ΓιαγκΤ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2004 Έχοντας κάποια μικροπροβλήματα με το ASUS DVD ROM E616, δοκίμασα να αναβαθμίσω το firmware από το 2,0 στο 2,2.Ενώ δείχνει να το φορτώνει, στο τέλος βγάζει: Err: Verify NG!!Γνωρίζει κάποιος σε τι αναφέρετε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Ιανουάριος 6, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2004 τι προβληματα ειχες??εψαχνα και εγω για firmware(χωρις να υπαρχει λογος) αλλα η διδικασια μου φανηκε λιγο...πολυπλοκη και τα παρατησα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιανουάριος 6, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2004 Παιδες ριξτε μια ματια και εδω www.rpc1.com Και ειδικα για dvd-r στο αντιστοιχο section του www.dvd.box.sk Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Ιανουάριος 6, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2004 Δεν γνωρίζω τί σημαίνει αλλά μπορώ να κάνω υποθέσεις σχετικές με τη διαδικασία εγκατάστασης.......μήπως έχεις κάποιο virtual drive ενεργοποιημένο, π.χ του nero ή clonecd κλπ;;Στις οδηγίες λέει ότι δεν πρέπει να είναι ενεργοποιημένες εικονικές συσκευές...Δοκίμασε να βάλεις το dvd ως master και να απεγκαταστήσεις κάθε άλλη οπτική συκευή.Εγώ προληπτικά σε εγκαταστάσεις οδηγών, firmware κτλ κλείνω και κάθε πρόγραμμα antivirus / anti-trojan που ερευνά τη μνήμηΈχω το ίδιο dvd και έχω κάνει την αναβάθμιση χωρίς προβλήματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Ιανουάριος 6, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από amartolos [06-01-2004 και 20:42] τι προβληματα ειχες??εψαχνα και εγω για firmware(χωρις να υπαρχει λογος) αλλα η διδικασια μου φανηκε λιγο...πολυπλοκη και τα παρατησα... Όταν έβαλα την κάρτα ήχου, παραμόρφωνε τις φωνές. Από μαστερ το έκανα σκλάβο στον σκληρό, και έβαλα ένα CDRW μαστερ. Δούλευε έτσι πάνω από χρόνο μέχρι πριν μια βδομάδα που άρχισε τα ίδια. Το έβαλα σκλάβο στο αντιγραφικό και έστρωσε, αλλά δεν του έχω πλέον εμπιστοσύνη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Ιανουάριος 6, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από Vagouridis [06-01-2004 και 20:45] Παιδες ριξτε μια ματια και εδω www.rpc1.com Και ειδικα για dvd-r στο αντιστοιχο section του www.dvd.box.sk Βαγγ σε ευχαριστώ αλλά δεν ξέρω εγγλέζικα. Αν το ξανακάνει θα πάρω το Teac Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Ιανουάριος 6, 2004 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2004 Έχεις συνδέσει την έξοδο ήχου της συσκευής, με το σχετικό καλωδιάκι, στην κάρτα ήχου ή δεν χρησιμοποιείς το audio out του dvd;;Δοκίμασε και με τους δύο τρόπους μήπως οφείλεται εκεί το πρόβλημα..Αφού δεν χρειάζεται, πάντως, να συνδεθεί η συσκευή με τη κάρτα για να δίνει ήχο το drive, εγώ το αποφεύγω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιανουάριος 6, 2004 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2004 Νομιζω οτι γι ανα γινει φλας το ασους θελει να εχεις σε μια συγκεκριμενη θεση το τζαμπερ η αυτο γινονταν μονο στο 12χ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Ιανουάριος 6, 2004 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ [06-01-2004 και 18:24] Έχοντας κάποια μικροπροβλήματα με το ASUS DVD ROM E616, δοκίμασα να αναβαθμίσω το firmware από το 2,0 στο 2,2.Ενώ δείχνει να το φορτώνει, στο τέλος βγάζει: Err: Verify NG!!Γνωρίζει κάποιος σε τι αναφέρετε; εχω το ιδιο dvd-rom και εχω αναβαθμισει το firmware απο 2.0 σε 2.2 αλλά η αναβαθμιση δεν βοηθησε.Τα προβληματα που ειχε πριν τα εχει και τωρα..Οσο για την αναθμιση μεσω windows με το προγραμμα απο τη σελιδα της asus,ουτε εγω καταφερα να την ολοκληρωσω,μου εβγαζε το ιδιο προβλημα με αυτο που γραφεις,Ουτε αλλαζοντας το ultra dma mode σε pio-mode βοηθησε. Την αναβαθμιση την εκανα μεσω dos με ενα προγραμμα που ονομαζεται mtkflash και το firmware 2.2 σε bin format.μπορεις να τα κατεβασεις απο εδω http://perso.club-internet.fr/farzeno/dvds/ASUS_E616_22bin.zip Ξεκινας τον υπολογιστη απο την dos disk και θα βρεις τον φακελο στο οποιο εχεις βαλει τα αρχεια που κατεβασες πιο πανω.Μεσα στην δισκεττα πρεπει να ειναι τα αρχεια.Μετα θα γραψεις "upgrade" και θα σου ζητησει ενα αριθμο απο το 1 μεχρι το 4 .Αν θυμαμαι καλα ,οι αριθμοι ειναι με αυτη την σειρα: (1=primary master,2=sec. master 3=primary slave 4= sec.slave) Πρεπει να γραψεις τον αντιστοιχο αριθμο στον οποιο βρισκεται το Dvd-rom.Για ασφαλεια πριν το flash βγαλε το αντιγραφικο και τους σκληρους δισκους και αφησε μονο το dvd-rom στον υπολογιστη σε θεση μαστερ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Ιανουάριος 6, 2004 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ Βαγγ σε ευχαριστώ αλλά δεν ξέρω εγγλέζικα. Αν το ξανακάνει θα πάρω το Teac κι εγω να τα φτυσει περιμενω, να παρω κανα αλλο ...αλλα ντουρασελ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.