Jump to content

Official Battlefield 3 Thread

Jaco

Recommended Posts

Εντάξει όλο τη μέρα παίζω με το game να έχει λόξυγγα...

Framedrops ακόμα και στη μέση του πουθενά!Στρίβω το όπλο να σημαδέψω και πεφτουν 20 -20 τα frames!!

Πριν το b2k έπαιζα όλα high με φίλτρα (οχι όλα :p ) on και το πολύ να έπεφτα στα 35-45 frames σε μάζωξη καλή, με καπνούς και τέτοια!!Τώρα ούτε καν! Κατέβασα τα πάντα όλα medium με φίλτρα off και κάπως καλύτερα τα πράγματα σε max frames,αλλά ο λόξυγγας λόξυγγας!!:wall:

Δεν έχω και τρελές απαιτήσεις αλλά αφου τα ρίχνω τα ρημάδια τα textures και δε βλέπω βελτίωση... :getlost:

O q8200 δε βαστάει....Θα δοκιμάσω το σκ να τον κλοκάρω όσο πάει γιατί money δεν παίζουν καθόλου κι αν αλλάξω cpu, θέλω και mb και δε με παίρνει...

Θα συμφωνήσω με το wizard, οι πίστες είναι ταμάμ για 64 άτομα!!Ο cpu μου απ'την άλλη όχι!!:tomato:

Και κάτι άλλο για όλους τους Labιτες που παίζανε το απόγευμα στο Bazo....

ΔΕ χρειάζεται να κερδίζουμε συνέχεια!Όταν οι ομάδες ειναι 20 η μία - 7/8 οι άλλοι, γιατί τα άλλα τα αλάνια με το που χασανε όλες τις σημαίες την κανανε, ας αλλάξει κάποιος teams να συνεχιστεί το παιχνίδι στα ίσια!

Σε μια φάση, βγαίνω να κάνω restart το game να ρίξω τα γραφικά γιατί είχα το λόξυγγα όπως προείπα, ξαναμπαίνω και βλέπω τον άλλον να παρακαλά να ισορροπήσουμε τις ομάδες κι ούτε ένας δεν έκανε switch....:getlost:

Φαντασου στις κονσολες που θελουν δεν θελουν εχουν μαξ 24.

Εχέσθην πατωκόρφως δια τις κονσόλες :p

Εντάξει όλο τη μέρα παίζω με το game να έχει λόξυγγα...

Framedrops ακόμα και στη μέση του πουθενά!Στρίβω το όπλο να σημαδέψω και πεφτουν 20 -20 τα frames!!

Το πιθανότερο όπως λες να είναι θέμα cpu. Εγώ δεν είδα διαφορά εχθές. Το μόνο που μου έκανε ήταν 2-3 φορές να δω παίκτη (πεζό ή όχημα) να κάνει teleporting :hehe: Τη μια στιγμή δίπλα μου, τον σημαδεύω και ξαφνικά 30 μέτρα μακρυά...

Και κάτι άλλο για όλους τους Labιτες που παίζανε το απόγευμα στο Bazo....

ΔΕ χρειάζεται να κερδίζουμε συνέχεια!Όταν οι ομάδες ειναι 20 η μία - 7/8 οι άλλοι, γιατί τα άλλα τα αλάνια με το που χασανε όλες τις σημαίες την κανανε, ας αλλάξει κάποιος teams να συνεχιστεί το παιχνίδι στα ίσια!

Σε μια φάση, βγαίνω να κάνω restart το game να ρίξω τα γραφικά γιατί είχα το λόξυγγα όπως προείπα, ξαναμπαίνω και βλέπω τον άλλον να παρακαλά να ισορροπήσουμε τις ομάδες κι ούτε ένας δεν έκανε switch...

Βασικά έκανε autobalance ο server, αλλά σε κάθε αλλαγή πίστας. Το παρατήρησα, γιατί ενώ χάναμε τον ένα γύρο και ήμασταν εμείς λιγότεροι, όταν άρχιζε ο επόμενος, ήμασταν περισσότεροι και κερδίζαμε.

Όπως και να έχει όμως, όταν η μία ομάδα είναι 10 και η άλλη 7, σε τόσο χαοτικές πίστες, δε μπορεί να γίνει balance. Είναι αναμενόμενο να κερδίζει η ομάδα με τα περισσότερα άτομα. Αργότερα που μπήκαν 50+, ισορρόπησε το παιχνίδι και το τελευταίο που έπαιξα εγώ έληξε με διαφορά 30-40 tickets στα 600.

Τι θα γινει με τα aimbot ??Σε pb server 22κ ποντους με 130 kills οταν ο 2ος ειχε 20...Παλι το γ... το παιχνιδι.

Βγαίνουν συνεχώς καινούρια... Ban το ένα, φτιάχνουν άλλο... :...:

παντως το παιχνιδι εξακολουθει και πασχει στον τομεα του teamwork σε σχεση με το bf2

ειδικα στον βαζο αμα μαζεψει παρα πολυ κοσμο..απο ενα σημειο και επειτα καταντα βαρετο..καλυτερα deathmatch δλδ..ο καθενας κανει οτι του κατεβει

προτιμω 24αρη σερβερ πιο λιγα ατομα πιο συγκεντρωμενοι και rush,οποτε εκει ολη η ομαδα εχει τον ιδιο σκοπο,και υπαρχει καλυτερος συντονισμος.

βεβαια ολα σχετικα και παλι..

btw το famas καλο ε!

παντως το παιχνιδι εξακολουθει και πασχει στον τομεα του teamwork

όλα σχετικά είναι, αν δεν υπάρχει συνεννόηση και δεν μιλάει κανείς από το team τι να πεις!......το χειρότερο είναι οι κλειδωμένες squad των 2 ατόμων.......και όταν υπάρχουν 6 και άτομα not in squad

btw το famas καλο ε!

Το 50% των deaths μου εχθές ήταν από αυτό το ρημάδι!:getlost:

Γιατι σου αρεσε το famas? Στην αρχη και γω ενθουσιαστηκα αλλά στην πορεια....

Πολυ recoil δεν κανει για μακρινες αποστασεις , ούτε για μεσαίες , σε πολυ κοντινες ειναι καλο αλλά (πάλι αλλά) αργει περισσοτερο στο reload οπότε πάλι no go...

Με το ironsite είναι σαν να παιζεις με κλειστα τα ματια και προσπαθουσα να ξεκλειδωσω τα optics σε hardcore server, το αποτελεσμα μπορειτε να το φανταστειτε... Μολις αλλαξα όπλο τότε αρχισα και να παίζω , μεχρι τότε απλα νευρίαζα...

καλα με ironsite ειναι παλτο..μονο με cobra rds το εχω heavy barrel και foregrip

μια χαρα ειναι αρκετα γρηγορο απο κοντα σαρωτικο και μεσαια το χει..

δεν ξερω ισως ειχα βαρεθει και το αεκ971 που επαιζα μονο..

Καλημέρες.

Ας βάλουνε extended mag στο AS-VAL (προτάθηκε για μελλοντικό fix) και θα είμαι :dance3: Το επόμενο όπλο που θα με ενδιέφερε άμεσα είναι το MG36 το οποίο το είχα ασημώσει στο BC2. Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν θα έχει red-dot by default ίσως επειδή στο BC2 σε πολλούς servers το κάναν ban. :wall:

Οσο για το B2K εμένα με άφησε με πολύ καλές εντυπώσεις. Έπεσε αρκετή δουλειά. Το μόνο κακό είναι ότι χωρίς teamwork απλά δεν νικάς. Επίσης είναι λογικό ειδικά στο Strike At Karkand να έχετε frame drops καθώς είναι μεγάλη πίστα και καταστρέφονται σχεδόν όλα τα κτήρια.

Και μιλώντας για καταστροφές ερχόμαστε στο μεγαλύτερο fail του DLC. Που είναι το New Destruction 3.0 οεο? Δηλαδή οκ φτιαχνεις κάτι ομολογουμένως όμορφο. Μην διαφημίζεις και μπαρούφες παράλληλα γιατι ξενερώνεις το κόσμο ακόμα περισσότερο.

Τώρα αν κάποιος ξέρει για μελλοντική προσθήκη αυτού του χαρακτηριστικού ας το αναφέρει. :getlost:

=PHX= SERVER-3 CASPIAN/FIRESTORM/KHARG 1000 tickets !! - Server Browser - Battlelog / Battlefield 3

Game disconnected: you were kicked by an admin. Stated reason: Sorry, players from Greece are not allowed.

γελοίοι γάλλοι απλά...

[MENTION=2526]Nephiλiμ[/MENTION] όταν βλέπεις γάλλο στο Bazo, να μας λες ποιός είναι να φτύνει αίμα στο πληκτρολόγιο... :getlost:

=PHX= SERVER-3 CASPIAN/FIRESTORM/KHARG 1000 tickets !! - Server Browser - Battlelog / Battlefield 3

Game disconnected: you were kicked by an admin. Stated reason: Sorry, players from Greece are not allowed.

γελοίοι γάλλοι απλά...:hang3::wall:

Το ιδιο επαθα κι εγω σε εναν σουηδικο μισο-αδειο 64αρη, γιατι μας εχουν στην μπουκα ? δεν μπορω να καταλαβω :S

[MENTION=4676]tragikos[/MENTION] αυξησε το paging file. Το ιδιο παθαινα και γω στις αρχες. Μολις αυξησα τη virtual memory, εστρωσε

Το ιδιο επαθα κι εγω σε εναν σουηδικο μισο-αδειο 64αρη, γιατι μας εχουν στην μπουκα ? δεν μπορω να καταλαβω :S

Γιατι οποτε παιζουμε σε κανα τετοιο server τους κερναμε "γλυφιτζουρι" και υπόθετα :hehe:

Καλά,δεν είναι θέμα άγγλων γάλλων πορτογάλλων,παντού υπάρχουν άτομα περιορισμένης ευθύνης.

Επίσης παίζει τέτοια προπαγάνδα στα μμε με το θέμα της χρεοκοπίας μας,που έχω δει και σχόλια τύπου "greeks go to work,stop asking for loans",σε ελληνικούς server από ξένους παίκτες.

Έγινε επεξεργασία από MasterCommander