Jump to content



Official Battlefield 3 Thread


Jaco

Recommended Posts

Τι λεμε τωρα...

Ειναι αν οχι το καλυτερο παιχνιδι που εχει βγει ποτε ,τουλαχιστον το καλυτερο των τελευταιων χρονων

Προπαραγγελια με 35 ευρω απο πλαισιο και δωρεαν το Expansion Pack "Back to Karkand", και με 4 θρυλικούς χάρτες του Battlefield 2 ..ειναι τσαμπα.

Και 100 ευρω θα το αγοραζα ανετα !!!

Link to comment
Share on other sites

Multiplayer Gameplay Video

Το ειδα 6 φορες..Την 1η παραλιγο να πεσω απ την καρεκλα..:hmm:τις υπολοιπες μονο κοντεψα να κλαψω...:tomato:

Κατα τ αλλα ειμαι καλα κ χαιρομαι για την προσφατη αναβαθμιση που εκανα γιατι το βλεπω απαιτητικο και απλα το περιμενω πως κ πως..

edit.1,33 γελιοοο..

Έγινε επεξεργασία από AKISSS
Link to comment
Share on other sites

είδα τα jet και μου άρεσαν, άλλα όταν είδα "Commorose confirmed" ήμουν έτοιμος να πηδήξω από την καρέκλα :clap:

από την άλλη, 3D SPOTTING ON A JET?!?! Ρε παίδες, it just doesn't feel RIGHT! :hm:

δεν ξέρω για σας, το ρομποτάκι πάντως είναι όλα τα λεφτά, μόνο για αυτό αξίζει preorder :p

και όντως, αν σήμερα λέγανε "SL-spawn only" (και όχι το fail σύστημα του bc2!) στοίχημα ότι οι προπαραγγελίες θα χτυπούσαν κόκκινο. Άλλα πιστεύω ότι 1) είτε ήδη είναι αποφασισμένο να το κάνουν sl-spawn only ώστε να δείξουν ότι "πάνω από όλα ακούμε την community!" (call me marketing...), 2) είτε θα το κάνουν θέλοντας και μη μετά το κράξιμο που θα πέσει στα beta forums

επίσης, διατηρώ μία επιφύλαξη για το commorose (μικρή άλλα υπαρκτή), μην είναι κανένα ξεπεταλομένο τριαντάφυλλο δλδ με επιλογές "medic" και "ammo"

τέλος, BF3 fact sheet με όπλα, οχήματα κτλ!

Link to comment
Share on other sites

Αν δεν φτάνει crossfire 6870 για να παίξεις τότε θα είναι για πολλές φάπες.

Είδα το βιντεάκι και κοίταγα την οθόνη σαν χαμένο.

ΕDIT: Έχει βγει πουθενά καμιά ανακοίνωση για την beta?

Link to comment
Share on other sites

To Battlefield 3 σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά του στην Gamescom (και όχι μόνο). Πέρα από το απίθανο multiplayer trailer που ήδη έχουμε δει δεκάδες φορές, στην έκθεση η ΕΑ αποκάλυψε τα πλήρη χαρακτηριστικά του παιχνιδιού. Και όταν λέω «πλήρη», εννοώ τα πάντα όλα – τον αριθμό των χαρτών, τα όπλα, τα οχήματα, τα modes, τα specs, τα dog tags και άλλα πολλά. Δείτε τα αναλυτικά στο fact sheet του παιχνιδιού παρακάτω, και… όταν τελειώσετε το διάβασμα, πείτε μας σχόλια. Στη συνέχεια παραθέτω το multiplayer trailer να το απολαύσετε ξανά, αλλά και το καθόλου άσχημο co-op demo στο PS3. Μιλώντας για PS3, σημειώνεται πως η DICE ανακοίνωσε ότι και οι εκδόσεις για κονσόλες διαθέτουν server browser, σπέρνοντας τον ενθουσιασμό στις τάξεις των console gamers. Το κερασάκι στην τούρτα της θριαμβευτικής παρουσίας του Battlefield 3 στην Gamescom, είναι η βράβευσή του ως κορυφαίο παιχνίδι της έκθεσης, πριν καλά καλά αυτή αρχίσει! Πλέον μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την beta τον Σεπτέμβριο. Ομολογώ πως, μετά από όλα αυτά, το πρώτο πράγμα που θα κάνω μόλις γίνει διαθέσιμη είναι να την κατεβάσω στο 360. Με έχει φάει η περιέργεια να δω πως θα είναι αυτή η έκδοση, αν και λογικά θα είναι ολόιδια με του PS3.

battlefield-3-fact-sheet_1.jpg

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=m8S_eEv_A5k&feature=player_embedded]Battlefield 3: Caspian Border Gameplay - YouTube[/ame]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=p2n08Wlbzdg&feature=player_embedded]Battlefield 3: Co-op Multiplayer Gameplay Trailer Gamescom - YouTube[/ame]

Ανοίγουμε Σαμπάνιες...? :clap: :dance3: :happy2:

Source : Game 2.0,Το Άσυλο των games (χαλαρά το καλύτερο ελληνικό gaming site).

Έγινε επεξεργασία από KryosRevenge
.
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.