Jump to content

NFS: Your best time.

JiMk

Recommended Posts

Για δείξε μας και καμιά φωτο ωρε jimk , γιατί το 19..έτσι γενικά όπως το θέτεις χλωμό μου ακούγεται αν είναι για 20- ίσως αλλά μέχρι εκεί , ενδεικτικά είχα κάνει μετά απο μερικές προσπάθειες γύρω στο 20.20 περίπου , αλλά μου είχε φανεί ότι πιο κάτω δεν μπορούσα να κάνω (δε λέει και τπτ αυτό βεβαια) , και είχα κάνει και γαμάτη εκκίνηση και αλλαγές...

για μολογάτε τώρα πως βγάζετε τόσο μεγάλη τελική , γιατί αυτά τα +25κμ.α.ω. είναι περίπου 0.8" για το drag.

Για εξήγατο πιο αναλυτικά :) , αν και η τελική δεν έχει σχέση τόσο -νομίζω- με το πως πατάς το νιτρο.. , αν το κιβώτιο έχει μακριά κλιμάκωση δεν θα ανεβάσει θερμ. , αν όχι το αντίθετο , δηλ, όπως και να το πατήσεις , μόλις θα περάσεις κάποιες στροφές (για να σοθ δώσουν αυτά τα χλμ ) θα μπείς στα κόκκινα ,θες δε θες, αυτό που βλέπω πάντως τώρα , αν κρίνω από τις στροφές που βλέπω στο στροφόμετρο της φωτό , είναι ότι όντως είναι "μακρύ" το κιβώτιο , οπότε η ερώτηση μου .. ΠΟΙΑ UNIQUE UPGRADES έχει το αμάξι της φωτό.. ? ή πάιζει τόσο πολύ ρόλο τι πάκετο θα "φορέσεις" για αναβάθμιση από τα διαθέσημα σε κάθε level upgrade.??

Αρχική απάντηση από papatsonis

Για εξήγατο πιο αναλυτικά :) , αν και η τελική δεν έχει σχέση τόσο -νομίζω- με το πως πατάς το νιτρο.. , αν το κιβώτιο έχει μακριά κλιμάκωση δεν θα ανεβάσει θερμ. , αν όχι το αντίθετο , δηλ, όπως και να το πατήσεις , μόλις θα περάσεις κάποιες στροφές (για να σοθ δώσουν αυτά τα χλμ ) θα μπείς στα κόκκινα ,θες δε θες, αυτό που βλέπω πάντως τώρα , αν κρίνω από τις στροφές που βλέπω στο στροφόμετρο της φωτό , είναι ότι όντως είναι "μακρύ" το κιβώτιο , οπότε η ερώτηση μου .. ΠΟΙΑ UNIQUE UPGRADES έχει το αμάξι της φωτό.. ? ή πάιζει τόσο πολύ ρόλο τι πάκετο θα "φορέσεις" για αναβάθμιση από τα διαθέσημα σε κάθε level upgrade.??

Δεν εχει καποια unique απλα το νιτρο το πατας σιγα σιγα και μετα την τριτη ουσιαστικα για να γεμισει πιο γρηγορα....οσο για το μακρυ κιβωτιο μαλλον ειναι το αυτοκινητο και οχι τα parts....

Overclocked . απλα ΚΟΡΥΦΑΙΟ!!! επιτέλους ανταγωνισμός..

το αμάξι είναι αυτό αυτό που είχες στο underground (οπότε έχει και τα unique upgrades ) ή απλώς αυτό που δίνει στο quick race με level 3 upgrades ?

με τα level3 μόνο , έχω ακριβώς τον ίδιο χρόνο :) , αν και είχα βλαστημίσει γιατί τα εκατοστά "έπεφταν" με το σταγονόμετρο , και φυσικά είναι ένας χρόνος που ΔΕΝ έκανα κάθε μέρα , ένα "καθαρό" 20 ήταν συχνό άντε 19.97 , αλλά από κει και κάτω μου είχε πρήξει τα @@

ε τότε σύντεκνε , ακριβώς τον ίδιο χρόνο έχω καλύτερο , αλλά όπως σου είπα δεν μπορώ να υπερηφανευτώ ότι τον θα μπορώ να τον κάνω και τώρα , (φωτό : http://briefcase.pathfinder.gr/zoom/woody21/16369/190191 ) (με unique σε κινητήρα/νιτρο/τούρμπο κατέβηκα στο 19.68 ,αλλά πρέπει να κατεβαίνει μέχρι οριακά 19.50 )

και μιας και φαίνεται ότι το ε΄χεις σπουδάσει , ποια η γνώμη σου για τους χρόνους που έχει στο gametimesonline , αυτό το 16.42 , αλλά και οι υπόλοιποι μου κάθονται κάπως.. περίεργα . τι σκ@τ@ κάνουν και κάνουν τόσο λίγο?

ποιο cheat.. δεν το έχω πολυψάξει , εεεμμ έτσι εξηγήται.. γιατί αυτά τα 3 περίπου " είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά ..μέρα με νύχτα , που δεν γίνεται ούτε με συνεργασία για draft ,ούτε με τπτ

:woot: , αμάν.. καλά αντε τώρα πια στο gametimesonline να ξεχωρίσεις τους "σκάρτους" από τους κανονικούς , όχι τπτ άλλο άλλα δεν έχω και κάποιο μέτρο σύγκρισης πλέον, πάντως ο χρόνος που έχουμε κάνει μου φαίνεται για αρκετά καλός και αντικειμενικά (ή έτσι θέλω να πιστεύω :p )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.