NiTrOwWw Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2010 Ξέρει κανείς κατά πόσο είναι ασφαλές να βάλω την μπαταρία στο LAPTOP μου ενώ είναι ανοιχτό και τροφοδοτήτε με ρεύμα ώστε να το μετακινήσω χωρίς να κάνω τερματισμό λειτουργίας και έπειτα να το βάλω πάλι στην μπρήζα και να βγάλω στην συνέχεια την μπαταρία πάλι.Θα υπάρξει πρόβλημα στην μπαταρία μου αν το κάνω αυτό ?Ξέρει κανείς ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 18, 2010 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2010 δε θα υπάρξει πρόβλημα αλλά μη το κάνεις και σύστημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάρτιος 18, 2010 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2010 σε sony vaio που το δοκίμασα, όταν έβγαλα τη μπαταρία, και ενώ είχε ξαναμπεί στο ρεύμα, έσβησε το μηχάνημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 18, 2010 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2010 κανονικά δε θα έπρεπε να συμβεί αυτό που λες Διονύση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 18, 2010 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2010 την έχω κάνει και εγώ αυτή την αλλαγή on the fly μερικές φορές και ποτέ δεν είχα πρόβλημα (και νομίζω πως έτσι έπρεπε ). ίσως παίζει τίποτα με τα windows ή το bios, who knows... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Μάρτιος 19, 2010 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2010 Και εγώ το έχω κάνει δεν υπάρχει πρόβλημα. Δεν νομίζω άλλωστε να μην έχει προβλεφθεί απο τους κατασκευαστές κάτι τόσο κοινό Link to comment Share on other sites More sharing options...
djgismo13 Μάρτιος 19, 2010 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2010 Νομίζω πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.