε γαμωτο, μου προλαβες το 666 σχολιο... :p

ΥΓ: δεν μπορω να καταλαβω γιατι το πηρες (αρχικα) προσωπικα, δεν ειπα εγω οτι εσυ εκανες το balance... απλα οτι εγινε, για λαθος λογο και ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...

το μονο πραγμα που σε αφορα προσωπικα απο τα posts μου ειναι ενα υστερογραφο*, δεν ειπα (ουτε ειμαι σε θεση να ξερω) οτι εσυ εκανες balance...

(*αν σε ελεγαν drama QUEEN -χωρις καν να βαλουνε ενα smiley διπλα ωστε να καταλαβεις οτι σου κανουνε πλακα- και σε ειρωνευονταν επειδη διαμαρτυρηθηκες (μια φορα στις 50) τοτε ισως κι ΕΣΥ να μην παρεξηγιοσουνα. ουτε εγω παρεξηγηθηκα. :) )

ΤΕΛΟΣ._

Έγινε επεξεργασία από WiFi Thief

Igla latest tech..φακιν νταισ...<Ανοιγει> το παραθυρο του cockpit-τρωει τον πιλοτο κ αφηνει ανεπαφο το chopa..

:hang3:

Είναι πολύ Hi-Tech τα Ρωσικά συστήματα, έχουν Face Recognition:hehe:

Ρε παίδες μια ερώτηση.

Παίζω με ένα φίλο Firestorm. Έχουμε attack heli (Viper), εγώ pilot, ο άλλος gunner. Το heli 100% health και "σκάει" SA-18 IGLA. Εγώ πεθαίνω άμεσα. Ο φίλος και το heli 100% health.

Το IGLA σκότωσε εμένα, αλλά δεν πείραξε ούτε το heli ούτε τον gunner;

Γουάτ δε φάκ;

Παιδιά το παιχνίδι έχει χαλάσει κατα πολύ, γίνονται πολλά κουφά τελευταία, πέρα τα frame drops στιγμιαία που παρατηρώ μετά το κολωpatch, πέρα το φιάσκο με το Punkbuster και τα προβλήματα με το hit registration πλεον γίνονται και αυτά τα κουφά όπως λεει και ο AnimaTronic, είτε με το μαχαίρι που δεν πετυχαίνει ενώ έχεις άψογη θέση κτλ.

Προχθές στην Metro είχα τοποθετήσει Clamor πισω απο ένα τοίχο, ενώ σκάει μύτη ο οχτρός και αρχίζω να τον γαζώνω πρώτος γυρνάει και με τρώει(lag), η ζωή του ήταν στο 12% και προχωρώντας πέφτει καρφί πάνω στο clamor!!! το αποτέλεσμα? δεν πέθανε παρά την έκρηξη και συνέχιζε ακάθεκτος, chuck norris relative? :hmm: ότι να ναι...

Παιδιά το παιχνίδι έχει χαλάσει κατα πολύ, γίνονται πολλά κουφά τελευταία, πέρα τα frame drops στιγμιαία που παρατηρώ μετά το κολωpatch, πέρα το φιάσκο με το Punkbuster και τα προβλήματα με το hit registration πλεον γίνονται και αυτά τα κουφά όπως λεει και ο AnimaTronic, είτε με το μαχαίρι που δεν πετυχαίνει ενώ έχεις άψογη θέση κτλ.

Προχθές στην Metro είχα τοποθετήσει Clamor πισω απο ένα τοίχο, ενώ σκάει μύτη ο οχτρός και αρχίζω να τον γαζώνω πρώτος γυρνάει και με τρώει(lag), η ζωή του ήταν στο 12% και προχωρώντας πέφτει καρφί πάνω στο clamor!!! το αποτέλεσμα? δεν πέθανε παρά την έκρηξη και συνέχιζε ακάθεκτος, chuck norris relative? :hmm: ότι να ναι...

Τα framedrops ειναι θεμα της nVidia.Seriously.

Το hit registration ειναι για κλαμματα λογω client side based system.

Το μαχαιρι ειναι λιγο bugged αλλα με τον καιρο το συνηθίζεις.

Αν τρεχει/σουρνεται ο "κακος", δεν σκαει το Gaymore.

Το hit registration ειναι για κλαμματα λογω client side based system.

Βασικά, βελτιώθηκε αρκετά με την αλλαγή στα Options, εκεί που λέει για το Network. Το έχω στο 25% (από αριστερά προς δεξιά). Παίζει αρκετά καλύτερα και δε χαλάει τόσο πολύ τα animations σε σχέση με το να το έχεις στο 0% (τέρμα αριστερά)

Το μαχαιρι ειναι λιγο bugged αλλα με τον καιρο το συνηθίζεις.

Όσο και να το συνηθίσεις, πάλι χάνεις πολλά. Εχθές έχασα 3 μαζεμένα :hang3:

Αν τρέχεις σκάει. Άλλες φορές όμως σε σκοτώνει, άλλες κάνει αρκετή ζημιά (~80%). Παίζει με το που και πως την έχει βάλει ο άλλος.

Εχθές με τον [MENTION=21127]gousias1979[/MENTION] ανεβήκαμε το κτήριο στο D (Seine) και είχε βάλει δύο.

Τρώω την πρώτη, σταματάω.

Με προσπερνάει, τρώει τη δεύτερη, σταματάει.

Μείναμε και οι δύο με 20%.

Βασικά, βελτιώθηκε αρκετά με την αλλαγή στα Options, εκεί που λέει για το Network. Το έχω στο 25% (από αριστερά προς δεξιά). Παίζει αρκετά καλύτερα και δε χαλάει τόσο πολύ τα animations σε σχέση με το να το έχεις στο 0% (τέρμα αριστερά)

Εδω και ποσες μερες παιζω τερμα αριστερα και ας ειναι τα animation σκατα.

Όσο και να το συνηθίσεις, πάλι χάνεις πολλά. Εχθές έχασα 3 μαζεμένα :hang3:

Εγω χανω 1/20 .Yοu need to practice young padawan

Αν τρέχεις σκάει. Άλλες φορές όμως σε σκοτώνει, άλλες κάνει αρκετή ζημιά (~80%). Παίζει με το που και πως την έχει βάλει ο άλλος.

Εχθές με τον [MENTION=21127]gousias1979[/MENTION] ανεβήκαμε το κτήριο στο D (Seine) και είχε βάλει δύο.

Τρώω την πρώτη, σταματάω.

Με προσπερνάει, τρώει τη δεύτερη, σταματάει.

Μείναμε και οι δύο με 20%.

Aν τρεχεις σκαει αλλα σπανια ψωφας.

Αν δεν χοροπηδας σαν το κατσικι το ποσοστο μειωνεται ακομα περισσοτερο.

Συνηθως μενεις με λιγο health -και πατας την επομενη που ειναι 1 μετρο πιο μπροστα:p

Αν τρέχεις, νομίζω πως σκαει το ΚΛΑΕΙmore, αλλά δε σε σκοτώνει. Μου έχει τύχει πολλές φορές να τρέχω, να σκάει και να με αφήνει με 5-10 % health.

EDIT: Το έγραψες ήδη αυτό, αλλά σαν βιαστικός δεν πρόλαβα να το δώ :p

Αν τρέχεις, νομίζω πως σκαει το ΚΛΑΕΙmore, αλλά δε σε σκοτώνει. Μου έχει τύχει πολλές φορές να τρέχω, να σκάει και να με αφήνει με 5-10 % health.

Αναλογως.

Πολλες φορες δεν εχει σκασει σε εμενα παντως-το παταω μετα ομως:p

Μιας και αναφερεστε σε bugs, εμενα προχτες που επαιζα στον bazo, στην bazaar, ξαφνικα εξαφανιστηκε το οπλο.

Εβλεπα μονο το crosshair. Ουτε οπλο, ουτε μαχαιρι αν αλλαζα. Πυροβολαγα βεβαια κανονικα. Εκανα suicide και εφτιαξε.

Εκτος και αν εχει καποιοα τετοια επιλογη στα options και δεν την εχω δει και πατησα κατα λαθος το συγκεκριμενο πληκτρο...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=1OW3m_oRb78&feature=g-u-u&context=G292c052FUAAAAAAAAAA]Battlefield 3 - Death Reactions! - YouTube[/ame]

Μαλλον θα πρεπει να κανω και γω ενα βιντεακι με τις αντιδρασεις στο voice οταν μας "τρωνε"....αλλά θα ειναι καταλληλο μονο για ενηλικες :hehe:

Και βεβαια το αγαπημενο γελιο....

[ame]

[/ame] Έγινε επεξεργασία από Lazy Dog

Μιας και αναφερεστε σε bugs, εμενα προχτες που επαιζα στον bazo, στην bazaar, ξαφνικα εξαφανιστηκε το οπλο.

Εβλεπα μονο το crosshair. Ουτε οπλο, ουτε μαχαιρι αν αλλαζα. Πυροβολαγα βεβαια κανονικα. Εκανα suicide και εφτιαξε.

Εκτος και αν εχει καποιοα τετοια επιλογη στα options και δεν την εχω δει και πατησα κατα λαθος το συγκεκριμενο πληκτρο...

Το έπαθα και εγώ αυτό με το όπλο, και εγώ δεν είμαι σίγουρος άμα υπάρχει καμια επιλογή γιατί έγινε μετά απο μπουνίδια που έφαγε το πληκτρολόγιο και mouse!

Κι εμένα το ίδιο προχθές. Μόλις πέθανα, επανήλθε.