aekaras21 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22, 2010 Γεια σας!! Σήμερα όταν πήγα να εγκαταστήσω τα windows 7 μου έβγαλε αυτά εδώ και πάλι δεν μπορεί να μπεί στα windows. Τωρα που ξαναέκανα format και έβαλα τα ΧΡ παίζει μια χαρά!! Τι μπορεί να φταίει μήπως φταίει η μητρική μου και θέλει update από τα bios?(το οποίο δεν ξέρω να κάνω,ούτε ξέρω που θα βρώ το update.) Λοιπόν η μητρική μου είναι η: και η κάρτα γραφικών μου είναι η: Προσπάθησα παλαιότερα να εγκαταστήσω τα linux(fedora,ubuntu,opensuse) και τώρα προσπάθησα να βάλω τα windows 7.Δεν μπορούν να μπούν γιατί τα παίζει το γραφικό περιβάλλον.Δηλαδή όταν πάω να κάνω instal ta linux μου βγάζει ακόμα από τα bios αυτά εδώ: και δεν ανοίγουν. Thanks!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάρτιος 22, 2010 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2010 Η καρτα γραφικων σου ειναι λίγο αρχαία οποτε ειναι και η μονη που λογικά σου δημιουργεί πρόβλημα.Με 30-40 ευρω μπορεις να αγορασεις καποια και να λυσεις το προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aekaras21 Μάρτιος 22, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2010 Η καρτα γραφικων σου ειναι λίγο αρχαία οποτε ειναι και η μονη που λογικά σου δημιουργεί πρόβλημα.Με 30-40 ευρω μπορεις να αγορασεις καποια και να λυσεις το προβλημα.Λες να φταίει η κάρτα γραφικών ε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 22, 2010 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2010 Για σιγουράκι το κόβω Link to comment Share on other sites More sharing options...
pank Μάρτιος 22, 2010 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2010 Ω ναι, σιγουράκι φαίνεται. Γιατί παίζει η άτιμη όμως στα XP ; Αν έχεις όρεξη και δυνατότητα, κάνε μια αφαίρεση ανεμιστήρα και αλλαγή πάστας, σαν τελευταία προσπάθεια πριν την αντικατάσταση. Το έκανα το σαββατοκύριακο στη δική μου 6600gt και πρέπει να σου πω πως ήρθα αντιμέτωπος με σπάνιες μορφές ζωής Επίσης να σου πω ενημερωτικά, πως η κάρτα παίζει απροβλημάτιστα στα 7άρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Μάρτιος 22, 2010 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2010 Για το λίνουξ τουλάστιχον η κάρτα σου δεν είναι καθόλου κακή. Απλά μήπως τα έχει παίξει λιγουλάκι! Δοκίμασε στα ΧΡ να τη στρεσάρεις λίγο να δεις αν σου δίνει τα ίδια αποτελέσματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Μάρτιος 22, 2010 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2010 Ρε παιδια 6600GT είναι δεν είναι Riva TNT2. Δηλαδή δεν παίζει η 6600GT στα 7?? Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση πιστεύω εκτός άμα έχει πρόβλημα σαν κάρτα. Εάν όμως σαν υλικό είναι οκ τότε κάτι άλλο φταίει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.