Jump to content

Recommended Posts

τι επαθες lazy?δεν μπορεις να περιμενεις??

το battlelog γιατι δεν ανοιγει?πρεπει να εισαγεις cd-key?

Ειναι οι τελευταιες ωρες αναμονης. Σημερα 26 περιμενω το email με το key......:wall:

Το Battlelog νομιζω οτι ανοιγει την ημερα διαθεσης του παιχνιδιου.

τι να πω και εγω...27 απο το πλαισιο..εντωμεταξυ ψαχνω το χαρτι της προπαραγγελιας και δεν το βρισκω..εχει γουστο να μην μπορω να το παρω..

Να σε καλα Θανάση!! Μηλαμε για απίστευτα εφέ!

Το παιχνίδι κορυφή! Άντε να σου ερθει με το καλο :D

Αξίζει η αναμονή παιδιά :p

παντως εκανα unistall το προφιλ 3 απο τους καταλυστ,και παει καλυτερα τωρα η 5970

το παιχνιδι ειναι επικο,ειδικα η μαχη με τα abrams,και τα ελικοπτερα ειναι γεια σας

τι φτιαξανε παλι τα ατομα ρε..

[MENTION=2962]zpaf[/MENTION] Αντε ρε Γιαννη να στο στειλει ο Κινεζος, να μας πεις αν αξιζε τα 14€ που εδωσες....

ps: ωραίες και η εναλλαγές στο βίντεο ;)

where is [MENTION=400]astrolabos[/MENTION]?

:hehe:

ontopic now

Λίγο έπαιξα και μπορώ να πω πως έχει βελτιωθεί από την βετα αλλά θα έχω συνολική εικόνα το σκ που θα το κάψουμε :D

[MENTION=2962]zpaf[/MENTION] Αντε ρε Γιαννη να στο στειλει ο Κινεζος, να μας πεις αν αξιζε τα 14€ που εδωσες....

Ο κινεζος μου ειπε χθες για 27 του μηνος.

Οσο για τα 14 ευρω εχω λιγο αγχος αλλα οκ θα δειξει. :D

Μόλις ξαναμίλησα με Πλαίσιο, περιμένουνε να παραλάβουν σήμερα, το πολύ αύριο και θα μου τηλεφωνήσουν μετά για το πως θα το πάρω..

Επίφοβο είναι πάντως να μην έχουν παραλάβει ακόμα.

1 και σήμερα για μας που έχουμε παραλαβή απο πλαίσιο!!!!

Τελικα θα είναι μεταλλικό το case η παμε να τους σπασουμε στη dice???:fist::p

Βλέπω αν το πλαίσιο κάνει μανουριά με το BF3 να υπάρχουν άσχημα επεισόδια σε όλη την επικράτεια !!!!:p:p:p

θα τους δείξουμε εμείς τι θα πεί "Nerd Rage" , θα πέσει η κυβέρνηση!!!! :triniti::p:triniti::p:triniti:

(εγώ το έχω ηλεκτρονικά αλλά θα έρθω για συμπαράσταση)

Χαλαρώστε ρε, θα το παραλάβουν. Παντα παραλαμβάνουν στην ώρα τους αυτοι, εκτός απροόπτου βέβαια..

Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα το έχουμε αύριο!:)