serpico75 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2010 Καλησπέρα.Χρησιμοποιώ το Daemon Tools Lite σε XP και κάνω mount ένα .iso αρχείο. Όλα λειτουργούν καλά μέχρι να κάνω restart.Μετά την επανεκκίνηση, ενώ το image drive υπάρχει, έχει χαθεί το mount και πρέπει να το ξαναδηλώσω.Ξέρει κάποιος τι φταίει και πώς μπορώ να το λύσω;Ευχαριστώ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Μάρτιος 19, 2010 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2010 Το εχεις το programm απο τις επιλογές να τρέχει μαζι με την εκκινηση των windows ? ( αν και δεν νομιζω να παιζει αυτο ρολο .) Χανει το mount η ολόκληρη την εικονικη συσκευη . ? Δοκιμασε και ενα unistall - install του daemon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 19, 2010 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2010 και εμένα μου το κάνει αυτό (αν σε παρηγορώ) αλλά θεώρησα ότι δεν ειναι πρόβλημα (ίσως μάλιστα να ειναι και λογικό). άλλωστε 2-3 κλικ υπόθεση ειναι να ξανακάνεις mount το αρχείο σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Μάρτιος 19, 2010 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2010 νομίζω έτσι δουλεύει από default...αν δεν έχει option συγκεκριμένη μπορείς να βάλεις στο startup ένα απλούστατο batch να στο ξανακάνει mount καθώς υποστηρίζει πέρασμα παραμέτρων από command line info Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Μάρτιος 19, 2010 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2010 Νόμιζα πως το Lite το κάνει αυτό, ενώ το full (και πληρωμένο) όχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Μάρτιος 19, 2010 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2010 wtf. Τωρα δοκιμασα στο σπιτι σε 7 και δεν μου το κραταει ουτε μενα . , και ομως θυμαμαι σε xp πρεπει να το εκανε :S . Γιατι συχνα πυκνα τα ξεχνουσα και εβλεπα το autorun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Μάρτιος 19, 2010 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2010 Παλιά το έκανε, από μια έκδοση και μετά το έκοψαν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
d|smal Μάρτιος 19, 2010 #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2010 βαλε το gadgetaki στην μπαρα στο πλαι κ απλα θα πατας πλευ καθε φορα που θα μπαινεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Μάρτιος 19, 2010 #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2010 Αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Μάρτιος 19, 2010 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2010 Εναλλακτικά (σε free πάντα), το Virtual Clone Drive μπορεί να κάνει αυτό που θέλεις αν επιλέξεις το Automount last Image Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpico75 Μάρτιος 19, 2010 Author #11 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2010 Δεν ξέρω ούτε εάν θα κρατήσει για πάντα, όπως το θέλω, ούτε γιατί δούλεψε έτσι, αλλά προς το παρόν βρήκα μία λύση.Τρέχω το προγραμματάκι και στο systray εμφανίζει το γνωστό εικονίδιο.Δεξί click στο εικονίδιο -> Emulation -> All options on.Το είχα στο "All options off".Μετά από δύο shutdown που έχω κάνει, έχει κρατήσει.Ελπίζω να μη χαθεί!!Ευχαριστώ για τη συμμετοχή και τις συμβουλές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.