unstoppable Ιανουάριος 6, 2004 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2004 Μεχρι τις 97000 εχεις δρομο ακομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιανουάριος 6, 2004 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2004 Αν δεν πρόσεξες ανέφερα για score 85-97k , λέγοντας επίσης ότι δεν είμαι ακριβώς σίγουρος.Τα 85 χιλιάρικα , τα πλησίασα πολύ σήμερα , χωρίς το παραμικρό tweak , και με τους δίσκους σχεδόν γεμάτους (είναι γνωστών πως όσο πιο γεμάτος είναι ένας δίσκος , πέφτουν και οι επιδόσεις του).Τις 85-87 χιλιάδες τις "έχουν" οι δίσκοι μου.Όχι βεβαίως όταν είναι γεμάτοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιανουάριος 6, 2004 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2004 Αρχική απάντηση από billpeppas Αν δεν πρόσεξες ανέφερα για score 85-97k , λέγοντας επίσης ότι δεν είμαι ακριβώς σίγουρος.Τα 85 χιλιάρικα , τα πλησίασα πολύ σήμερα , χωρίς το παραμικρό tweak , και με τους δίσκους σχεδόν γεμάτους (είναι γνωστών πως όσο πιο γεμάτος είναι ένας δίσκος , πέφτουν και οι επιδόσεις του).Τις 85-87 χιλιάδες τις "έχουν" οι δίσκοι μου.Όχι βεβαίως όταν είναι γεμάτοι. Εγω δεν βλεπω να τα πλησιασες ,70000 και 85000 εχουν μεγαλη διαφορα ,δεν εχω δει πουθενα αυτους τους δισκους να φτανουν οσο λες οποτε μεχρι να αποδειξεις το αντιθετο δεν το πιστευω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιανουάριος 6, 2004 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2004 Sorry Bill, αλλά τα νούμερα αυτά είναι εξωφρενικά.......Με τους ίδιους δίσκους σε ide με serillel(και μην μου πεις ότι έχουν ουσιαστικές διαφορές) στον ich5r controller, το max που μου έδωσαν σε 3 partitions ήταν 70Κ.Το 85Κ+ το βλέπω απίθανο, ακόμα και για το buggy sandra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιανουάριος 6, 2004 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2004 Λοιπόν , για 85+ δεν το βλέπω ούτε εγω πλέον , αλλά θα μου έρθουν 2 νέοι Maxtor S-ATA 80GB , και θα τους τεστάρω. Μέχρι τότε , δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιανουάριος 6, 2004 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2004 Οταν λες κατι λοιπον να εχεις αποδειξεις να το τεκμηριωσεις . Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιανουάριος 6, 2004 #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2004 Βρε ασταμάτητε (!) , αφού εξ' αρχής είπα ότι δεν είμαι σίγουρος για τα νούμερα.Τέλος πάντων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Ιανουάριος 6, 2004 #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2004 τι 80... τι 97.... τι 130... the same thing.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιανουάριος 7, 2004 #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2004 Αρχική απάντηση από billpeppas [06-01-2004 και 22:53] Βρε ασταμάτητε (!) , αφού εξ' αρχής είπα ότι δεν είμαι σίγουρος για τα νούμερα.Τέλος πάντων. Πως μπορεις να μπερδεψεις το 70 με το 97 δεν το καταλαβαινω.Και αν ηξερες λιγο τους δισκους σου θα καταλαβαινες οτι δεν μπορουσαν ν εχουν τετοιο scre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιανουάριος 7, 2004 #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2004 Βρε συ , αφού η δοκιμή είχε γίνει πολύ καιρό πριν , μεσολάβησαν πάρα πολλές δοκιμές (πολλών προϊόντων) , δύσκολο είναι να σου δημιουργηθούν ψευδαισθήσεις?Τέλος πάντων.Τελικά νούμερα θα έχουμε σε λίγο καιρό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 7, 2004 Author #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2004 Θελατε δεν θελατε, το ξεσκισατε! Υπαρχουν κι p.m. ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.