Jump to content

Official Battlefield 3 Thread

Jaco

Recommended Posts

με αρκετή επιφύλαξη... σας φαίνεται νορμαλ το προφιλ του? (dunkel, ειδικά εσύ που είσαι σε αντίστοιχα καλά επίπεδα spm)

Black_Fear_GR

με τόσα λίγα kills για τις ώρες του ;)

(Heals/revives/resupplies που τσέκαρα σε σχέση π.χ. με τα δικά μου είναι τα ίδια και και πολύ χειρότερα)

Στον bazo γίνετε του μορταρ και έχει καταντήσει βαρετό!
Και από τις δύο ομάδες... 3 από τη μία, 2 από την άλλη... Και δεν άρχισε αφού αποκλείστηκε η μία, με το που ξεκίνησε ο γύρος άρχισαν τα ζώα.

Σε ποιους χαρτες; Φανταζομαι στους γνωστους υποπτους...

Θα πω για μια φορα ακομα οτι δεν εχω προβλημα με τους χαρτες Metro, Seine & Bazaar οσο και αν τους μπινελικιαζω καθε φορα. Απλα αυτοι οι χαρτες δεν ειναι για 64 ατομα. Μετα το 2λεπτο, και πολυ λεω, γινονται βαρετοι και εκνευριστικοι (βλ. mortar, m320 κλπ). Με πιο λιγα ατομα αυτοι οι χαρτες μεταμορφωνονται τελειως.

Για 64 ατομα πρεπει να μπαινουν οι μεγαλοι χαρτες (τα λεγομενα air maps) οπου εκει πλεον λογω μεγαλου μεγεθους υπαρχει αλλη ισορροπια στα οπλα.

Για ενημερώστε με plz. Αν μπω σε έναν server και η ομάδα που μπω έχει 20 tickets ακόμα τότε θα πάρω lose είτε κάτσω είτε πατήσω quit? Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να βλέπουμε απο πριν το progress του παιχνιδιού?

Μιλαω με καποιους στο pbbans και λενε οτι δεν μπορουν να με ξεμπαναρουν. Θα φτιαξω αλλο account και ελπιζω να μην εχουν μπαναρει κ το cd-key.

θα στειλω μαιλ κ στην ΕΑ μπας κ μπορουν να μου δωσουν νεο...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Για ενημερώστε με plz. Αν μπω σε έναν server και η ομάδα που μπω έχει 20 tickets ακόμα τότε θα πάρω lose είτε κάτσω είτε πατήσω quit? Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να βλέπουμε απο πριν το progress του παιχνιδιού?

Τα παίρνεις κανονικά !!!!! Έχει τύχει να μπαίνω σε server και να έχει μικροτσούτσουνους και να την κοπαναω ,μετά από λίγο σκάει το μήνυμα στο battle log ότι τέλειωσε το match κλπ κλπ.

να κάνω και εγώ μια ερώτηση ρε παίδες.....

πριν κάνεις deploy, στην ομάδα σου δίπλα στα όνοματα τους φαίνονται τα διαφορα Specialization που έχουν.....Αρα αυτά είναι που έχουν effect και σ' εσένα (δλδ τα squad) ώστε και εσύ να βάλεις κάτι ανάλογο ή αυτό που χρησιμοποιεί ο καθένας?

:help:

πριν κάνεις deploy, στην ομάδα σου δίπλα στα όνοματα τους φαίνονται τα διαφορα Specialization που έχουν.....Αρα αυτά είναι που έχουν effect και σ' εσένα (δλδ τα squad) ώστε και εσύ να βάλεις κάτι ανάλογο ή αυτό που χρησιμοποιεί ο καθένας?

Ναι :)

Μιλαω με καποιους στο pbbans και λενε οτι δεν μπορουν να με ξεμπαναρουν. Θα φτιαξω αλλο account και ελπιζω να μην εχουν μπαναρει κ το cd-key.

θα στειλω μαιλ κ στην ΕΑ μπας κ μπορουν να μου δωσουν νεο...

Α ρε Γιαννη....Κριμα για την ταλαιπωρια....

να κάνω και εγώ μια ερώτηση ρε παίδες.....

:help:

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=JUrxGeLDp3g[/ame]

Έγινε επεξεργασία από Nephiλiμ

Ασε...Και τωρα αντε αν αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας...

και ένα παιδί από μας (hel-px) είχε μπαναριστεί στο pbbans γιατί το single player που κατέβασε για BC2 του άφησε "δωρακιά" στη registry. Απλά ξαναπήρε το παιχνίδι. Για αυτό λέμε υπομονή για να μην τραβάτε τα μαλλιά σας αργότερα.

Τώρα δεν ξέρω με σένα τι παίχτηκε, άλλα αυτό που θέλω να πω είναι ότι άμα σε μπανάρουν, μετά πρέπει να έχεις θείο τον EA/DICE president για να ξεμπαναριστείς (και άμα).