Louris7 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23, 2010 Απο το πρωι σημερα δεν βλεπω κανεναν μεσα στο msn και ενω ειναι καποιοι "φιλοι" μου εμφανιζονται offline.Επισης καποιοι φαινονται μονο μεσω mobile ενω δεν ισχυει.Εχει κανεις το ιδιο προβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάρτιος 23, 2010 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2010 Πολλοι αλλα και παλι, δεν ηρθε το τελος του κοσμου.Κανε ενα search με το tool για την κατασταση στους servers.Περαν αυτου, υπομονη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάρτιος 23, 2010 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2010 Το έχουν αρκετοί σύμφωνα με τις καταχωρήσεις στο un-official support forum, γνωστό στους underground κύκλους και ως ΠΟΘ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mhche Μάρτιος 23, 2010 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2010 Τι στο καλό παίζει και εγώ και πολλοί φίλοι μου το ίδιο πρόβλημα,τι γίνετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Μάρτιος 23, 2010 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2010 τι στο καλο έγινε....εμενα πάντως αν δεν με βλέπετε είναι επειδή είμαι offline χάχα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Μάρτιος 23, 2010 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2010 γνωστό στους underground κύκλους και ως ΠΟΘ.Διαφώτισε και τους overground κύκλους αν έχεις την καλωσύνη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Μάρτιος 23, 2010 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2010 http://www.thelab.gr/showthread.php?t=46915 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάρτιος 23, 2010 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2010 Πολλοι αλλα και παλι, δεν ηρθε το τελος του κοσμου.Κανε ενα search με το tool για την κατασταση στους servers. Περαν αυτου, υπομονη. και οι servers του BC2 οταν πεφτουν δεν ερχεται το τελος του κοσμου , αλλα το κανετε 2-3 σελιδες θεμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάρτιος 23, 2010 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2010 και οι servers του BC2 οταν πεφτουν δεν ερχεται το τελος του κοσμου , αλλα το κανετε 2-3 σελιδες θεμα Και εκει συνιστω υπομονη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman Μάρτιος 23, 2010 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2010 Εμένα τώρα παίζει σωστά και βλέπω τις επαφές μου online (όλο το πρωϊνό είχε πρόβλήμα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louris7 Μάρτιος 23, 2010 Author #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2010 Και εμενα φαινεται να εχει φτιαξει.Τι προβλημα ομως μπορει να ναι αυτο που ναι μεν ειμαστε συνδεδεμενοι αλλα δεν φαινεται κανεισ και μιλαμε offline??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deNordic Μάρτιος 23, 2010 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2010 Το ίδιο πρόβλημα, έκανα add τον ευατό μου και παρ'όλο που είμαι μέσα με δείχνει offline. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 23, 2010 #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2010 ψυχραιμία ρε παιδιά...... μου θυμίζει εποχές με την ατάκα ''έπεσε ο Ντάου Τζόνης'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Μάρτιος 23, 2010 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2010 :-O x 10Πρόβλημα, πρόβλημα... πες μου πως το λύνεις; Αστυνόμος Σαΐνης, Αστυνόμος Σαΐνης, Αστυνόμος Σαΐνης, Αστυνόμος Σαΐνης.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Louris7 Μάρτιος 23, 2010 Author #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2010 ψυχραιμία ρε παιδιά......μου θυμίζει εποχές με την ατάκα ''έπεσε ο Ντάου Τζόνης'' Δεν εγινε τιποτα.Απλα επειδη ΔΕΝ ΞΕΡΩ, επειδη ειμαι ασχετος, αν κανεις ξερει απο εδω μεσα, τι μπορει να ειναι αυτο. Γιατι εμενα, μου φαινεται κουλου. Δεν εγινε τιποτα , σιγα , απλα παραξενευτηκα, γιατι δεν καταλαβαινα την λογικη πως γινςται να μιλαμε, να ειμαστε μεσα, αλλα να φαινομαστε offline. Απλα αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.