peter89 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21, 2010 Καλησπερα, εχω ενα μικρο home server και με αυτα που εχω δει τις τελευταιες μερες απο τη ΔΕΗ σκεφτομαι να αγορασω ενα μετριο Ups και ενα πολυμπριζω ασφαλιας (αν χρειαζεται) για να εχω το κεφαλι μου ησυχο αφου δεν κλεινει ποτε.. Το μηχανιμα εχει ενα 550αρι τροφοδοτικο αν και δεν πιστευω οτι τραβαει τοσα Watt(cpu intel 6500, Ati 4550, 2 HDD, no optical drives etc). Επειδη ειμαι παντελως ασχετος απο Ups, (ειναι και το πρωτο που θα αγορασω) περιμενω τις προτασεις σας, σε νορμαλ τιμες παντα, ειπαμε κριση! :hang3:ΥΓ: το ματι μου ειχε πεσει σε αυτοhttp://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701850&u=FORTRON-EP1000-LINE-INTERACTIVE-UPS Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter89 Μάρτιος 21, 2010 Author #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2010 anyone? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Μάρτιος 22, 2010 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2010 Θα πρότεινα την ΕΑΤΟΝ που είναι Merlin Gerin/MGE δηλαδή ή την APC...Δεν ήξερα ότι η FSP (Fortron) βγάζει και UPS, δεν φαίνεται άσχημο αυτό που επέλεξες, φαντάζομαι φασόν θα είναι αλλά ποιάς μάρκας τώρα ;;;;;;;Anyway, προτίμησε να είναι τύπου Line interactive... Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter89 Μάρτιος 23, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2010 Ακουσα καλα λογια και για την Accupower εχει κανεις εντυπωσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Μάρτιος 23, 2010 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2010 Ακουσα καλα λογια και για την Accupower εχει κανεις εντυπωσεις?Είναι αρκετά χρόνια ατο εμπόριο αλλά δεν έχω άποψη για τα συγκεκριμένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peter89 Μάρτιος 23, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2010 Ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.