Jump to content

Official Battlefield 3 Thread

Jaco

Recommended Posts

για fixes bf3 tweaks and fixes - Electronic Arts UK Community

για σωστη ρυθμιση των γραφικων (με απλα λογια και παραδειγματα με υψηλης ευκρινειας εικονες) : Guides: Battlefield 3 Tweak Guide - GeForce

σε συνδυασμο με το http://www.tweakguides.com/Graphics_1.html μπορει ο καθενας να καταλαβει πως ακριβως λειτουργουν τα γραφικα του, αν χρειαζεται πραγματικα πανω απο 40 FPS, αν οντως τον ωφελουν τα AA και τα triple buffering και σε ποιες περιπτωσεις το vSync του κοβει τις επιδοσεις.

γενικα για τους παιχνιδαδες (και οχι μονο) το http://www.tweakguides.com/ αξιζει μια θεση στα bookmarks

;)

Έγινε επεξεργασία από WiFi Thief

Σήμερα που μπήκα στον server απογοητεύτηκα, ήσασταν μαζεμένοι όλοι απο μια μεριά,και απο την αλλη οποιον παρει ο χαρος,μπηκα στην bazaar με τα tickets να'ναι 1000-700 και ημασταν ΗΔΗ κλεισμενη στο spawn,εχοντας χασει και το LAV μας(ζητώντας κάποιος να γυρισει[η ενα team kill,το οποιο εχω δει να γινεται πολλες φορες σε αλλους server],πηρα την απαντησει παρτε smoke και βγείτε).

Στην επομενη γυρα seine ακομα χειροτερα,αφου επαιζα εγω με την squad μου. Xαρακτηριστικα ειχαμε 4 ατομα D-E και 28 καθοντουσαν σπαμαραν RPG-m320-sniper στην βαση,χωρις κανεναν να κανει spawn να βοηθησει να κρατησουμε. Kαι ειχαμε απεναντι και ενα αρμα με 103-1 που δεν το ακουμπησε ποτε κανεις....

Σε αντιστοιχο σκηνικο πιο νωρις το μεσημερι,πριν γεμισει ο σερβερ (3-3 οταν μπηκα,16-17 τελειωσε ο γυρος)ζητησε καποιος να γινουν λιγο πιο ισες οι ομαδες,και ΓΥΡΙΣΑ αφηνοντας σιγουρη νικη για να γινει καλο παιχνιδι.....

Ειναι κριμα,ο server ειναι καλος (συγκεκριμενα εχω απο τα καλυτερα μου ping στον μπαζο (42 σημερα))μαζευει πολλους ελληνες και εχει καλο rotation τα map,ειναι κριμα να μπαινεις και ναναι unbalanced το παιχνιδι....

Καλά, συμπτωματικό δεν είναι... Ο Φράγμας γλίτωσε πριν λίγο 3 φορές το μαχαίρι... Και δεν είμαι κάποιος που τυχαίνει να το πετύχω ;)

Συμπτωματικό είναι ρε man. Οι χάρτες είναι τόσο μεγάλοι, οι παίκτες τόσο πολλοί και οι ήχοι τόσο ανύπαρκτοι που ευκολά θα βρεθείς σε θέση για knife αρκετές φορές per game. Γενικά μην τρελένεστε τόσο με το knife στο BF3. Nα ήτανε στο CS να πω νταξ. Εκεί ήταν πράγματι "humiliation" γιατί ήταν δύσκολο για τον θύτη από όλες τις απόψεις (ήχοι από τα βήματα, αντίληψη παικτών, μέγεθος χαρτών, Knife aim κτλ).

Στο BF3 αν το κυνηγάς μπορείς να κάνεις πολλά εύκολα.

Καλύτερο imo να μη χάνεις χρόνο σε αυτό, να κάνεις γρήγορα kills ώστε τελικά να πετύχεις έναν πολύτιμο (και για τα stats σου αλλά και για το team σου) υπερφαλαγγισμό :T:

Έγινε επεξεργασία από Tsoureki

[MENTION=7033]Lazy Dog[/MENTION]

Εντάξει το δεύτερο βιντεάκι πιστεύω είναι από τα καλύτερα μοντάζ που έχω δει μεχρί στιγμής και το πρώτο που ίσως κρύβει κάποιο νόημα...

Έγινε επεξεργασία από Grisos

Συμπτωματικό είναι ρε man. Οι χάρτες είναι τόσο μεγάλοι, οι παίκτες τόσο πολλοί και οι ήχοι τόσο ανύπαρκτοι που ευκολά θα βρεθείς σε θέση για knife αρκετές φορές per game.

Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω; Δεν είναι συμπτωματικό γιατί στο BC2, από οποιοδήποτε σημείο να έκανες μαχαίρι στον άλλον, πχ βρισκόσασταν μούρη-μούρη σε μια πόρτα και πάταγες το melee, έπαιρνες το kill και τα tags. Στo BF3, πρέπει να τον πλησιάσεις ύπουλα από πίσω ή έστω το πλάι και να του το ρίξεις σε συγκεκριμένη απόσταση που και πάλι δεν πιάνει 100%. Το δε μαχαίρωμα από μπροστά είναι ακόμα δυσκολότερο. Έχω φάει 1-2 και δε νομίζω να το έχω κάνει ποτέ κι ας μετράω >900 dt.

Τέλος πάντων, ο καθένας με το κόλλημά του. Εμένα με έχει δει πολλές φορές ο [MENTION=3942]Grisos[/MENTION] να μην παίρνω το kill επειδή πήγαινα για μαχαίρι. Ή να κάνω γύρο όλη την πίστα (ειδικά Kharg, Noshar, Firestorm) για να πάω να μαχαιρώσω κάποια κάμπια. Δε με πειράζει που μπορεί να με φάνε, ή να κάνω χαμηλό σκορ, αυτό το είδος παιχνιδιού μου αρέσει, αυτό παίζω :)

[MENTION=2526]Nephiλiμ[/MENTION] [MENTION=7033]Lazy Dog[/MENTION] και λοιποί που τα λέγαμε εχθές:

Network Smoothing Factor: This slider controls interpolation, a technique which determines where a particular moving object or character is currently located in the game world, based on actual locational data periodically received over the network. If an enemy soldier is running along in front of you, interpolation allows their movement to appear fluid, calculating their movement across the screen even though your computer is receiving only periodic updates of where they actually are. So instead of seeing a person jerkily warping from point to point, you see smooth animated motion all the way along. By reducing this slider, you can reduce the use of interpolation, and in turn potentially increase your accuracy by reducing latency; you're more likely to shoot at where someone actually is at any time. The downside to reducing the slider is that it may make character movements more jerky in the game. This depends on a range of factors, including the quality and latency of your own connection to the server, and those of the other players. Start by lowering the slider to the midway point. If after a period of gameplay on your favorite servers you don't notice any jerkiness in friendly or enemy movements, then lower it slightly again. If you do, raise it slightly until things are smooth.

Σήμερα που μπήκα στον server απογοητεύτηκα, ήσασταν μαζεμένοι όλοι απο μια μεριά,και απο την αλλη οποιον παρει ο χαρος,μπηκα στην bazaar με τα tickets να'ναι 1000-700 και ημασταν ΗΔΗ κλεισμενη στο spawn,εχοντας χασει και το LAV μας(ζητώντας κάποιος να γυρισει[η ενα team kill,το οποιο εχω δει να γινεται πολλες φορες σε αλλους server],πηρα την απαντησει παρτε smoke και βγείτε).

Στην επομενη γυρα seine ακομα χειροτερα,αφου επαιζα εγω με την squad μου. Xαρακτηριστικα ειχαμε 4 ατομα D-E και 28 καθοντουσαν σπαμαραν RPG-m320-sniper στην βαση,χωρις κανεναν να κανει spawn να βοηθησει να κρατησουμε. Kαι ειχαμε απεναντι και ενα αρμα με 103-1 που δεν το ακουμπησε ποτε κανεις....

Σε αντιστοιχο σκηνικο πιο νωρις το μεσημερι,πριν γεμισει ο σερβερ (3-3 οταν μπηκα,16-17 τελειωσε ο γυρος)ζητησε καποιος να γινουν λιγο πιο ισες οι ομαδες,και ΓΥΡΙΣΑ αφηνοντας σιγουρη νικη για να γινει καλο παιχνιδι.....

Ειναι κριμα,ο server ειναι καλος (συγκεκριμενα εχω απο τα καλυτερα μου ping στον μπαζο (42 σημερα))μαζευει πολλους ελληνες και εχει καλο rotation τα map,ειναι κριμα να μπαινεις και ναναι unbalanced το παιχνιδι....

Οντως ηταν μ@λ@κια εχθες, εμενα με ειχε βαλει στην κερδισμενη ομαδα και βαρεθηκα απλα... Αυτο το τανκ ο Golligo τον ελεγαν 103-1? Μας δουλευεις ετσι?

Γενικα ηταν πολυ unbalanced μεχρι σε καποια φαση που ο lazy νομιζω αλλαξε τη metro που παλι επαιζε baserape στους ρωσσους με την damavad peak και το παιχνιδι εστρωσε.

Για πείτε τι χρειάζεται για γυρίσουμε στα αγγλικά, game made in Russia... :)

How to Change Language Battlefield 3 Language Changer tool Origin - CJS CD Keys

λοιπον εβαλα το joystick (ενα trust predator φθηνο αλλα κανει μια χαρα τη δουλεια σε αλλα flight games που εχω) και μπαινω σε αδειους σερβερς να δοκιμαζω να πεταω.

το βρισκω τοσο ωραιο να ειμαι εντελως μονος μου και να πεταω στο wake island που δεν μου κανει καρδια να μπω σε σερβερς με παικτες... :o

αρχισα χτες και τα παω αρκετα καλα (πρεπει να ρυθμιζω/κατεβασω λιγο την ευαισθησια του joystick: [edit] αν ξερει κανεις κανεναν ευκολο τροπο να μου τον πει τωρα, αλλιως ας σωπασει για παντα ακυρον, το βρηκα...[/edit] ) και οταν συνηθισω θα σπερνω, θα κανετε ουρες για να σας παω βολτα με το viper μου... :neo:

Έγινε επεξεργασία από WiFi Thief

Καλησπερα.Ειμαι αυτος που σου ειπα να παρετε smoke και να βγειτε.

Προφανως δεν ειναι τοσο απλο αλλα δεν μου ειπες ουτε να κανω teamkill

ουτε να φερω κοσμο απο εκει-που βασικα ισο αριθμο ειχαμε αλλα το ragequit πηγαινε συννεφο.

Απλως εγραψες(εσυ ησουν?) ενα "τι λες ρε μεγαλε"

Οι server με πολλα tickets οπως ο ΒΑΖΟ εχουν αυτο το κακο.

Αν η μια ομαδα εχει εστω 5-10 ατομα που Rush-αρουν τις σημαιες κατανταει το παιχνιδι το

"σκοτωστε τους μεσα στη βαση τους-δεν θα βγουν ποτε".Και ειναι δυσκολο αρκετα επειδη ειναι 32 ατομα που κλεινουν ολες τις εξοδους διαφυγης.

Σε 16Vs 16 θα ηταν απλα αδυνατο να "κλειστει" η μια ομαδα στη βαση της.

Με τα 1000 τικετα οταν η μια ομαδα κλειστει γινεται αυτο το χαος με το

να βαρανε μορταρ/σναηπεριες απο τη βαση και τουλμπαλιν.

Ουσιαστικα απλα δεχονται το γεγονος και παιρνουν σναηπερ απλα πανε για το HS μεχρι να τελειωσει ο γυρος.

Πολλες φορες οταν συμβαινει αυτο εχει τυχει να "σκοτωσουμε" την μιση και βαλε ομαδα

που εχει κλεισει τους αντιπαλους απο το procon με αποτελεσμα 0.Απλα εξακολουθουν να ψαχνουν για το kill.

Η επισης εστω οτι καταφερνουν και βγαινουν με το jeep/IFV παιρνουν βαση και οι εναπομειναντες

στη βαση το χαβα τους...σναηπερ και μορταρ...

Απλα δεν το παιρνουν ΚΑΝ χαμπαρι για να βγουνε απο τη βαση....

Xθες μολις εγινε για πολλοστη φορα αυτο στη μετρο απλως αλλαξαμε map γιατι απλα κατανταει αηδια.

(και παλι υπηρξαν παραπονα -Grisos εσενα κοιταω ναι:p-)

Αυτο που λες οτι ειμαστε ολοι απο τη μια, ελπιζω να καταλαβαινεις οτι ο σερβερ ειναι "ομαδικη" δουλεια.

Μαζευτηκαμε 26 νοματεοι και συγκεντρωσαμε χρηματα για να παιζουμε μαζι, στο δικο μας σερβερ.

Εγω πχ αν δεν ειναι τα ατομα που παιζαμε BC2 μαζι, σπανια θα μπω να παιξω αφου χωρις την "παρεα" βαριεμαι.

Δεν ειμαστε ουτε κλαν ουτε χρησιμοποιουμε τους παικτες που "ετυχαν" να μπουν, για εξασκηση

-στο BC2 που δεν ειχαμε σερβερ το συναντουσα πολυ συχνα αυτο που ηταν Greek Clan VS public people-

Ο Goligo(103-1) βασικα μονο αυτο παιζει.Τank στην Seine.Και ναι κανεις απο την αντιπαλη ομαδα

δεν εκανε σοβαρη προσπαθεια να τον ριξει (2 javelin+1 rpg ταυτοχρονα και επεσε)

Θυμαμαι ενα plugin στο BC2 που αυτοματως σκοτωνε οποιον βαραγε σε μια περιοχη στη βαση μεσα

και να πω την αληθεια οσο περνανε οι μερες μου φαινεται και πιο "σωστη" λυση.

Ενηγουεη.Εγω προσωπικα θα χαρω να σας ξαναδω στο σερβερ μας και οποιοδηποτε θεμα μη διστασεις να μας μιλησεις για να λυθει.

Αυτα.

:)

Το θέμα είναι να μοιράζονται λίγο οι παίκτες πρωτού φτάσουμε στο baserape,εφόσον το βλέπουμε ότι συνεχόμενα σε 3-4 round γίνεται αυτό το σκηνικό.

Από την άλλη βέβαια είναι κατανοητό ότι θέλει ο καθένας να παίζει με τους γνωστούς του στο ίδιο team.

Οπότε δεν υπάρχει κατα pareto αποτελεσματική κατανομή.:p

Καλησπερα.Ειμαι αυτος που σου ειπα να παρετε smoke και να βγειτε.

Προφανως δεν ειναι τοσο απλο αλλα δεν μου ειπες ουτε να κανω teamkill

ουτε να φερω κοσμο απο εκει-που βασικα ισο αριθμο ειχαμε αλλα το ragequit πηγαινε συννεφο.

Απλως εγραψες(εσυ ησουν?) ενα "τι λες ρε μεγαλε"

Οι server με πολλα tickets οπως ο ΒΑΖΟ εχουν αυτο το κακο.

Αν η μια ομαδα εχει εστω 5-10 ατομα που Rush-αρουν τις σημαιες κατανταει το παιχνιδι το

"σκοτωστε τους μεσα στη βαση τους-δεν θα βγουν ποτε".Και ειναι δυσκολο αρκετα επειδη ειναι 32 ατομα που κλεινουν ολες τις εξοδους διαφυγης.

Σε 16Vs 16 θα ηταν απλα αδυνατο να "κλειστει" η μια ομαδα στη βαση της.

Με τα 1000 τικετα οταν η μια ομαδα κλειστει γινεται αυτο το χαος με το

να βαρανε μορταρ/σναηπεριες απο τη βαση και τουλμπαλιν.

Ουσιαστικα απλα δεχονται το γεγονος και παιρνουν σναηπερ απλα πανε για το HS μεχρι να τελειωσει ο γυρος.

Πολλες φορες οταν συμβαινει αυτο εχει τυχει να "σκοτωσουμε" την μιση και βαλε ομαδα

που εχει κλεισει τους αντιπαλους απο το procon με αποτελεσμα 0.Απλα εξακολουθουν να ψαχνουν για το kill.

Η επισης εστω οτι καταφερνουν και βγαινουν με το jeep/IFV παιρνουν βαση και οι εναπομειναντες

στη βαση το χαβα τους...σναηπερ και μορταρ...

Απλα δεν το παιρνουν ΚΑΝ χαμπαρι για να βγουνε απο τη βαση....

Xθες μολις εγινε για πολλοστη φορα αυτο στη μετρο απλως αλλαξαμε map γιατι απλα κατανταει αηδια.

(και παλι υπηρξαν παραπονα -Grisos εσενα κοιταω ναι:p-)

Αυτο που λες οτι ειμαστε ολοι απο τη μια, ελπιζω να καταλαβαινεις οτι ο σερβερ ειναι "ομαδικη" δουλεια.

Μαζευτηκαμε 26 νοματεοι και συγκεντρωσαμε χρηματα για να παιζουμε μαζι, στο δικο μας σερβερ.

Εγω πχ αν δεν ειναι τα ατομα που παιζαμε BC2 μαζι, σπανια θα μπω να παιξω αφου χωρις την "παρεα" βαριεμαι.

Δεν ειμαστε ουτε κλαν ουτε χρησιμοποιουμε τους παικτες που "ετυχαν" να μπουν, για εξασκηση

-στο BC2 που δεν ειχαμε σερβερ το συναντουσα πολυ συχνα αυτο που ηταν Greek Clan VS public people-

Ο Goligo(103-1) βασικα μονο αυτο παιζει.Τank στην Seine.Και ναι κανεις απο την αντιπαλη ομαδα

δεν εκανε σοβαρη προσπαθεια να τον ριξει (2 javelin+1 rpg ταυτοχρονα και επεσε)

Θυμαμαι ενα plugin στο BC2 που αυτοματως σκοτωνε οποιον βαραγε σε μια περιοχη στη βαση μεσα

και να πω την αληθεια οσο περνανε οι μερες μου φαινεται και πιο "σωστη" λυση.

Ενηγουεη.Εγω προσωπικα θα χαρω να σας ξαναδω στο σερβερ μας και οποιοδηποτε θεμα μη διστασεις να μας μιλησεις για να λυθει.

Αυτα.

:)

Καταλαβαίνω,απλως αν γυρνουσατε 2-3 ατομα να παιζει ακομα μια squad απο την μερια μας,στην seine θα'μασταν μια χαρα ισαξιες ομαδες....

Και χθες εφυγα μετα την seine επειδη ειχε μετρο μετα,αλλιως θα συνεχιζα να παλευω...

Μπαινω συχνα στον server ακριβως επειδη συνηθως οι ομαδες ειναι ισορροπημένες.

Καταλαβαίνω,απλως αν γυρνουσατε 2-3 ατομα να παιζει ακομα μια squad απο την μερια μας,στην seine θα'μασταν μια χαρα ισαξιες ομαδες....

Και χθες εφυγα μετα την seine επειδη ειχε μετρο μετα,αλλιως θα συνεχιζα να παλευω...

Μπαινω συχνα στον server ακριβως επειδη συνηθως οι ομαδες ειναι ισορροπημένες.

Βασικα λιγο πριν γινει force αλλαγη @ metro ελεγα στα παιδια στο VOIP

να αλλαξουμε ομαδα για να γυρισουμε το game.:p

Συνηθως ναι ειναι balanced .Kαι προτιμω να υπαρχει "μαχη" απο το στεγνο πετσωμα/baserape.

Πολλες φορες λεμε με τα παιδια στο VOIP να κανουμε οπισθοχωριση για να βγουν απο τη βαση, μπας και γινει λιγο ενδιαφερον.

Αλλα οπως καταλαβαινεις 95% δεν αλλαζει κατι.

-χθες οταν πρωτομπηκα παντως η ομαδα μου ηταν για καρπαζιες

30 ατομα, μπηκα Caspian και ειχε 3 sniper στο βουναλακι διπλα στη βαση, αλλους 2 πανω Antenna και το ΑΑ

βαραγε κτηρια!Τι να πεις....-

2-3 ματσακια σερι με πηγε με αυτη την "ομαδα".

Κανουμε οτι μπορουμε παντως.Θα συζητησω και με τους υπολοιπους το ενδεχομενο για το baserape protection plugin.

Οι μαχες στη Seine/Bazaar/Caspian οταν ειναι καλα ισοροπημενες οι ομαδες, ειναι απολαυση....