Jump to content

A64 3400+ is out !!!

unstoppable

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από jax7480 [07-01-2004 και 14:32]

...μου τα ειπε ανθρωπος ο οποιος δουλευει τα τελευταια 3 χρονια στα γραφεια της Intel στην Αγγλια ως Assistant of Marketing Director. Για μενα προσωπικα δεν ειχε κανενα λογω να πει ψεματα απο την στιγμη που τα ελεγε μονο σε μενα.

Ναι, οκ, ελα στην δικη μου δουλεια να σου μιλησει κανας Marketing ή PR τυπας, και να ' σαι σιγουρος οτι (για καποιο περιεργο λογο) μονο καλα λογια θα ακουσεις...

Μην εισαι αφελης βρε, δεν υπαρχει αντικειμενικο σχολιο απο τετοιο ατομο, ειτε το λενε σε ενα ατομο ειτε μιλανε σε press conference.

Ελα ρε Chosen. Το παλικαρι το γνωρισα τυχαια(ξαδερφος συναδελφου) και εκτος αυτου μπορει να ειναι Ελληνας αλλα δεν σκεφτεται ελληνικα οπως οι δικοι μας. Και δεν ειμαι αφελης καθολου. Ξερω τι παιζεται σε τετοιες περιπτωσεις.Τι μπορει να σου πει ο αλλος. Ουτε ειμαι κανενας ασχετος που απλα ακουγε οτι του ελεγε ο αλλος. Απλα σε οτι και αν τον ρωτησα δυσκολευοντας τον ηξερε να απαντησει και μαλιστα πολυ λογικα.

Αληθεια πως περασες ? Εφερες τιποτα καλο?

Σορρυ.

Και για να επανελθω. Εριξα σημερα μια ματια σε διαφορα site ανα τον κοσμο για την αποδοση του A64. Και θελω να αναφερθω στο εξης. Τελικα ο A64 FX Και ο A64 ειναι ενα και το αυτο? Μηπως τελικα παλι επεσε πολυ Marketing στο ολο θεμα? Αν ειναι διαφορετικοι τοτε γιατι εχουν ακριβως την ιδια ταχυτητα με διαφορες απο 0.1 εως 1%.?

Αρχική απάντηση από jax7480 [08-01-2004 και 11:56]

Εριξα σημερα μια ματια σε διαφορα site ανα τον κοσμο για την αποδοση του A64. Και θελω να αναφερθω στο εξης. Τελικα ο A64 FX Και ο A64 ειναι ενα και το αυτο? Μηπως τελικα παλι επεσε πολυ Marketing στο ολο θεμα? Αν ειναι διαφορετικοι τοτε γιατι εχουν ακριβως την ιδια ταχυτητα με διαφορες απο 0.1 εως 1%.?

"What is further interesting is the fact that the single memory channel Athlon64 beats the FX-51 in all three runs at the same clock speed. This means that the lower latency more than makes up for the lower memory bandwidth."

Lost Circuits

"Memory latency is the 3400+'s real strength. The dual-channel Athlon 64 FX requires registered DIMMs, and those add a cycle of latency to memory accesses. As a result, the 3400+ beats everything in our memory latency test. Notice, especially, the massive latency difference between the Athlon XP 3200+ and the Athlon 64 3400+, which run at the same 2.2GHz clock speed. This is one of the main reasons why AMD is now able to run with the Pentium 4 so well."

Tech Report

ετσι λενε οι μεν

οι δε Αmdzone "The 9800XT gives the Cas 2 FX51 setup a big advantage here." διαφορα 1300 ποντων απο CAS 2.5 σε CAS 2.

γινεται;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.