Jump to content

Nephiλiμ

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

H "πολυαγαπημενη" μας Activision εχει ενα νεο IP που αναμενεται μεσα στη χρονια για PC/Xbox360/Ps3 και αφορα τα υπερλατρεμμενα Transformers.

Οχι, συμφωνα με αυτα που διαβαζω και βλεπω, δεν εχουν ΚΑΜΙΑ σχεση με τα movie games που ειναι εμετικα και πραγματικα αθλια.

Θα εχει 2 Campaigns ενα για καθε πλευρα, και θα αφηγειται την ιστορια πριν τα Transformers ερθουν στη Γη, στον πλανητη Cybertron.

Eιναι παιχνιδι "τριτου προσωπου" και η Hasbro εχει δωσει απολυτη (σχεδον) δημιουργικη ελευθερια στο στουντιο...

Gameplay Video:

Developers Interview

http://www.youtube.com/watch?v=tgoZp1C4PSM

Eικονες

462448full.jpg

462436full.jpg

462430full.jpg

462424full.jpg

462418full.jpg

462412full.jpg

462406full.jpg

462400full.jpg

462394full.jpg

462388full.jpg

453580full.jpg

453578full.jpg

453576full.jpg

453572full.jpg

453570full.jpg

453568full.jpg

453566full.jpg

450544full.jpg

οι photos ειναι εκπληκτικες.Ας ελπισουμε να ειναι ετσι και το τελικο αποτελεσμα.

Απ'οσα παιχνιδια εχω παιξει και βασιζονται σε ταινια ,9 στα 10 ηταν αξιολογα.

Παλι μια απ'τα ιδια θα ναι και αυτο... Για 8χρονα (δε το λεω υποτιμητικα,αλλα πως να το κανουμε οτι πουλησει θα ναι για το ps3 με τα μικρα)

άντε να παίξουμε κάνα γαμάτο Transformers παιχνίδι στον κομπιούτορα! :clap:

Απ'οσα παιχνιδια εχω παιξει και βασιζονται σε ταινια ,9 στα 10 ηταν αξιολογα.

Παλι μια απ'τα ιδια θα ναι και αυτο... Για 8χρονα (δε το λεω υποτιμητικα,αλλα πως να το κανουμε οτι πουλησει θα ναι για το ps3 με τα μικρα)

Μήπως ήθελες να πεις ότι 9 στα 10 ΔΕΝ ήταν αξιόλογα; Γιατί συνήθως φόλες ήταν οι μεταφορές από ταινίες...:hang3:

Το έχω δει εδώ και καιρό το εν λόγω παιχνιδάκι και από άλλα forums, εντάξει, σαν τον 1ο πρέπει να είναι (= fail).

Ένα είναι το παιχνίδι με mechs και δεν υπάρχουν άλλα, Mechwarrior .-

PS: Ελπίζω βέβαια να έχει προχωρήσει το MW:Reboot (του βίντεο) γιατί είχανε μια δικαστική διαμάχη οι τύποι - και καλά τα σχέδια των mechs στο βίντεο δεν ήταν licensed.

• 3 months later...

Το εβαλε κανεις?Δεν μπορεις να αλλαξεις τα κουμπια στο Keyboard.Δηλαδη ποσο στοκοι ειναι?

Καλα λεω δεν εχει επιλογη να αλλαξεις τα πληκτρα στο Keyboard και ακομα σκεφτεσαι αγορα?Ειδικα αν δεν βγαλουν patch epicfail

Super το παιχνιδακι!!!!!!!!!Εχω λιωσει το Autobots campaign.Aντε να τελειωνουμε γιατι θελω να θερισω ως Megatron!Oι φανς των Transformers θα το λατρεψουν σιγουρα.Και φαινεται καλο σε διαρκεια

μουφα το game!

Επιχειρηματα παρακαλω.Εγω δεν βρισκω τπτ κακο.Το μονο οτι δεν μπορεις να πειραξεις το keyboard--->autohotkey

πιάνει κανείς πάνω από 30 frames στο παιχνίδι; γιατί εμένα μου έιναι κολημένο στα 30 ότι και να κάνω...

ps παρόλο που δείχνει καλά σε 3d vision, μου φαίνεται μέχρι στιγμής από λίγο που έπαιξα λίγο μονότονο...

πιάνει κανείς πάνω από 30 frames στο παιχνίδι; γιατί εμένα μου έιναι κολημένο στα 30 ότι και να κάνω...

ps παρόλο που δείχνει καλά σε 3d vision, μου φαίνεται μέχρι στιγμής από λίγο που έπαιξα λίγο μονότονο...

FPS CAP UNLOCKER http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_transformers_war_for_cybertron.shtml

Ναι στην αρχη φαινεται καπως μονοτονο αλλο μετα λιγη ωρα gameplay και αφου μπηκε στο σεναριο μ αρεσει πολυ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.