JiMk Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιανουάριος 6, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2004 Πες μας και την πιστα........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιανουάριος 6, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2004 Ειναι η 14 and vine (or 14 and vine construction) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Ιανουάριος 6, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2004 14th and vine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιανουάριος 6, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2004 Μια φορα ειχα κανει 21 με το μαζντα!ΛΟΛΟΛΟΛ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Ιανουάριος 6, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2004 Με το rx-7 αν το παίξεις καλά κάνεις χαλαρά 19... απλά στροφάρει αμέσως και ειναι ΠΟΛΥ δύσκολο το αμάξι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Ιανουάριος 6, 2004 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2004 Για δείξε μας και καμιά φωτο ωρε jimk , γιατί το 19..έτσι γενικά όπως το θέτεις χλωμό μου ακούγεται αν είναι για 20- ίσως αλλά μέχρι εκεί , ενδεικτικά είχα κάνει μετά απο μερικές προσπάθειες γύρω στο 20.20 περίπου , αλλά μου είχε φανεί ότι πιο κάτω δεν μπορούσα να κάνω (δε λέει και τπτ αυτό βεβαια) , και είχα κάνει και γαμάτη εκκίνηση και αλλαγές...για μολογάτε τώρα πως βγάζετε τόσο μεγάλη τελική , γιατί αυτά τα +25κμ.α.ω. είναι περίπου 0.8" για το drag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιανουάριος 6, 2004 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2004 Eχει σχεση πως πατας το nitro..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Ιανουάριος 6, 2004 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2004 Για εξήγατο πιο αναλυτικά , αν και η τελική δεν έχει σχέση τόσο -νομίζω- με το πως πατάς το νιτρο.. , αν το κιβώτιο έχει μακριά κλιμάκωση δεν θα ανεβάσει θερμ. , αν όχι το αντίθετο , δηλ, όπως και να το πατήσεις , μόλις θα περάσεις κάποιες στροφές (για να σοθ δώσουν αυτά τα χλμ ) θα μπείς στα κόκκινα ,θες δε θες, αυτό που βλέπω πάντως τώρα , αν κρίνω από τις στροφές που βλέπω στο στροφόμετρο της φωτό , είναι ότι όντως είναι "μακρύ" το κιβώτιο , οπότε η ερώτηση μου .. ΠΟΙΑ UNIQUE UPGRADES έχει το αμάξι της φωτό.. ? ή πάιζει τόσο πολύ ρόλο τι πάκετο θα "φορέσεις" για αναβάθμιση από τα διαθέσημα σε κάθε level upgrade.?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Ιανουάριος 6, 2004 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2004 o καλυτερος μου χρονος!!!το εκανα τωρα πριν λιγο !!στο νετ χωρις drafting!!εκανα 6/6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Ιανουάριος 6, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2004 papatsoni... το αμάξι είναι full level3...Έχεις PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιανουάριος 6, 2004 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από papatsonis Για εξήγατο πιο αναλυτικά , αν και η τελική δεν έχει σχέση τόσο -νομίζω- με το πως πατάς το νιτρο.. , αν το κιβώτιο έχει μακριά κλιμάκωση δεν θα ανεβάσει θερμ. , αν όχι το αντίθετο , δηλ, όπως και να το πατήσεις , μόλις θα περάσεις κάποιες στροφές (για να σοθ δώσουν αυτά τα χλμ ) θα μπείς στα κόκκινα ,θες δε θες, αυτό που βλέπω πάντως τώρα , αν κρίνω από τις στροφές που βλέπω στο στροφόμετρο της φωτό , είναι ότι όντως είναι "μακρύ" το κιβώτιο , οπότε η ερώτηση μου .. ΠΟΙΑ UNIQUE UPGRADES έχει το αμάξι της φωτό.. ? ή πάιζει τόσο πολύ ρόλο τι πάκετο θα "φορέσεις" για αναβάθμιση από τα διαθέσημα σε κάθε level upgrade.?? Δεν εχει καποια unique απλα το νιτρο το πατας σιγα σιγα και μετα την τριτη ουσιαστικα για να γεμισει πιο γρηγορα....οσο για το μακρυ κιβωτιο μαλλον ειναι το αυτοκινητο και οχι τα parts.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Ιανουάριος 7, 2004 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2004 Overclocked . απλα ΚΟΡΥΦΑΙΟ!!! επιτέλους ανταγωνισμός.. το αμάξι είναι αυτό αυτό που είχες στο underground (οπότε έχει και τα unique upgrades ) ή απλώς αυτό που δίνει στο quick race με level 3 upgrades ? με τα level3 μόνο , έχω ακριβώς τον ίδιο χρόνο , αν και είχα βλαστημίσει γιατί τα εκατοστά "έπεφταν" με το σταγονόμετρο , και φυσικά είναι ένας χρόνος που ΔΕΝ έκανα κάθε μέρα , ένα "καθαρό" 20 ήταν συχνό άντε 19.97 , αλλά από κει και κάτω μου είχε πρήξει τα @@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Ιανουάριος 7, 2004 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2004 ???????? εχεις κανει τετοιο χρονο??κατω πο 20?? με s2000??αυτο ειναι χωρις unique!!μονο level 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Ιανουάριος 7, 2004 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2004 ε τότε σύντεκνε , ακριβώς τον ίδιο χρόνο έχω καλύτερο , αλλά όπως σου είπα δεν μπορώ να υπερηφανευτώ ότι τον θα μπορώ να τον κάνω και τώρα , (φωτό : http://briefcase.pathfinder.gr/zoom/woody21/16369/190191 ) (με unique σε κινητήρα/νιτρο/τούρμπο κατέβηκα στο 19.68 ,αλλά πρέπει να κατεβαίνει μέχρι οριακά 19.50 ) και μιας και φαίνεται ότι το ε΄χεις σπουδάσει , ποια η γνώμη σου για τους χρόνους που έχει στο gametimesonline , αυτό το 16.42 , αλλά και οι υπόλοιποι μου κάθονται κάπως.. περίεργα . τι σκ@τ@ κάνουν και κάνουν τόσο λίγο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Ιανουάριος 7, 2004 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2004 κοιτα αν βαλω το cheat θα κανω και εγω τετοιους χρονους!!lol!που ειναι αυτο το gamestimesonline? Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Ιανουάριος 7, 2004 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2004 ποιο cheat.. δεν το έχω πολυψάξει , εεεμμ έτσι εξηγήται.. γιατί αυτά τα 3 περίπου " είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά ..μέρα με νύχτα , που δεν γίνεται ούτε με συνεργασία για draft ,ούτε με τπτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Ιανουάριος 7, 2004 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2004 βλεπεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Ιανουάριος 7, 2004 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2004 16 ειπες???παρε ενα 15!!! βλεπεις πως τα καταφερνουν??? η μαγκια ειναι να κανει καποιος το 19.88 που εκανα εγω η ποιο κατω με την αξια του!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Ιανουάριος 7, 2004 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2004 , αμάν.. καλά αντε τώρα πια στο gametimesonline να ξεχωρίσεις τους "σκάρτους" από τους κανονικούς , όχι τπτ άλλο άλλα δεν έχω και κάποιο μέτρο σύγκρισης πλέον, πάντως ο χρόνος που έχουμε κάνει μου φαίνεται για αρκετά καλός και αντικειμενικά (ή έτσι θέλω να πιστεύω ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.