amartolos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2004 ναι ειναι γεγονος,εκαψα το 1ο δισκακι με το plextor μου υστερα απο 30 συνεχομενες πετυχημενες εγγραφες,το μονο που αλλαξε απο την ολη διαδικασια (decrypter,shrink.dvd2one,nero 6.0.23)ειναι το firmware απο 1.03 σε 1.04,με την δευτερη τα καταφερε!!!!!!!....το ερωτημα ειναι απλο??μπορω να γυρισω στο 1.03 ετσι δεν ειναι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιανουάριος 5, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2004 Οι κατασκευαστές συνήθως λένε..Note: Once the drive has been upgraded to new firmware, it can NOT be changed back anymore.και η Plextor λέει:Notification: After upgrading to version V1.02, it will be impossible to install a lower version of firmware in this drive. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Ιανουάριος 5, 2004 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2004 NAI MΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ!! ΑΠΟ 1.03 ΣΕ 1.02 ΝΟΜΙΖΩ ΔΕ ΓΙΝΕΤΕ!!ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ 1.04 Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Ιανουάριος 5, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2004 και εμενα ετσι φαινοτανε οτι δεν ειχε..αλλα το εκαψε στο 70% στο ασχετο εντελως..υπαρχει περιπτωση να εφταιγε το δισκακι??ελλατωματικο??. την ειπα?? καλα ντε μην βαρατε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Ιανουάριος 5, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2004 Αρχική απάντηση από DJD Οι κατασκευαστές συνήθως λένε..και η Plextor λέει: ρε μαστορα αυτο τι σημαινει??οτι απλα δεν παιρνει το παλιο firmware η οτι χαλας το drive?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιανουάριος 5, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2004 Καλή ερώτηση... δε το έχω δοκιμάσει να σου πω την αλήθεια.. οπότε δε ξέρω τι θα συμβεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Ιανουάριος 5, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2004 και τι θα γινει τωρα?στο δικο μου θα δοκιμασουμε???ρε στελιο τι λες??προσφερεσαι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιανουάριος 5, 2004 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2004 Γιατί δεν στέλνεις ένα email στην Plextor; Συνήθως απαντάνε πολύ γρήγορα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Ιανουάριος 5, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2004 ,θα βαλω τον πεππα να το δοκιμασει που ειναι και πονοψυχος ,,,,θα με καταλαβει...θα στειλω να δουμε τι θα γινει.. thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιανουάριος 5, 2004 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2004 Αυτή την στιγμή και να 'θελα , δεν μπορώ.Τα έβαλα στην Αθήνα τα Plextor , διότι θέλει να κάνει κάτι backup ο ξαδερφός μου , και εγω έχω και εξεταστική σύντομα... Από την άλλη εβδομάδα (που μάλλον θα κατέβω κάτω) κάνω ότι θες.By the way , μέσα στην επόμενη , μεθεπόμενη βδομάδα θα κυκλοφορήσει το v1.05 firmware για το 708A. Αν και δεν νομίζω να φταίει το firmware (αφού αυτό χρησιμοποιώ και εγω , χωρίς το παραμικρό πρόβλημα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Ιανουάριος 5, 2004 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2004 Μπορείς να το γυρίσεις πίσω το firmware αλλά όχι με τις παραδοσιακές μεθόδους της εταιρείας. Κοίτα το http://www.cdfreaks.com για more info........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Ιανουάριος 6, 2004 Author #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2004 τελικα οντως απαντουνε πολυ γρηγορα...''Sure, you can install the 1.03 firmware. Let us know if it changes things.There may be a problem with the media you are using.Plextor America Support Team - Jack '' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.