DarkSaga Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21, 2010 έχει πειραματιστεί κανείς με video από φωτό υψηλής ανάλυσης?προσπαθώ να φτιάξω...υπάρχει τίποτα free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Μάρτιος 21, 2010 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2010 έχει πειραματιστεί κανείς με video από φωτό υψηλής ανάλυσης?προσπαθώ να φτιάξω...υπάρχει τίποτα free?timelapse ενοείς;κάτι τέτοιο δλδ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Μάρτιος 21, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2010 cheryman.. αααακριβώς!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Μάρτιος 21, 2010 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2010 με 2 r βρε εγώ τώρα τις τελευταίες μέρες καταπιάστηκα με αυτό. Το πρόγραμμα της δικής μου μηχανής (Canon 500D) έχει ανάλογη δυνατότητα, το EOS utility, αλλά είναι πολύ περιορισμένων δυνατοτήτων. Ψάχνοντας λοιπόν βρήκα ένα πολύ καλό πρόγραμμα. GBTimeLapse λέγεται, αλλά δυστυχώς δεν είναι free, διαθέτει trial έκδοση στο site. Μετά με το quicktime pro μπορείς να κάνεις το image sequence σε video με πληθώρα επιλογών για codec και framerate κλπ. Δες και εδώ ένα site ενός καμένου με το αντικείμενο. δείγμα δικό μου: Link to comment Share on other sites More sharing options...
angel_f Μάρτιος 21, 2010 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2010 Εδω σε εχω DarkSagahttp://cgi.ebay.co.uk/Wireless-Timer-Remote-Controller-f-Nikon-D200-D300-D700_W0QQitemZ260570957223QQcmdZViewItemQQptZCamera_Camcorder_Remotes?hash=item3cab3d45a7Μου έβαλες ιδέες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάρτιος 21, 2010 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2010 χμμμ.. είχα δει ένα ωραίο project τέτοιου τύπου, με μια compact μηχανή ελεγχόμενη [εμμέσως] από το arduino Ιδού Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Μάρτιος 21, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2010 dudes time interval εννοείται οτι έχω υλικό λίγο έχω για δοκιμή το προγραμματάκι ήθελα μαλλον με κάτι free θα ξεκινήσω και βλέπουμε απο ιδέες άλλο τίποτα ξέρω το μέρος τον τρόπο την παρέα απλά πρέπει να έρθει η σωστή εποχή για να τραβιέται η μπύρα και δουλεύει σωστά η αιώρα Lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 22, 2010 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2010 Εδω σε εχω DarkSagahttp://cgi.ebay.co.uk/Wireless-Timer-Remote-Controller-f-Nikon-D200-D300-D700_W0QQitemZ260570957223QQcmdZViewItemQQptZCamera_Camcorder_Remotes?hash=item3cab3d45a7 Μου έβαλες ιδέες... τίποτα αντίστοιχο για μικρά μοντέλα μοντέλα όπως η d60 δεν βλέπω να παίζει ε ; μου ήρθαν και εμένα διάφορες ιδέες αλλά δεν ξέρω αν θέλω να "καταπονήσω" την d300 (ούτε εξάμηνο δεν έχει κλείσει, για αυτό ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Μάρτιος 25, 2010 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2010 Λοιπόν, εχτές το βράδυ είπα να δοκιμάσω με το αυτοκίνητο να κάνω ενα video.Η μηχανή στερεώθηκε στην εταζέρα του αυτοκινήτου με τρελή πατέντα που περιλαμβάνει ένα κομμάτι χαρτόνι. Οι ρυθμίσεις ήταν στο "P" με manual focus. Θα δείτε από το αποτέλεσμα πως κάτι δεν είναι σωστό και θα ήθελα και τις προτάσεις σας. Προφανώς θα πρέπει να ρυθμιστεί εντελώς manual ή μηχανή, αλλά σκέφτηκα πως με το "P" θα κρατάει τον φωτισμό σταθερό.Edit:Tο video έχει γίνει με 12fpsEdit 2: Βρήκα κι άλλο πρόγραμμα πολύ καλό για Canon και για Nikon, DSLR Remote Pro και ΝΚRemote Pro αντίστοιχα, αλλά δυστυχώς ούτε αυτά είναι free.Επίσης οι δρόμοι της Αθήνας δεν προσφέρονται ιδιαίτερα για τέτοια εγχειρήματα, αλλά αυτούς έχουμε.http://www.vimeo.com/10422977 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάρτιος 25, 2010 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2010 mini cooper ε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Μάρτιος 25, 2010 #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2010 χαχαχα, ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάρτιος 25, 2010 #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2010 Να και κατι πρωτότυπο Αν ειχες μεγαλυτερη εστιακη αποσταση νομιζω θα ηταν καλυτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Μάρτιος 25, 2010 Author #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2010 ρίξε την ταχύτητα στο μισό και είσαι ΟΚ και μένα το πρώτο μου βγήκε πολύ γρήγορο.αν η ταχύτητα έρθει σε κάτι ανθρώπινο μετά θα είναι πιο γόνιμος και ο φωτογραφικός σχολιασμός(νομίζω).έξυπνο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Μάρτιος 25, 2010 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2010 γονιμος θα 'ναι....με ποια εννοια δε ξερω Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Μάρτιος 25, 2010 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2010 ρίξε την ταχύτητα στο μισό και είσαι ΟΚ και μένα το πρώτο μου βγήκε πολύ γρήγορο.αν η ταχύτητα έρθει σε κάτι ανθρώπινο μετά θα είναι πιο γόνιμος και ο φωτογραφικός σχολιασμός(νομίζω).έξυπνο!ταχύτητα ενοείς τα fps του τελικού video ή κάτι στις ρυθμίσεις της μηχανής;Εγω νομίζω πως επειδή ήταν στο "P", έγραφε πολύ ώρα κάθε καρέ για να έχει τον φωτισμό που ήθελε με αποτέλεσμα να έχουν μεγάλη απόσταση μεταξύ τους τα καρέ, οπότε δεν είναι και smooth το video. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Μάρτιος 25, 2010 Author #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2010 όπως μου υπόδειξε και ο Voudas πολύ ορθά "να κράταγε διπλό χρόνο" το κάθε καρέ μη το ρίξεις πιο χαμηλά σε fps video είναι ο τελικός σκοπός απλά τα γεγονότα να συμβαίνουν πιο ομαλά,όμορφα.γόνιμος έννοώ πρώτα μου χτύπησε στο μάτι η γρήγορη(υπερβολικά) ταχύτητα και μετά οτιδήποτε άλλο στα επιμέρους καρέ. και εμένα too fast too furius μου βγήκε το φαινόμενο στο μισό φαίνεται πολύ πιο ωραίο τεστ Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Μάρτιος 25, 2010 #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2010 Ζηλεύω.. :computer: Όντως είναι γρήγορο αλλά μου αρέσει πολύ. Cherryman και το δικό σου ωραίο είναι :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Απρίλιος 8, 2010 #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2010 παιδια γινεται να το κανω με τη d300 και με pc?τι λογισμικο χρειαζομαι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Απρίλιος 8, 2010 #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2010 okay βρηκα οτι χρειαζομαι το camera control pro. εκανα κανονικα install το προγραμμα συνδεσα τη δ300 με το πισι με γιουεσμπι.στο εικονιδιο computer εμφανιζεται κανονικα η δ300 αλλα οχι στο camera control pro:hm: τι πρεπει να κανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 10, 2010 #20 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2010 πρωτη προσπαθεια με το camera control μετα image sequence με το quick time pro[ame=http://www.youtube.com/watch?v=TL9RMrUdwHo]YouTube - ice_1.mov[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.