lord Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2010 λοιπων παιδια θελω να μετατρεψω ενα αρχειo απο word 2007σε pdf. το προβλημα ειναι οτι εχει πολλες μαθηματικες εξισωσεις γραμμενες σε math typeκαι ειναι καμια 150 σελιδες. με εγκατασταση acrobat professional 9 και την γνωστη επιλογη save as pdf στο word μερικες εξισωσεις παραμορφωνονται. ξερει κανεισ κανενα ευκολο τροπο η καμια ρυθμιση ωστε να μην εχω αυτο το προβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 18, 2010 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2010 μια παρόμοια δουλεια ειχα κανει παλιότερα με ένα πρόγραμμα που είχα βρει στην τύχη. bullzip pdf to word λέγεται ή κάπως ετσι και ειναι freeware. δεν χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις. προσωπικά είχα μείνει ευχαριστήμενος γιατί ήταν και σβέλτο και αποτελεσματικό.PS: σε περίπτωση που δεν το προσέξεις, δημιουργεί έναν εικονικό εκτυπωτή με το όνομα του στις επιλογές εκτύπωσης του word. Toν επιλέγεις και μετά αν θυμάμαι καλά διαλέγεις απλά που θα αποθηκεύσει το αρχείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάρτιος 19, 2010 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2010 *Ανέβασμα σε google docs και export/download ως pdf*Αν το από πάνω δεν πιάσει [πολύ πιθανόν] δοκίμασε και το DoPDFΥΓ Έχει δικό του plugin το Office 2007, από τη μαμά MicroSoft, για εξαγωγή σε pdf. Το δοκίμασες αυτό; Για κατέβασμα, δες εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord Μάρτιος 19, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2010 το plugin της microsoft το εχω δοκιμασει οπως και το acrobat professional 9καπου τα χαλανε στην μετατροπη και βγαινουν περιεργατο αλλο με τον εικονικο printer δεν το εχω δοκιμασει θα το δοκιμασω και θα σας πω Link to comment Share on other sites More sharing options...
tassoss Μάρτιος 19, 2010 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2010 Αντί για save as δοκίμασε την εκτύπωση ως pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Μάρτιος 19, 2010 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2010 Δοκίμασε εκτύπωση σε pdf με το doPDF... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.