Jump to content



Official Battlefield 3 Thread


Jaco

Recommended Posts

Οι Ultra ρυθμίσεις ισχύουν στη BETA ή μόνο οι High;

Από πλευράς απόδοσης η gtx470 @ 1680*1050 με 750Mhz core με όλα στο full (φίλτρα, Ultra κτλπ) είχε μέσο όσο τα 50.63FPS με 10' παιχνίδι στη Caspian border (cpu @ 3.8Ghz HT on).

Το παιχνίδι έχει πολλά bugs αλλά είναι εθιστικό. Κάνει στο bfbc2 να δείχνει cartoonίστικο.

Link to comment
Share on other sites

Το παιχνίδι πάω στοίχημα πως θα βγει με μερικά από τα bugs, εφόσον είναι έτσι η beta.

Πάλι patches θα περιμένουμε.

Μα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ αυτό, για την DICE μιλάμε ρε παιδιά. Σε 3 patches των ~2 GB έκαστο θα είμαστε Ο.Κ. ! :D

Link to comment
Share on other sites

Ψαχνωντας να βρω σε eyefinity τον αερα(καρε) που θελω να εχω στο παιχνιδι κατεληξα εδω.

Εχω την ιδια αισθηση οπως στα 1920x1080 με ολα τα φιλτρα στο ultra αλλα οπως λεει και csaris ο vsyncακιας :D once eyefinity always eyefinity.

bf3sg.jpg

Link to comment
Share on other sites

Καλά έκανα και εγώ force Vsync από nvidia control panel, άλλο παιχνίδι. Καταρχάς φτιάχνει το fov, βλέπεις πιο εύκολα τον άλλο, όταν δεν έχεις οριζόντιες γραμμές που κόβουν την εικόνα.

Επίσης καμία σχέση με το BC2 σε αυτόν τον τομέα. Το BC2 με Vsync δεν παίζεται, γίνεται πολύ βαρύ.

Link to comment
Share on other sites

Πρωτες εντυπωσεις so far :

Το recoil ειναι σε σεβαστη ποσοτητα, ακομα και στο M16A3 ( ακους τραγικε ????? :D :D )

Η κινηση μαρεσει πααααααρα πολυ, ειναι καπως arcade η ολη φαση αλλα χωρις να παιζεται το game σαν cod με οχηματα, το RO2 ειναι πιο tactical παντως, kai σταμινα εχει και cover και lean.

Αισθανεσαι πολυ πιο ευκινητος σε συγκριση με το BC2 οπου αισθανοσουνα κουτσος, ειδικα οταν δεν ειχες μπολικα fps, η ενσωματωση του prone ειναι πολυ προσεγμενη, οκ πεφτεις και σηκωνεσαι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ γρηγορα αλλα τουλαχιστον δεν σε αφηνει το παιχνιδι να τραβηξεις ADS με το που πεσεις κατω, προφανως το κανανε για να περιορισουν το φαινομενο του dolphin diving που εκνευριζε αρκετους στο BF2.

Μαρεσει πολυ οπως κουνιουνται τα χερια σου οταν εισαι prone/κανεις mantling/ τρεχεις με πιστολι, η αποκριση ξαναλεω ειναι 100% αμεση, καμια σχεση με το ατσαλο feel του bc2.

Η εναλλαγη firemode και η προσθηκη ξεχωριστων σλοτ σε knife και grenade ειναι ΠΑΑΑΑΑΡΑ πολυ ευσπροδεκτες προσθηκες, επιτελους αισθανομαι pc gamer ξανα :D

Δοκιμασα assault engineer και recon, ο τελευταιος δεν ειναι καθολου nerfed οπως μπορει να νομιζουν καποιοι, οκ ειναι ενα θεμα αυτο με την γυαλαδα της διοπτρας αλλα μπορεις ακομα να κανεις μπολικα kills αρκει να παιζεις εξυπνα και φυσικα να εχεις στοχο.

Support δεν δοκιμασα ακομα, εχω τραυματικες εμπειριες απτο bf2142 :sick: το κοβω για game of the year παντως, οποιος επιμενει ακομα σε cod ή εθελοτυφλει ή πολυ απλα πασχει απο ADHD.

Κανω uninstall το bc2 ανετα για παρτυ του, το RO2 με τπτ ομως, ειναι πολυ διαφορετικο παιχνιδι και μοναδικο σε gameplay, ανυπομονω το επομενο patch κιολας που θα εχουν φτιαξει τον ηχο, μπας και κερδισω κανα fps. :p

Στα αρνητικα τωρα :

Τα χαζα glitches με το clipping, ποτε τρεμει ολος ο χαρακτηρας σου και δεν μπορεις να σηκωθεις, ποτε εξαφανιζεται το εδαφος απο κατω :S

Ειδα health bar πανω απτους αντιπαλους (σε κοντινες μαχες) ή ειναι η ιδεα μου ?

Το suppression δεν φαινεται να δουλευει σωστα.

fov κλειδωμενο στο 70 και negative acceleration με raw input ? WHAT THE FAK ????????????

Το stereo mode ειναι gay, αισθανομουνα χθες το βραδυ σαν να επαιζα με ηχεια, τα βηματα ακουγονται παρα πολυπολυ αχνα αλλα τουλαχιστον σημερα που δοκιμασα με x-fi cmss3d και stereo off ητανε πολυ καλυτερα απο πριν που επαιζα με στεγνο σημα απτο hiface, ακουγα πυροβολισμους και ηξερα αν αυτος που βαραει ειναι δεξια ή πισω μου. Την αλλη ρυθμιση την αφηνω στο HIFI που ειναι η πιο ουδετερη, δεν εχει να κανει με το speaker count αλλα με preset για τον equalizer, εξου και η παραμορφωση σε αρκετους οταν βαζουν war tapes.

Hit reg μου φανηκε ενταξει, δεν ειχα καποιο προβλημα να πετυχω κινουμενο στοχο, εχει την ομως κλασσικη χαζομαρα που αμα κρυφτεις πισω απο βραχο το hitbox σου ειναι ακομα εκτεθιμενο και μπορει στο επομενο δευτερολεπτο να πεθανεις, τουλαχιστον δεν μου εχει τυχει ΠΟΤΕ να ψοφησω ταυτοχρονα με τον αντιπαλο, κατι που συνεβαινε απειρες φορες στο bc2, ακομα και στο 2142 οταν ανταλαζαμε knife :S

Με τα binds καποια χαζομαρα παιζει, εχω βαλει στο 3 το knife στο 4 την grenade στο 5 το repair tool αλλα οταν παταω το 6 δεν βγαινει το μπαζουκα :S

Απτα γραφικα τωρα μου φαινονται λιγο ξεπλυμενα, παιζω με textures high, τα υπολοιπα medium, 4x MSAA και post aa off motion blur amount 0 HBAO off, βγαζω 49fps min συνηθως ειμαι στα 60-80 ( Q6700 @ 3.3 - gtx570 @ stock, sofix μηπως εισαι gpu limited ? :p ) caspian border δεν εχω δοκιμασει ακομα, ευρωπαικος ειναι αυτος ο private που ειπατε ή ειναι αμερικανικος και θα τραβαω τα βυζια μου ?

Η ξενερα ειναι οτι ακομα και με 4x AA τα jaggies ειναι μπολικα, φανταζομαι θελει post AA αλλα δεν το βαζω γιατι θα χανω μετα σε ευκρινεια, γενικα μου φανηκε να ξεχωριζουν πολυ ευκολα οι στρατιωτες απτο τερεν, (τα ακους μυωπα τραγικε ? :p ) ειδικα οταν καποιος τρεχει ορθιος κανει μπαμ απο μακρια, καμια σχεση με το ro2 που επρεπε να βγαλω το depth of field απτο roengine.ini να ενεργοποιησω το bloom να βγαλω το AA και να βαλω 8x CSAA + mass effect flag απτο inspector

Αντε να δω μηπως παιξω caspian το βραδυ, προς το παρων παντως το κοβω για game of the year :D

Link to comment
Share on other sites

Καλά έκανα και εγώ force Vsync από nvidia control panel, άλλο παιχνίδι. Καταρχάς φτιάχνει το fov, βλέπεις πιο εύκολα τον άλλο, όταν δεν έχεις οριζόντιες γραμμές που κόβουν την εικόνα.

Επίσης καμία σχέση με το BC2 σε αυτόν τον τομέα. Το BC2 με Vsync δεν παίζεται, γίνεται πολύ βαρύ.

εμ γι αυτο θα παω σε 120hz,εχε υποψιν το vsync ειναι κοφτης μεγαλος,δεν το συνιστω σε φπς ονλαιν

Link to comment
Share on other sites

Ειδα health bar πανω απτους αντιπαλους (σε κοντινες μαχες) ή ειναι η ιδεα μου ?

Έχω την ίδια εντύπωση, ειδικά μέσα στα δωμάτια του σταθμού, πιστεύω ότι τα δείχνει... Όχι ότι προλαβαίνεις να τα δεις όμως άμα είναι τόσο κοντά ο άλλος :p

Link to comment
Share on other sites

Κοίτα, είναι beta, οπότε μπορεί να φταίει οτιδήποτε. Το αρχείο που σου χτυπάει όμως, είναι της Visual C++ Redistributable. Οπότε κάνε μια δοκιμή να την κάνεις uninstall και να τη βάλεις πάλι.

attachment.php?attachmentid=46042&stc=1&d=1317328287

Τώρα αν έχεις κι εσύ τόσες εκδόσεις εγκατεστημένες, προσπάθησε από τα properties του dll ή από το φάκελο που είναι να καταλάβεις ποιά είναι. Ενδεχομένως να παίξει και χωρίς να βάλεις άλλη έκδοση, απλά με το uninstall.

Σε ευχαριστω παρα πολυ ρε φιλε με εσωσες και εμενα και αλους 2 φιλους μου με το ιδιο προβλημα ευχαριστω πολυ!Απλα το εκανα uninstall και μετα install!:clap::clap::clap::clap:

Link to comment
Share on other sites

Άρα με το σύστημα της υπογραφής δεν θα την παλέψω???:...:

(δεν δοκίμασα τη beta και δεν εχω σκοπό, περιμένω το final game.)

ΥΓ. Θα clockάρω μόλις αρχίσει να κρυώνει ο καιρός, γιατί στη λάρισα σκάμε ακόμα και θα ψάχνω για pc μετα!:p

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.