Shidokanjohn Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21, 2010 Μετά απο πολύ καιρό ξανα καλησπέρα (ειδικά στους παλιους φίλους μου) Για μερικές μέρες θα εχω ενα Turbo-X Furious C720-450 (i7 ,gtx260 ddr3 memory) και απο χθες που το εχω εκανα μερικά γρήγορα τεστάκια. Μόλις βρω χρονο θα κανω (ελπιζω) μια ανθρωπινη παρουσιαση και εντυπώσεις. Επισης αν θελετε να μου προτεινετε και μερικα bench να το δουμε τι κανει και σε παιχνιδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Μάρτιος 21, 2010 Author #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2010 Αυτα για τις πρωτες ωρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Μάρτιος 21, 2010 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2010 Οπ γιαννη welcome back... Bench τρεξε κανενα vantage για πρωτα και βλεπουμε μετα Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 21, 2010 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2010 δε μου λες.....πως την έχεις δει?θα εμφανίζεσαι μια στο τόσο πετώντας βομβίτσες? δώσε κάνα futuremark και φυσικά κάνα game demo bench όπως http://download.nvidia.com/downloads/nZone/demos/nzd_ResidentEvil5_Benchmark.exe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Μάρτιος 21, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2010 χεχε καλως τα παλικαρια ,το τελευταιο καιρο μπαινω συχνα,οποτε θα τα λεμε (ελπιζω και απο κοντα).Κατεβαζω το resident Γιωργο και σε λιγο θα ανεβασω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Μάρτιος 21, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2010 resident evil bench Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.