velipsi Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17, 2010 Φίλοι λαμπίτες εχω το σύστημα της υπογραφης 1 και σαν νεο pc με καινουργιες τεχνολογίες το παρακολουθω στενα...μερικες φορές λοιπον το εχω δει 2-3 φορες την τελ. εβδομάδα μου πεταει ξαφνικά μαυρη οθόνη ..κανει ενα αναβοσβησμα και το ποντικη δεν ρολάρει κινείται με δυσκολία ...δεν βγάζει μπλέ οθόνη ουτε κανει ρεσετ κανω επανεκίνηση και μετα ολα οκ..μου κανει για drivers vga , παει και το μυαλό μου στον SSD Για ριξτε καμία γνώμη ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
velipsi Μάρτιος 17, 2010 Author #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2010 Κανένας καποια ιδεά ..ξερετε δεν ειναι σπαστικό γιατι η χρονική διαρκεια ειναι μεγαλη που συμβαινει...αλλα....το συζητάμε...απο drivers ATI εχω 8.71.3 νομιζω ειναι η εκδοση 10.3για να ψαξω λίγο τον SSD τι προτεινετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
velipsi Μάρτιος 17, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2010 Μεταφερω το θεμα στις καρτες γραγικών γιατι απο οτι φένεται ειναι driver ATI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.