Jump to content

Official Battlefield 3 Thread

Jaco

Recommended Posts

Θα ανεβάσω βιντεακι Θανάση, να μη σε αφήσω παραπονεμένο :D

Θα κάνω ενα τεστ σε 1080p ultra, εχθές δεν πρόλαβα γιατι έπρεπε να κοιμηθώ

έλα που θες και ύπνο!! :whip:

:D

προβλεπω γλεντι μεγαλο!

για πειτε ρει τελικα με τι καταλυστ ειστε? ολοι εσεις με τις ραντεον,το φορτωσα εχω την αισθηση οτι ειναι πανβαρο,ειμαι με 11.9

Με 11.10 cap3 γιατί με παλιότερους drivers κανει artifacts και σπασίματα στα ultra.

Βαλε αυτούς.

ps. Ύπνος απο βδομάδα λέμε!:toomuchne

αν ήταν να αγοράζατε τώρα limited edition μπορείτε (λινκ); ή το χάσαμε το κορμί πατριώτη;

Για δες εδώ: www.CDKeyHouse.com

Έχει μερικά stock ακόμα λέει, εγώ από εκεί το αγόρασα στα 33€ τώρα το έχουν ανεβάσει! :hehe:

Now Playing :: Now Playing: Battlefield 3

Έχουνε live στο gamespot και του αλλουνού του κράσαρε η κονσόλα!:hehe:

Και κάτι που παρατήρησα, στα 16% health ο χαρακτήρας είχε πέσει κάτω και περίμενε βοήθεια χωρίς να μπορεί να προχωρήσει. Στην Beta δεν το είχε αυτο. :T:

Κάποιος να πάρει τηλέφωνο το ΠΛΑΙΣΙΟ να τους πει ότι αν χάσουν έστω και μία παράδοση BF3 θα φάνε ξύλο :p, κάτι να τους φοβερίσει έστω.. Γιατί μετά 28η, και μετά Κυριακή και δεν κουνιέται τίποτα.

Μέχρι στιγμής εμενα δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο, εγώ τους πήρα πριν 2-3 μέρες πάλι, 27 είπαν..

το παιχνιδι εαν εχει πανω απο 20 fps τρεχει καλα τωρα εαν θες να εχεις 100 fps παιχνιδι αυτο ειναι αλλο

:o

20 fps τρέχει καλά? ίσως για το επομενο slide show της dice να ειναι αρκετα τα fps και να το βλεπουμε smooth σε Powerpoint αλλα για multi χλωμό σε κόβω.

θελει patch,εχω περιεργο drop στα frames,η κινηση του παιχτη ειναι πιο αργη απο το ντεμο?,η ειναι η ιδεα μου

ενω δειχνει 70 frames και πανω,το "νιωθω" βαρυ σε response,το χω ριξει σαφως σε high settings,σε ultra ειναι εξτριμ τα γραφικα για multiplayer..

Μια ερωτησούλα. Μολις κατέβασα με το origin το παιχνίδι και επειδη θέλω να το μεταφέρω στον κανονικό μου υπολογιστή ,εχει ιδεα κανεις σε πιο φάκελο αποθηκεύεται το κατεβασμένο setup του bf3 ?

θελει patch,εχω περιεργο drop στα frames,η κινηση του παιχτη ειναι πιο αργη απο το ντεμο?,η ειναι η ιδεα μου

ενω δειχνει 70 frames και πανω,το "νιωθω" βαρυ σε response,το χω ριξει σαφως σε high settings,σε ultra ειναι εξτριμ τα γραφικα για multiplayer..

Παιξε σε μια καρτα, vsync off και flip queue size 1 αν παιζει radeonpro ( ΚΑΚΩΣ δεν παιζει για οποιον ειναι σε crossfire )

25 fps για μενα τρεχει καλα ενα παιχνιδι, βλεπωντας metro 2033 με average fps 24 με την 6870 σε 1900x1200 max settings τρεχει μια χαρα, οποτε και στο btf3 μια χαρα θα ναι, οταν το παρω στα χερια μου το παιχδιδι θα το δοκιμασω βεβαια για να να βεβαιωθω

τωρα εαν θελετε να εχετε 800 fps και 10 καρτες κανενα προβλημα

πρακτικα θα παιζει το ιδιο καλα σημασια εχει να μπορεις να παιζεις το παιχνιδι που σου αρεσει και οχι εαν εχεις 30-50-1000 fps

Ναι οκ, ιδια αποκριση εχει το mouse στα 25fps με τα 60, το ακουσαμε και αυτο ........

Έγινε επεξεργασία από GruntGR

:o

20 fps τρέχει καλά? ίσως για το επομενο slide show της dice να ειναι αρκετα τα fps και να το βλεπουμε smooth σε Powerpoint αλλα για multi χλωμό σε κόβω.

25 fps για μενα τρεχει καλα ενα παιχνιδι, βλεπωντας metro 2033 με average fps 24 με την 6870 σε 1900x1200 max settings τρεχει μια χαρα, οποτε και στο btf3 μια χαρα θα ναι, οταν το παρω στα χερια μου το παιχδιδι θα το δοκιμασω βεβαια για να να βεβαιωθω

τωρα εαν θελετε να εχετε 800 fps και 10 καρτες κανενα προβλημα

πρακτικα θα παιζει το ιδιο καλα σημασια εχει να μπορεις να παιζεις το παιχνιδι που σου αρεσει και οχι εαν εχεις 30-50-1000 fps