Robertox25 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18, 2010 παιδες να ρωτησω και γω κατι...εχετε παρατηρησει με τους τελευταιους drivers, απο 10.χ εννοω, τπτ σαν artifacts πανω στις φωτογραφιες και μονο...σαν να ειναι πολλες κοκκιδες η μια διπλα στην αλλη και να αναβοσβηνουν...και οχι σε ολες τις φωτογραφιες...ειναι θεμα drivers?οταν ειχα τους 9.12 , δεν θυμαμαι να το εκανε...και ενα βιντεακι...http://www.youtube.com/watch?v=-UNCZKh_Bgwυποψιν οτι και με μια 4830 μου κανει ακριβως τα ιδια...και μετα απο φορματ...και σε κανενα τεστ δεν βγαζουν τπτ οι καρτες...ουτε εχω δει κατι αλλο... ολα δλδ οκ. εκτος απο τις φωτογραφιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάρτιος 18, 2010 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2010 ξαναβαλε τους 9.12 με σωστο τροπο να δεις αν θα στο κανει παλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robertox25 Μάρτιος 18, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2010 ξαναβαλε τους 9.12 με σωστο τροπο να δεις αν θα στο κανει παλιμολις προ 3λεπτου εκανα αυτο το πραγμα...δεν το κανει...και επισης το κανει μονο στις φωτογραφιες που ειναι σε ιστοσελιδες...δλδ στις δικες μου , που τις εχω στον σκληρο δεν το κανει...κουλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
atiman Μάρτιος 18, 2010 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2010 Δεν ειναι απιθανο αυτο που λες. Μπορει να ειναι θεμα driver. Θα το ψαξω.Πες μας λιγο τα του λειτουργικου σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robertox25 Μάρτιος 18, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2010 Δεν ειναι απιθανο αυτο που λες. Μπορει να ειναι θεμα driver. Θα το ψαξω.Πες μας λιγο τα του λειτουργικου σου?win 7 ultim.x64 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robertox25 Μάρτιος 20, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2010 τελικα οσο και να εψαξα δεν βρηκα τπτ...μονο εγω τοχω αντιμετωπισει αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
atiman Μάρτιος 20, 2010 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2010 Οντως υπαρχει ενα μικρο θεματακι που γινεται εμφανες με τους νεους drivers. Θα λυθει συντομα.Δοκιμασε με καποιον αλλο browser. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robertox25 Μάρτιος 20, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2010 το σκεφτηκα και αυτο, με οποιον browser κι αν δοκιμασα το ιδιο γινεται.καλα δεν ειναι κατι σημαντικο, απλως μερικες φορες ειναι λιιιγο ενοχλητικο. αλλα μεχρι εκει... δεν δημιουργει καποια δυσλειτουργια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robertox25 Μάρτιος 20, 2010 Author #9 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2010 λοιπον το θεμα γινεται ακομη πιο περιεργο...μολις συνειδητοποιησα πως αυτα τα αρτιφακτς τα εμφανιζει μονο σε maximized παραθυρο... αν δλδ κανω restore down αυτα εξαφανιζονται...τωρα ειναι που δεν καταλαβαινω καθολου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάρτιος 20, 2010 #10 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2010 Δοκιμασε με αλλο color profile ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.