Jump to content

Οικονομικο πληκτρολογιο για gaming (SC2)

Blinky

Recommended Posts

Λοιπον, χρειαζομαι ενα πληκτρολογιο απαραιτητως USB γιατι θα συνδεθει σε hub και οχι στο mobo. Με ενδιαφερει το gaming και θελω να ειναι ΕΝσυρματο, ουσιαστικα starcraft2 θα παιζω προς το παρον. Δε διαθετω πολλα λεφτα, αμα τη βγαλω με κανα 30αρι καλα θα μου ηταν, αντε το πολυ 40 ξερωγω. Οποτε εχω δει το sidewinder X6 της microsoft που σε Bulk συσκευασια το εχει 30 ευρω εδω :

http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200001917

Παντα πηγαινα προς logitech στα περιφερειακα, και ποντικι εχω Razer, αλλα κοντα σε αυτα τα λεφτα υπαρχει τιποτα να χτυπησει το microsoft?

Θα εδινα και τα 43 που κοστιζει στο ιδιο μαγαζι το Razer Arctosa, μιας και ειμαι υπερευχαριστημενος με το ποντικι Razer :

http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200008051

Αλλα διαβασα αρκετα ασχημα reviews, και σχολια οπως το οτι μοιαζει με notebook keyboard, τα πληκτρα στριμωγμενα και δεν πατιουνται πολυ κλπ με αποθαρυναν πολυ...

Παντως μεταξυ των 2 ποιο θα προτιμουσατε?

Δεν καταλαβαινω γιατι πανε να τα κανουνε ολα compact και μαζεμενα...εγω γουσταρω μεγαλα chunky πληκτρα που πατιουνται αρκετα βαθεια....πιστευω αυτη η σμυκρινση που πανε να κανουν οδηγει και σε miss-clicks, που ειναι οτι χειροτερο για gaming...χωρο στο γραφειο μου εχω δοξα το θεο...

Δε βλεπω το λογο να παει κανεις στο X4 οταν ειναι μια κομμενη εκδοση του Χ6 και το Χ6 το βρισκεις με 30 ευρω....

Αποκει και περα, εξαιρετικη η προταση σου Nick για το Reclusa. Τουλαχιστον οπτικα φαινεται κοντα σε αυτο που θελω (εχει μεγαλα κανονικα F-keys και απομονομενο το ESC για να το πατας γρηγορα χωρις λαθη). Η τιμη του οντως δεν ειναι οτι καλυτερο και μαλλον οφειλεται στο οτι ειναι καταργημενο και το δειχνει το skroutz οπου εχει ξεμεινει? Καλα αυτο δεν ειναι μεγαλο θεμα, υπαρχει και το ebay αν ονμτως μου κανει σαν πληκτρολογιο. Παω να δω reviews...

Μολις ειδα την προσφορα για το sidewinder x6 το πηρα κατ'ευθειαν......

Ρε παιδια εχει την μιση τιμη απο οτι στο πλαισιο .....υπαρχει περιπτωση να ειναι μαιμου????

(btw εχω παρει και το sidewinder mouse με 20ε απο eshop......το οποιο φαινεται να ειναι αυθεντικο...)

Έχεις δίκιο που σκέφταισε ότι μπορεί να είναι μαϊμού γιατί σε μερικά προϊόντα plaisio και e-shop είναι απαράδεκτα υψηλές οι τιμές και θα δώσω και παραδέιγματα.

Logitech MX Revolution 100€ και όταν είχε βγεί το έιχα πάρει 89€.

Roccat Arvo 60.90€ και από άλλο μαγαζί μαζί με μεταφορικά στο σπίτι 5€ μου βγαλινει 57€.

Sidewinder x6 όπως αναφέρθηκε.

Logitech G500 60€ όταν το βρήσκεις με 50€

Logiteh G9 και AIR πριν απο 1,5 μήνα κόστιζαν 50€ και τώρα 80€+ και 100€+ αντίστοιχα.

ε ναι ρε, δε τιθεται θεμα μαιμους σε τετοιο προιον...απλα ειναι dsp και bulk γι'αυτο το εχει 30 ευρω. Αλλα ποιος νοιαζεται για τη συσκευασια? μακαρι να εδιναν και αλλα προιοντα με 60% εκπτωση ολοκαινουρια επειδη ειναι bulk...

Εχω παρει 2 στα 29 ευρω.Μια χαρα ειναι τα πληκτρολογια και τα 2.Απλα δεν εχει cd και θα κατεβασετε το προγραμμα του απο νετ.Και εχουν 1 χρονο εγγυηση εναντι 3 της κανονικης συσκευασιας.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.