Jump to content



Official Battlefield 3 Thread


Jaco

Recommended Posts

Και τα G3, SCAR ειναι παρα πολυ καλα, αρκει να εχεις λιγο πιο σταθερο χερι οταν σημαδευεις γιατι εχουν μικρο γεμιστηρα...αν δεν τον φας τον αντιπαλο γρηγορα, μεχρι να κανεις reload βλεπεις τα ραδικια αναποδα.....

Link to comment
Share on other sites

Πάντως εγώ στη θέση σας δε θα κατέληγα σε κάποιο πριν βάλω το patch... Ποιός ξέρει τι αλλαγές θα έχει μέσα.

Είμαι περίεργος να δω τι θα χαλάσουν με το patch που θα βγάλουν :p

Link to comment
Share on other sites

για καντο λιγο πιο λιανα(τι ειναι και πως γινεται)pls:),να το δοκιμασουμε.δλδ με αυτο τρεχει πιο ομαλα το παιχνιδι??περισσοτερα fps?(δε νομιζω)

Δεν βοηθάει παρα πολύ σε όλα τα PC, απλά χρησιμοποιεί ένα USB η μια SD κάρτα, που αποθηκεύει προσωρινά το Cache όταν η RAM σου φουλάρουν.. ;)

Πολύ απλά παίρνεις μια SD η ένα flashaki, το συνδέεις, και στο παράθυρο που βγαίνει από τα windows ("autorun") που έχει τις επιλογές αναπαραγωγή, browse' κλπ.. έχει κάτω κάτω την επιλογή 'ReadyBoost' ;) Πατα το και θα σε πάει στο tab 'ReadyBoost' της συσκευής, εκεί επέλεξε 'Use this device'.. και πόση χωρητικότητα θες να πάρει από το flashaki για 'extra' μνήμη ;)

Τώρα για να βλέπεις αν δουλεύει, πρέπει να ανοίξεις το 'Performance Monitor' (γράψε 'Perf) στην έναρξη)

Performance> Monitoring Tools > Performance Monitor

και πατάς το πράσινο βελάκι πάνω στο παράθυρο, θα αρχίσει να φορτώνει μια λίστα, στην οποια θα βρείς μια επιλογή 'ReadyBoost Cache', πατα πάνω τις και στο από κάτω παράθυρο > "ADD".. μετά ok, και βλέπεις αν πραγματικά λειτουργεί.. (Πατα και CTRL + G 2-3 φορες μέχρι να σε πάει σε στατιστικά καθαρά ;) )

:T:

Link to comment
Share on other sites

Εν τω μεταξύ, το G3A3 είναι από τα πιό άθλια κι αναξιόπιστα όπλα που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ... Γιατί το έχουν ως κορυφαίο στο BF ποτέ δεν κατάλαβα... :slap:

Γιατι δεν ειναι το original αλλα η Σουηδικη version του.

Και ναι ειναι απο τα πιο φονικα Assault Rifles στον κοσμο...

Ελπιζω να φτιαξουν καπως το ΑΝ-94:nothing:

Link to comment
Share on other sites

Γιατι δεν ειναι το original αλλα η Σουηδικη version του.

Και ναι ειναι απο τα πιο φονικα Assault Rifles στον κοσμο...

Μπορώ να κάνω κάποιες διευκρινήσεις/διορθώσεις;

Αρχικά δεν υπάρχει G3A3 σε σουηδική έκδοση. Το σουηδικό είναι το G3A3K4A1 και όπως θα δεις είναι διαφορετικός σχεδιασμός με χρήσεις σε αλεξιπτωτιστές ή αστυνομικούς.

Επίσης, επειδή ήμουν αρκετά χρόνια μέλος σε σκοπευτική λέσχη, μπορώ να σου πω με βεβαιότητα ότι κανένα όπλο δεν χαρακτηρίζεται "φονικό". "Φονικά" αναφέρονται μόνο κάποια διαμετρήματα, συνήθως τα μεγάλα.

Ένα όπλο μπορεί να είναι ελαφρύ, γρήγορο, αξιόπιστο, βολικό, αλλά όχι φονικό. Για παράδειγμα το Μ82Α1 θα μπορούσε να χαρακτηριστεί "φονικό" αλλά δεν λέγεται έτσι, χώρια που για πολλούς δεν είναι, αφού το θεωρούν υπερτιμημένο. Ο βασικότερος λόγος, επειδή είναι ένα όπλο που προορίζεται για stealth χρήση, αλλά είναι πολύ βαρύ (14kg + ~8kg η 10άρα γεμιστήρα), δεν παίρνει σιγαστήρα και έχει πολύ μεγάλη φλόγα με αποτέλεσμα να φαίνεται από πολύ μακρυά. Έχει βέβαια .50bmg βλήμα, που είναι αποτελεσματικό στα 2000μ., αλλά είναι σχεδόν ανέφικτο να πετύχεις άνθρωπο σε αυτή την απόσταση, αφού ο υπολογισμός των ανέμων και των θερμικών ρευμάτων είναι πρακτικά αδύνατος. Πρακτικά χρησιμοποιείται για μεσαίες αποστάσεις, 500-800μ. σε ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από προστασία (αλεξίσφαιρο τζάμι, γιλέκο, τοίχο) ή για μεγάλες (800-2000μ) αλλά για καταστροφή εξοπλισμού, ανατίναξη οχημάτων, ή όπως είπε ο [MENTION=5325]Zenor[/MENTION] πιό πάνω, ανατίναξη ναρκών και εκρηκτικών από μεγάλη απόσταση την κατάλληλη στιγμή.

Το G3A3 είναι ένα μέτριο όπλο.

Ελαφρύ δεν το λες, όταν ζυγίζει 4.5kg, με το G36C στα 3.5kg.

Ούτε ταχυβόλο, αφού 600rpm δεν είναι πολλά, πάλι σε σχέση με το G36C που φτάνει τα 750. Υπάρχουν και γρηγορότερα.

Δυνατό; Ναι, λόγω του 7.62, αλλά εδώ πάντα υπάρχει και η κόντρα 7.62 ή 5.56 που είναι τα δημοφιλέστερα, αφού τα 5.56αρια έχουν και μεγαλύτερες γεμιστήρες, συνήθως 30άρες σε σχέση με την 20άρα του G3A3. Επίσης όμως σε σχέση με το G36C, είναι αποτελεσματικό στα 500μ, ενώ το δεύτερο στα 750. Μεγάλη διαφορά.

Αξιόπιστο; Εδώ κι αν έχουμε θέμα... Σε βάθος χρόνου ναι. Είναι ένα όπλο που δε βγάζει ζημιές και είναι εύκολα συντηρήσιμο. Αυτός είναι και ο λόγος που επιλέγεται από στρατούς και αστυνομίες, γιατί έχει μικρό κόστος σε βάθος χρόνου. Αξιόπιστο στη μάχη όμως δεν είναι. Λόγω της κακής ψύξης της κάννης του και των απαρχαιωμένων υλικών από τα οποία κατασκευάζεται, μετά την 3-4η γεμιστήρα υπάρχει σοβαρός κίνδυνος διάρρηξης της κάννης με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό.

Αυτά τα ολίγα για σήμερα. Πάω BAZO τώρα, όποιος θέλει έρχεται :p

Link to comment
Share on other sites

ο μπαρετ ο μπαρετ ,το βαρελι στα 1100 μετρα το κανονιζεις ανετα εχει καλη διοπτρα.καθε βολη φερνει ανατριχιλα και σφυριγμα στα αυτια για καμια βδομαδα,αλλα σου μενει αξεχαστο το σκασμενο...ωραιο πουτανεεε

Link to comment
Share on other sites

είναι μόνο δική μου εντύπωση και ενός φίλου, ότι ήδη από εχθές τα irnv είναι αρκετά nerf-αρισμένα..? (δε νομίζω ξαφνικά όλοι χθες να φόραγαν spec-ops/specact και αυτός να είναι ο λόγος)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.