^MaC^ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2004 Λοιπον.... εχω το εξης δηλιμμα, οπως ειχα πει στο θρεντ του water cooling, πηρα τελικα την albatron kx 18d pro || . αυτη υποστιριζει dual channel ddr, αλλα μονο σε συνδιασμους, του πρωτου με το τριτο η του δευτερου με το τριτο σλοτ... δλδ, μπορω να βαλω μονο 2 τσιπακια... ελα ντε που εχω 3 χ 512 ddr 333 ? και αξιζει να δουλευω τα 2? απο την αποψη , θα εχω καλυτερη ταχυτητα? ι συμφερει να εχω χωριτικοτιτα αν ι διαφορα στιν ταχυτιτα ειναι αμελητεα?? ...... ps. δεν 8υμαμαι αν εχω πει τα χρονια μου πολλα εδω... αλλα χρονια πολλα σε ολους και εντοιχισμενος ο νεος χρονος....
unstoppable Ιανουάριος 4, 2004 #2 Ιανουάριος 4, 2004 Δεν χανεις το DC με 3 dimms (αντιθετα μου φαινεται οτι καπου ειχα δει οτι εχει και ελαφρως καλυτερες επιδοσεις.)
vgiozo Ιανουάριος 4, 2004 #3 Ιανουάριος 4, 2004 Για να έχεις dual channel, θα πρέπει η ποσότητα της μνήμης που είναι εγκατεστημένη στο dimm3 να ισούται με το άθροισμα της ποσότητας της εγκατεστημένης μνήμης στα dimm1+2:dimm 1 + dimm 2 = dimm 3 Με τρία dimmακια 512ΜΒ δεν θα έχεις dual channelΜε 1GB μνήμη (512 dimm1 + 512 dimm3) θα είσαι καλυμμένος. ’μα χρησιμοποιήσεις και τις 3 μνήμες θα τρέχεις σε single channel....θα έχεις λίγο χαμηλότερες επιδόσεις, αλλά δεν θα δεις καμιά τραγικη διαφορά.
unstoppable Ιανουάριος 4, 2004 #4 Ιανουάριος 4, 2004 Αρχική απάντηση από vgiozo Για να έχεις dual channel, θα πρέπει η ποσότητα της μνήμης που είναι εγκατεστημένη στο dimm3 να ισούται με το άθροισμα της ποσότητας της εγκατεστημένης μνήμης στα dimm1+2..... Mπορεις να μου δωσεις ενα link για αυτο που που λες για το nforce?
vgiozo Ιανουάριος 4, 2004 #5 Ιανουάριος 4, 2004 Δεν έχω πρόχειρο κάποιο link...Το είχα διαβάσει αρχικά στο φόρουμ του www.nforcershq.com εδώ και κανα χρόνο, όταν είχαν πρωτο κυκλοφορήσει στην Ελλάδα οι μητρικές με nforce2, το έχω διαβάσει σε δοκιμές και το έχω επαληθεύσει στη πράξη...Αρκεί να δοκιμάσεις και ο ίδιος
mortisboy Ιανουάριος 4, 2004 #6 Ιανουάριος 4, 2004 Φιλε μου vgiozo συμφωνω μαζι σου αλλα παιζει standar ρολο τι μνημες εναι ...δηλ μαρκας και τσιπακια ....... και ποια version μητρηκης εχεις!!! Εχω παντως μια εμπειρια απο το δικο μου NF7-S v2 που ειχα πανω μια Αpacer512Pc3200 ( BH-5) και παρειγγειλα και 2χ256Μushkin Pc3500(BH-5) ....και τις εχω οπως ακριβως ειπες που ειναι και ο μονος σωστος τροπος ειμαι σταθεροτατος στα 220χ11.5 με 2-2-2-5 και 3.15v ...(παντος αν πρωτα δεν το δοκιμασεις, σε τετοιες φασεις ποτε δεν μπορεις να ξερεις)
^MaC^ Ιανουάριος 4, 2004 Author #7 Ιανουάριος 4, 2004 να 'στε καλα παιδια.. ευχαριστω.. οταν βρω ευκαιρια θα το δοκιμασω... βεβεα , αν τα 3 dimm ειναι σταθερα με τπτ 200 mhz fsb τοτε φυσικα και δεν ακσιζει το DC... θα σας πω εντυπωσεις οταν το σουλουπωσω...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.