Jump to content

Official Battlefield 3 Thread

Jaco

Recommended Posts

Μάλιστα... οπότε πάλι αναμονή για το πότε και ποιος θα βγάλει fps της προκοπής...

Είναι τραγικό ότι μετά από 6 χρόνια, οι servers του bf2, πάλι δεν θα αδειάσουν...

Τι λέει το red orchestra...?

έχω να παίξω bf2 2-3 χρόνια... έχει ακόμα πολύ κόσμο?

εγω το bf3 το περιμενα ως το καλυτερο game της χρονιας etc και γενικα με ειχε κερδισει(CODακιας εδω xD) αλλα αποτι βλεπω μαπα το καρπουζι..........Και το mw3 πιο fail αρα αποτι φενετε δν κυκλοφορουν αξιολογα games πια ολα για το κερδος

στην beta θα κριθούνε όλοι και όλα.-

Πάντως και το destruction/εκρήξεις είναι χειρότερα από το BC2, δεν ξέρω αν στην τελική έκδοση αν θα είναι βελτιωμένα.

Πρέπει να δείτε πως βαράει το glock, λες και είναι πιστόλι paintball...ή νεροπίστολο :p

Έγινε επεξεργασία από Zenor

με το καλημερα σημερα μου ηρθε invitation για την αλφα.δεν το περιμενα καθολου,τωρα το κατεβαζω.το αν θα το παιξω δεν ξερω.δεν εχω ξαναπαιξει αλφα+ οτι αν φυγω gia διακοπες δεν θα εχω pc:mobile1:

με το καλημερα σημερα μου ηρθε invitation για την αλφα.δεν το περιμενα καθολου,τωρα το κατεβαζω.το αν θα το παιξω δεν ξερω.δεν εχω ξαναπαιξει αλφα+ οτι αν φυγω gia διακοπες δεν θα εχω pc:mobile1:

Αν είναι να πάει χαμένη κανε μια δωρεά από εδώ μεριά :D

capturekqf.jpg

Οπως τοπε ο athanasios, τον σεπτεμβριο θα κριθουν ολα, η alpha ειναι πιο πολυ tech demo παρα παιχνιδι, το destruction ειναι ηδη γνωστο πως δεν θα ειναι ολοκληρωτικο γιατι πολυ απλα δεν θα ειχε νοημα απο αποψη gameplay, δεν σημαινει ομως οτι θα ειναι λιγοτερο εντυπωσιακο απο αυτο στην frostbite 1.5, καθε αλλο μαλιστα :D ->

edit : info για το rohos εδω -> http://www.thelab.gr/gaming/red-orchesta-2-heroes-of-stalingrad-82915.html

Έγινε επεξεργασία από GruntGR

Εχθες προσπαθησα κ εγω μηπως κ μου στειλουν κανενα κλειδι για την alpha κ εφαγα πορτα......

Σημερα το απογευμα μου στειλαν κλειδι....δεν το εχω κατεβαση ακομα,αλλα καποια στιγμη το βραδυ θα το κανω....

Παντως ακομα δεν εχω καταλαβει με τι κριτηρια στελνουν τα κλειδια....

Εχθες προσπαθησα κ εγω μηπως κ μου στειλουν κανενα κλειδι για την alpha κ εφαγα πορτα......

Σημερα το απογευμα μου στειλαν κλειδι....δεν το εχω κατεβαση ακομα,αλλα καποια στιγμη το βραδυ θα το κανω....

Παντως ακομα δεν εχω καταλαβει με τι κριτηρια στελνουν τα κλειδια....

Πως εφαγες πορτα και μετα σου έστειλαν? ή το πηρες απο αλλου το κλειδί?

Πως εφαγες πορτα και μετα σου έστειλαν? ή το πηρες απο αλλου το κλειδί?

Εστειλα στο link που εδωσε ο tragikos(post 370) κ πηρα ενα δυστυχως οχι,δεν εκανα τιποτα αλλο, κ οπως ειπα σημερα το απογευμα μου στειλανε κλειδι.....για υτο κ εγω αναρωτιεμαι......

Battleblog #4: Up Close And Personal

The only way to get a dog tag from your adversary is by performing one of the new, brutal knife takedowns. That not all – you’ll have to take out your target from behind.

res_2D00_bf3_2D00_dog_2D00_tag.jpg

από ότι κατάλαβα, για dogtag θέλει ΚΑΙ "brutal takedown" ΚΑΙ από πίσω...

από ότι κατάλαβα, για dogtag θέλει ΚΑΙ "brutal takedown" ΚΑΙ από πίσω...

To ίδιο καταλαβαίνω και εγώ ......προσωπικά θεωρώ ότι είναι βλακεία καθώς άπειρες φορές είμαι face to face και βγάζω μαχαίρι..για πιο γρήγορα...τώρα αν θέλει μόνο από πίσω άστα να πάνε:suicide:

λοιπον παιδες,χθες βρηκα την ευκαιρια και το επαιξα λιγο για να δω πως ειναι.ξεκινωντας απο τα θετικα,τα γραφικα του μου αρεσαν αρκετα.μου φαινονται πιο "αληθινα"σε σχεση με το bc2.η κινηση επισης.γενικα το feeling ηταν θετικο!

τωρα ο ηχος δεν με ενθουσιασε,δεν ξερω το γιατι αλλα δεν μου εκατσε καλα.ισως συνηθισμενος απο war tapes sto bc2:mobile1:.

επισης,ο τροπος σκοπευσης οταν ζουμαρεις με δεξι κλικ το οποιο πρεπει να το κρατας πατημενο με χαλασε.συνεχεια μου εφευγε το δαχτυλο και βαραγα στο γαμο του καραγκιοζη.ισως να ειναι και θεμα συνηθειας,τι να πω!.

αλλο,οταν τρεχεις και ακουγονται τα βηματα σου,μου φαινεται οτι δεν συμβαδιζει με την κινηση που βλεπεις στην οθονη,σαν να μην ειναι συγχρονισμενα.τα βηματα μου φαινονται πιο γρηγορα απο οτι η κινηση με το οπλο κολλημενο πανω σου που βλεπουμε.

τι ψαχνεις τωρα θα μου πεις!!.τπτ,απλα λεω μια πρωτη αισθηση που ειχα απο το παιχνιδι.για πειτε και εσεις καμια γνωμη,αλλα λαβετε υποψη σας οτι το πρωτο bf που επαιξα ειναι το bc2.to bf2 δεν το εχω παιξει.ειμαι καινουριος στο παιχνιδι,το ανακαλυψα αργα:mobile1::mobile1:

α!και κατι σημαντικο!!με το συστημα της υπογραφης μου το ετρεχα χωρις προβληματα σε πληρη οθονη 1080p

Έγινε επεξεργασία από asbatey