Jump to content

Official Battlefield 3 Thread

Jaco

Recommended Posts

Γιατί ανεβάζοντας το AntiAliasing καταναλώνεται περισσότερη μνήμη RAM;

Εκτός αν μιλάς γενικά, που εγώ δεν έχω πρόβλημα με 4GB στο σύστημα. Χωρίς 4xAA δηλαδή δεν έχω πρόβλημα.

Αλλά είναι γεγονός ότι καταναλώνει πολύ RAM...Περιμένετε όμως κανα patch πριν αγοράσετε έξτρα γιατί μπορεί απλά να έχουν κάνει πατάτα.

Έγινε επεξεργασία από Zenor

Ωρες ωρες μου ρχεται να γραψω ενα in depth multiplayer Conquest review...

Τεσπα.

Ωραια ΚΑΙ σημερα στο ΒΑΖΟ.

Απλως εχω ξενερωσει με τα λιγα maps και με την ποιοτητα αυτων.

EDIT:

[MENTION=2962]zpaf[/MENTION]

Τσεκαρε ASAP αυτο

http://bf3cc.com/

Καλά το μαχαίρι είναι τραγικο... Έχω πλάτη τύπο που επιδιορθώνει άρμα και την ώρα που πατάω το κουμπί, κάνει μαχαιριά στον αέρα και αυτός πατάει E και μπαίνει ξανά στο άρμα. Προχωράει και λίγο, με βλέπει και με σκοτώνει... :hang3:

MIA XAΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ KNIFE ΡΕ!

Oldboy_GR.png

Έγινε επεξεργασία από Nephiλiμ

Λίγα maps.

Λίγα modes.

Κάμποσα bugs.

Σπάσιμο νεύρων τα σημεία που "πήζουνε" και αρχίζει η RPG/40mm "μάχη".

Σπάσιμο επίσης σε κάποια σημεία που η μια ομάδα μπορεί να βρίσκεται ενώ αν πας πρός τα εκεί εσύ τρώς image darkening & out of map warning, wtfbbq idiotic.

Αλλά... it's still fun to play.

Παιδες αν δεν δωσουν πολλα maps δεν βλεπω να παιζουμε σε ενα τριμηνο.

Ναι ειναι το παιχνιδι της χρονιας αλλα ηδη αρχιζω και βαριεμαι τα maps!!!

Μπαινω σε πειρασμο να μπω να παιξω κανα BC2 παλι :p

Τα bugs εμενα δεν μου χαλανε το fun.

Νταξει θα τα φτιαξουν.

Τα dogtags τα οποια θα βλεπεις εσυ οταν σε σκοτωνει :p Εσυ απ οτι ξερω διαλεγεις 2,εγω δεν τα χω πειραξει ακομα αυτα:T:

Μεχρι στιγμης το παιχνιδι ειναι εξαιρετικο!Πολυ balanced,τα γραφικα υπεροχα και οι πιστες τεραστιες!

Γιατί ανεβάζοντας το AntiAliasing καταναλώνεται περισσότερη μνήμη RAM;

Εκτός αν μιλάς γενικά, που εγώ δεν έχω πρόβλημα με 4GB στο σύστημα. Χωρίς 4xAA δηλαδή δεν έχω πρόβλημα.

Αλλά είναι γεγονός ότι καταναλώνει πολύ RAM...Περιμένετε όμως κανα patch πριν αγοράσετε έξτρα γιατί μπορεί απλά να έχουν κάνει πατάτα.

με 4gb και 1gb vm κρασαρε!

βάζω το vm στο αυτόματο (6gb το έβαλε) και δεν ξανακρασαρε από τότε.

Αλλά παιζοντας είχε πρόβλημά με παγώματα του δευτερολέπτου περίπου, αυτά προκαλούνταν με του που το ram utilization περνούσε το 95% και όσο περισσότερο τόσο πιο συχνά!

κλείνοντας μερικές βλακιες που έτρεχαν και ελευθερωνοντας μνήμη σταματισαν και αυτά.

όλα τα παραπάνω με ultra- shadows high+2*aa+postsaa low και με ultra+0aa η ίδία συμπεριφορά.

σε I5 760@4ghz, 4gb ram 2000-8-8-8-24-1t , gtx 580 900/1100

Έγινε επεξεργασία από FrOsT

Εγώ με τα 12Gb ram δεν έχω δει ακόμα αυτό το πρόβλημα...

:p

Απλά περιμένω καλύτερους drivers. Οι 11.10 δεν φουλάρουν και τους 3 πυρήνες στο 90%+

Τους 11.11beta τους δοκίμασε κανείς; Από επιδόσεις τι λένε;

Καλά το μαχαίρι είναι τραγικο... Έχω πλάτη τύπο που επιδιορθώνει άρμα και την ώρα που πατάω το κουμπί, κάνει μαχαιριά στον αέρα και αυτός πατάει E και μπαίνει ξανά στο άρμα. Προχωράει και λίγο, με βλέπει και με σκοτώνει... :hang3:

Μια χαρα ειναι το μαχαιρι απλα συνηθίσαμε με το BC2 που εσφαζες τον ενα μετα τον αλλο και τωρα μας φαινεται αργο

2011110709h4653.png

Αυτο που ειναι ΤΡΑΓΙΚΟ ειναι το στραβωμα που τρως απο τον φακο την ΗΜΕΡΑ. FU, tactical light ειναι, οχι προβολέας ουρανου :hang3:

Αυτο που ειναι ΤΡΑΓΙΚΟ ειναι το στραβωμα που τρως απο τον φακο την ΗΜΕΡΑ. FU, tactical light ειναι, οχι προβολέας ουρανου :hang3:

Συμφώνω και επαυξάνω. Πολυ σπαστικό πρέπει να το φτιάξουν το συντομότερο.

γιατί έχεις Post AA = High ? Αυτό δεν είναι που θολώνει την εικόνα;

Ναι αλλά στο off δεν μπορώ να παίξω...βλέπω παντού τετραγωνάκια... :sick:

Ωρες ωρες μου ρχεται να γραψω ενα in depth multiplayer Conquest review...

Τεσπα.

Ωραια ΚΑΙ σημερα στο ΒΑΖΟ.

Απλως εχω ξενερωσει με τα λιγα maps και με την ποιοτητα αυτων.

Και έλεγα... ρε γαμώτο μόνο εγώ τα βαρέθηκα;

Στο BC2 αν και δεν έπαιζα πολύ, δεν είχα κάποιο πρόβλημα με τα maps.

Νομίζω έχει να κάνει πως με το BC2 το τοπίο αλλάζει σε κάθε map. Στο BF3 έχεις ένα ουρανό και ένα ήλιο να σε τυφλώνει. Ούτε έρημος/χιόνι τίποτα.

Το θέμα είναι πως απ'ότι βλέπω το παιχνίδι δεν χρησιμοποιείται όπως το έφτιαξε η Dice.

Δηλαδή, πολύ ομαδικότητα/συνεννόηση. Έχει squad specialization εντάξει αυτό πες το χρησιμοποιούν όλοι.

Έχει Soflam για να κάνεις lazer tag οχήματα και μετά με κάποια όπλα, π.χ Javelin ή τις βόμβες που ξεκλειδώνεις για τα jets να τα πετύχεις, δεν είδα να το χρησιμοποιούν...

Έχει EOD bot engineer για να κάνεις disarm/repair κτλ.

Το νόημα είναι πως το παιχνίδι μου φαίνεται για να το ευχαριστηθείς 100% πρέπει να είσαι μέρος ενός clan war, όπου όλοι θα ξέρουν τα τεχνικά μέρη του παιχνιδιού και θα νικήσει η καλύτερη στρατηγική.

Αλλιώς είναι το απλό/επαναλαμβανόμενο και ίσως βαρετό παιχνίδι που παίζουμε αυτή τη στιγμή.

Έγινε επεξεργασία από Zenor

Παιδες και με το teamspeak γινεται "δουλεια". Χθες με τον [MENTION=173]Wizard![/MENTION] ειμασταν μολις 2 ατομα και στην Metro τους ψιλοπηραμε φαλαγγι καποια στιγμη απλα επειδη μιλουσαμε πριν επιτεθουμε. Εχωνας και τον @St4t3g0s σαν προδοτη να ακουει :p