Jump to content

Waterblock

firekiller

Recommended Posts

Στο thermokiller σε έχασα λιγάκι.. το heatkiller εννοείς ή κάποιο άλλο;

Γενικά έχω καταλάβει ότι στο top 3 είναι Koolance 360, apogee xt & Heatkiller.

Από επιδόσεις σε όσα round up έχω διαβάσει τo heatkiller rev3.0 με το apogee xt είναι πολύ κοντά..

Το HeatKiller είναι πράγματι κορυφαίο. Οι κορυφαίες επιδόσεις του ωφείλονται εν μέρει και στην ιδιόρυθμη micro αρχιτεκτονική του, όπου βρίσκεται και η αχίλλειος πτέρνα του καθώς συχνά συσσωρεύονται στο σημείο αυτό σωματίδια ή "πρασινάδα" οπότε σε σύντομο χρονικό διάστημα οι κορυφαίες επιδόσεις πάνε στον πάτο. Αντιστοίχως, υπάρχουν υλοποιήσεις με (περισσότερο ή λιγότερο) υποδεέστερες επιδόσεις, δε "χαμπαριάζουν" όμως από τέτοια προβλήματα καταφέρνοντας να τις διατηρούν απαράλλαχτες.

Αν μπορεί κάποιος να διασφαλίσει ότι το ψυκτικό θα είναι απαλλαγμένο από τα άνωθι υλικά, η επιλογή είναι πραγματικά κορυφαία. Αλλιώς, απαιτείται συχνός έλεγχος και καθαρισμός. Δυστυχώς, επειδή δεν έχω εμβαθύνει στο θέμα υδρόψυξη, δεν μπορώ να πω τι σημαίνει "συχνός έλεγχος"...

Δεν τα έβγαλα από το κεφάλι μου, τα αναφέρουν ευθαρσώς 2 δοκιμές που μελέτησα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.