ambos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19, 2010 Γεια χαρά στο community αναζητώ λίγο το φώτα σας. Το τροφοδοτικό μου παράγει ένα οξύ ήχο πολύ υψηλό σε συχνότητα θα έλεγα κατά την λειτουργία του. Μήπως γνωρίζει κάνεις αν καλύπτετε αυτό από την εγγύηση ή δεν γίνετε τίποτα? Από το Pc δεν ακούγεται τίποτα ούτε καν ο ανεμιστήρας της Cpu ο μοναδικός παρεμπίπτοντος! http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.912212&u=ZALMAN-ZM360B-APS Το έχω φτιάξει με κριτήρια απολύτου μηδενικού θορύβου. Και το μοναδικό που ακούγετε είναι αυτός ο ήχος το τροφοδοτικού το οποίο μου την δίνει πλέον αρκετα. Μπορώ να το αντικαταστήσω εφόσον έχει ακόμα εγγύηση? ή είναι παράλογο να το ζητήσω καν, λόγου του θορύβου το GIGABYTE GA-G31M-ES2L CRUCIAL BALLISTIX 4GB (2X2GB) 800MHZ PENTIUM DUAL CORE E5200 SCYTHE SCSK-1100 SHURIKEN REV.B CPU COOLER ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ZALMAN ZM360B-APS XONAR DS AUDIOΕυχαριστω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Μάρτιος 19, 2010 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2010 Έχω αλλάξει PSU για τον ίδιο λόγο, οπότε θα έλεγα πως ναι.Μάλλον σφυρίζει κάποιος πυκνωτής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάρτιος 19, 2010 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2010 Μήπως είναι πάνω σε UPS? γιατί και το δικό μου (CM RealPower M650 νομίζω), όταν είναι συνδεδεμένο με τη μπαταρία του UPS (APC Back UPS RS 800i) κάνει έναν εκνευριστικό συνεχή υψίσυχνο θόρυβο [και μου έχει σπάσει τα νεύρα...] Link to comment Share on other sites More sharing options...
djgismo13 Μάρτιος 19, 2010 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2010 Λογικά είναι στα πλαίσια εγγύησης. Κάποιο πυκνωτάκι βραχυκυκλώνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Μάρτιος 19, 2010 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2010 Αν το έχεις πάρει από το κίτρινο μαγαζί, διατηρώ αμφιβολίες για το αν θα σου το αλλάξουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ambos Μάρτιος 19, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2010 Όχι σε ups δεν είναι συνδεδεμένο. Και μάλιστα το έχω πάρει και από το κίτρινο μαγαζί το συγκεκριμένο. Εύχομαι να μην μου πουν κάτι όταν τους το επιστρέψω με την αιτιολογία θόρυβο από πυκνωτή. Θα το δοκιμάσω και βλέπουμε Ευχαριστώ πάντως για της απαντήσεις σας θα τους μεταφέρω το πρόβλημα με την δικαιολογία του πυκνωτή ποιο ορθά πιστεύω έτσι, ώστε να συγκατανεύσουν!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cris Μάρτιος 19, 2010 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2010 Λογικά είναι στα πλαίσια εγγύησης. Κάποιο πυκνωτάκι βραχυκυκλώνει. ...καλά τα λες...στο Πλαίσιο αλλάζει άνετα στην εγγύηση και άμεσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.