Jump to content

Official Battlefield 3 Thread

Jaco

Recommended Posts

We are releasing a minor PC update that aims to improve general performance and stability and solve some reproducible crash issues. The update also includes support for the upcoming Intel “Ivy Bridge” product line and performance improvements on AMD Radeon 7xxx series graphics cards .

List of issues fixed:

Support for Intel’s new Ivy Bridge product line (as yet unreleased)

Fixes for two reproducible client crashes:

Operation Firestorm- Conquest Large – Fixed a client crash when users spawn in certain vehicles.

Canals - Rush – Fixed a client crash at the 2nd set of mcoms if the player drives a vehicle into the vicinity of the exploding rocket battery.

AMD Radeon 7xxx series performance improvements

This minor fix is releasing on the 14th February, 8AM UT. This download will be via Origin.

We would also like to inform the community that we have several ongoing developments with regards to balance and gameplay, performance, stability and the overall feature set that will be announced in the coming weeks.

Ξερεις επειδη και γω ηθελα ολα τα οπλα unlocked (το Jackhammer δεν μετραει-ΚΑΤΑΡΑ) επαιζα Recon με καραμπινα ή sniper (ημι-αυτοματο) γυμνο χωρις σκοπευτικα μονο laser και μια χαρα πηγε.

Και εγω ετσι το παλευω... Δεν γουσταρω τις διοπτρες.... Αλλα......

O no2, δεν παίζει με την καμία σε Normal server. Τα μισά hits του είναι σώμα και όχι hs και τους σκοτώνει με τη μία. Για να μην αναφέρω και τους n00bs στο διάδρομο δεξιά που τους σκοτώνει έναν έναν και δεν του ρίχνουν ούτε μία... :wassat:

Και εγω ετσι το παλευω... Δεν γουσταρω τις διοπτρες.... Αλλα......

Να σας δω να κάνετε hs στα 1159.6μ χωρίς διόπτρα :p

(τυχαίο το νούμερο; δε νομίζω!)

PB Screens looks clear today

Samael + Lazy Παιζουν με injector.

Benetton παιζει με colorblind.

Wolves χωρις AF.

Πολυς κοσμος τελικα παιζει με Motion Blur ON

ρουφιανος κανονικος!

The BAZO Union - 1000 Tickets - Hosted by TheLab.gr : Punkbuster Images

Έγινε επεξεργασία από Nephiλiμ

Αναγνωση ξερεις, διαβασε τις 2 τελευταιες γραμμες κειμενου.:p

κι εγω το ιδιο με τον wizard καταλαβα: κυκλοφορει αυριο ενα "minor" patch με (ελαχιστα) fixes σε συγκεκριμενα crashes, υποστηριξη σε επερχομενο επεξεργαστη και βελτιωσεις σε συγκεκριμενη VGA και στις δυο τελευταιες γραμμες λεει οτι δουλευουν πανω σε βελτιωσεις στο gameplay (ισορροπια, σταθεροτητα και αλλα) και ΘΑ ανακοινωσουν εντος των επομενων εβδομαδων ποιες ειναι αυτες...

ΥΓ: απ' οτι διαβαζω στα σχολια της ανακοινωσης στο battlelog, η Dice στην ανακοινωση αναφερε το "operation firestorm" map σαν "oilfields"... LOL

Έγινε επεξεργασία από WiFi Thief

Ξερουμε περιπου τι θα φτιαχτει με το "μεγαλο" patch ( οι πληροφοριες μου για ενα μικρο patch και ενα μεγαλο δεν επεσαν εξω τελικα , αλλα επεσαν τελειως εξω στα deadlines))

Ναι Oilfields ηταν το codename του map , οπως πχ Subway ηταν/ειναι(!) της Op.Metro -ετσι την γραφει ακομα το procon!

@Nephiλiμ

εγω προσωπικα δεν εχω αγωνια για το patch γιατι δεν εχω συγκεκριμενα προβληματα με το παιχνιδι. σχεδον ποτε δεν μου κρασαρισε μετα το τελευταιο patch και τρεχει πολυ καλα για τα κυβικα του και τα κυβικα του υπολογιστη μου... (τι να πουνε και οι πελατες του φετινου -ας γελασω- GOTY που με τα ιδια λεφτα -η και περισσοτερα- αγορασαν ενα σπασμενο παιχνιδι που εγινε ακομα χειροτερο με τα πρωτα τρια patches του και που οι mods με μαστοριες το κανουν playable... LOL)

θα μου αρεσε ενα update (για μενα patch σημαινει φτιαξιμο υπαρχοντων προβληματων, update σημαινει προσθεση και βελτιωση χαρακτηριστικων) με record mode (ακριβως στο στυλ του CoD MW3 που σε αυτον τον τομεα ειναι υποδειγματικο), με πραγματικη kill cam (οπου θα βλεπεις ακριβως αυτο που εβλεπε ο αντιπαλος που σε σκοτωσε επισης στα προτυπα του CoD και οχι απλα τη θεση του και τι κανει 5 seconds μετα το kill) με βελτιωση των spawn points (ειδικα σε CQ οταν πολλες φορες επιλεγεις μια σημαια σου για να κανεις spawn και βρισκεσαι στο ιδιο δωματιο με τρεις αντιπαλους που σε σημαδευουν), με VOIP, με κοψιμο του (γελοιου) mav riding και με απαγορευση των mortars απο τη βαση...

αλλα δεν το βιαζομαι, απολαμβανω το παιχνιδι ετσι οπως ειναι τωρα και οι βελτιωσεις που αναφερω δεν θα το κανουν καλυτερο για μενα, πριν εγω γινω καλος παικτης στο ηδη υπαρχον BF3...

οσον αφορα τη συγκεκριμενη ανακοινωση, για μενα σιγουρα επεσαν εξω με το χρονοδιαγραμμα, και αφου ειδαν οτι δεν μπορουσαν να παραδωσουν στην ωρα τους οσα πραγματα δουλευουνε, βγαλανε τις διορθωσεις που ειχαν ετοιμασει και δοκιμασει.

δεν ξερω αν οι ιδιοι ειχαν δημιουργησει τις προσδοκιες για μεγαλο "update" τον φλεβαρη, ομως ξερω πως οι προσδοκιες πολυ κοσμου υπηρχαν και με αυτο το patch και την γενικολογη αναφορα για επερχομενο update υπαρχει απογοητευση...

ΥΓ: απαραδεκτα τα φορα του battlelog, οπου παει το trolling και η μ@λακια συννεφο (και με δικη τους ευθυνη αφου επιτρεπουν στον καθενα να γραψει σχεδον οτιδηποτε και οσες φορες θελει, αν ανοιγει thrads για το ιδιο θεμα ξανα και ξανα κλπ) ειναι για μενα ενα απο τα χειροτερα σημεια "διαλογου" (μετα απο ορισμενα youtube videos και τα σχολια τους και φυσικα μετα τα σχολια σε ελληνικα αθλητικα sites) που εχω δει στο ιντερνετ.

τι feedback να παρουνε απο εκει και τι (σοβαρο) να ανακοινωσουνε σε τετοιο κοινο(τητα), ετσι οπως το καταντησανε;;;

το Patch είναι σαν την Beta, Φεβρουάριο για το ένα, Σεπτέμβριο για το άλλο... άλλα 28 και 29 αντίστοιχα! :p

Και βέβαια κανείς δεν μπορεί να τους κατηγορήσει ως ψεύτες :D

κοιτωντας τα stats αυτου του παιχνιδιου ανακαλυψα οτι ο πρωτος απο τους νικητες (US ARMY) αλλαξε ονομα (?)

οπως ισως θα θυμουνται και οι συμπακτες απο το squad του (gousias, sc_wolves, Janas) το nickname του πρωτου παικτης ηταν LaXaN-0 (αν τον ψαξει κανεις στο find soldier του battlelog δεν τον βρισκει, στο bf3 stats ειναι αυτος) και σημερα εμφανιζεται πρωτος στο scoreboard καποιος με το ψευδονυμο Thr0wZ.

ισως να εχει δυο profiles στο origin και στο BF3... (οπως φαινεται απο το bf3stats-> other profiles-> battlelog οπου βγαζει την σελιδα του Thr0wZ) αλλα και παλι παραξενο μου φαινεται αφου δεν εχω ξαναδει να αλλαζει το nickname σε scoreboard του battlelog...

μακαρι να μας διαβαζει ο φιλος (ή καποιος που τον ξερει) και να μπει να μας εξηγησει περι τινος προκειται :nothing:

ενα απο τα αρνητικα του origin ειναι οτι δεν αλαζεις name on the fly οπως πχ στο steam :)

Έγινε επεξεργασία από throwdown

ενα απο τα αρνητικα του origin ειναι οτι δεν αλαζεις name on the fly οπως πχ στο steam :)

γειτονα (3καλα here.. :p) κατ' αρχην εισαι παικταρας αδερφε :T:

δευτερον, αυτο που θα ηθελα (ΚΑΙ) στο BF3 ειναι τα πολλαπλα profiles. δεν μπορω να καταλαβω γιατι το καθε αγορασμενο παιχνιδι σε δεσμευει στο να χρησιμοποιεις ενα soldier profile (ασχετα αν του αλλαζεις ονομα -μεσω origin ID που σημαινει οτι αλλαζεις και σε ολα τα αλλα παιχνιδια- οποτε θες)

εγω πχ εχω παιδια και ανηψια (αλλος εχει αδερφια) που χρησιμοποιουν το pc μου στο σπιτι μου.

θα επρεπε να μπορουν να δημιουργησουν τον δικο τους soldier profile με τα δικα τους stats.

μας εχουν δεσμευσει σε καθε παιχνιδι να χρησιμοποιουμε παντα το ιδιο profile, ασχετα αν δικαιουμαστε να αλλαζουμε ονομα...

τι περιμενουν δηλαδη; ενα σπιτι με εναν πατερα και τρια παιδια να αγορασει 4 φορες το παιχνιδι ή να πληρωσει με αλλο τροπο 4 διαφορετικα profiles?

στο steam ειναι διαφορετικα, μερικα παιχνιδια (πχ MW3) λειτουργουν με τον ιδιο τροπο (δηλαδη το steam nickname ειναι υποχρεωτικα και game nickname) ενω αλλα σε αφηνουν να επιλεξεις διαφορετικο nickname αν το θες...

ΘΑ ΤΟ ΣΠΑΣΩ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ!!!!!

ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ.....ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ....ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ! άρχισαν τα frames από 40 που ήταν μέχρι χθες να πέφτουν στα 14!!!!!@!@!@!@!@! 14!!!@!@!@!@!.......

:rant:

Ποσο VRAM εχει?
As the graph shows, higher settings for Texture Quality do not significantly affect FPS. However as texture detail rises, so too does the amount of Video RAM (VRAM) needed to hold these textures on your graphics card for quick access. In BF3, textures are streamed in as required, but your Texture Quality setting determines the texture pool size, which is the amount of VRAM allocated to storing textures at any one time. At the Low setting, 150MB is allocated to the texture pool; Medium = 200MB; High = 300MB; and Ultra = 500MB. Keep in mind however that your VRAM also stores a range of other game information, and that an average multiplayer level in BF3 can have 1.5GB or more of textures, so it can't all be stored on your GPU at once. Thus setting this option too high may result in stuttering or visible texture streaming. The Ultra Texture Quality setting for example is designed specifically for GPUs with 1.5GB or more of VRAM.
Guides: Battlefield 3 Tweak Guide - GeForce