crmaris Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17, 2010 Δεν ξέρω πόσοι από εσάς βλέπετε radio arbyla αλλά πριν από λίγο καιρό ένα παλικάρι από εδώ τη Μυτιλήνη (αυτός που βγάζει και το jazzler, ένα πρόγραμμα για ραδιοφωνικούς σταθμούς) έβγαλε έναν player με τις πιο διάσημες ατάκες. Τα πιο μεγάλα προβλήματα του prog του είναι ότι δεν υποστηρίζει win 64bit (vista και 7αρια) και κολλάει σε xtreme καταστάσεις (όταν πατάτε συνεχώς κουμπιά). Επίσης θέλει install. Γιαυτό έκατσα και έγραψα ένα δικό μου proggy. Είναι τελείως portable και as simple as possible. Βέβαια από πίσω κρύβονται αρκετές γραμμές κώδικα μιας και τρέχουν μέχρι και 13 threads ταυτόχρονα.http://www.webside.gr/crmaris/files/Arbyla_portable_player.rarenjoy και thanks στον αρχικό δημιουργό του arbyla player για την πολύ καλή ιδέα.
tragikos Μάρτιος 17, 2010 #2 Μάρτιος 17, 2010 Όταν κάνω κλικ για δεύτερη συνεχόμενη φορά στο ίδιο τρώω error με "Cannot create ταδε.mp3 access denied", το οποίο δεν μπορώ να κλείσω γιατί πατώντας οκ ξαναβγαίνει. Μόνο kill από taskmanager...
papatsonis Μάρτιος 17, 2010 #4 Μάρτιος 17, 2010 περιεργο, σε 7 προ χ64, επαιξε μια χαρα, μετα εφαγε uninstall βεβαιως, αλλα οχι γιατι ειχε προβλημα εκτελεσης...
o polonos Μάρτιος 17, 2010 #5 Μάρτιος 17, 2010 Nice, γιατί το original δεν παίζει στα 7..Στα 7αρια μου επαιξε κανονικα εξ'αρχης. Επισης τα προβληματα που αναφερετε δεν τα ειδα ποτε. Παταω συνεχεια τα κουμπια και το ενα μετα το αλλο και δεν κολλαει.
jpavly Μάρτιος 17, 2010 #6 Μάρτιος 17, 2010 Dunno, το άλλο σε μένα δεν παίζει με τίποτα στα x64 7, το πρόβλημα είδα το έχουν και πολλοί άλλοι.
nickstamat Μάρτιος 17, 2010 #7 Μάρτιος 17, 2010 Δεν είχα δει το original, αλλά όπως και να 'χει, δουλεύει πολύ καλά σε Windows 7 x64 και έχει πλάκα
crmaris Μάρτιος 18, 2010 Author #9 Μάρτιος 18, 2010 Στα 7αρια μου επαιξε κανονικα εξ'αρχης. Επισης τα προβληματα που αναφερετε δεν τα ειδα ποτε. Παταω συνεχεια τα κουμπια και το ενα μετα το αλλο και δεν κολλαει.x64 7αρια. Όσον αφορά τα κολλήματα εγώ που έχω γρηγορότερο χέρι κατάφερα και το κόλλησα 2-3 φορές απανωτά.
crmaris Μάρτιος 18, 2010 Author #10 Μάρτιος 18, 2010 Όταν κάνω κλικ για δεύτερη συνεχόμενη φορά στο ίδιο τρώω error με "Cannot create ταδε.mp3 access denied", το οποίο δεν μπορώ να κλείσω γιατί πατώντας οκ ξαναβγαίνει. Μόνο kill από taskmanager... πολύ περίεργο.. Δεν το έχει κανεί ποτέ σε 3 διαφορετικά συστήματα που το δοκίμασα. 100 φορές να πατήσω το ίδιο κουμπί δεν αντιμετωπίζω τέτοιο πρόβλημα.
crmaris Μάρτιος 18, 2010 Author #11 Μάρτιος 18, 2010 περιεργο, σε 7 προ χ64, επαιξε μια χαρα, μετα εφαγε uninstall βεβαιως, αλλα οχι γιατι ειχε προβλημα εκτελεσης...Γιαυτόν ακριβώς το λόγο το έφτιαξα portable, για να μην θέλει install-uninstall. Και κατά δεύτερον λόγο γιατί σε μένα δεν έπαιζε στα 7 Χ64 (και σου γνωστού μου 7αρια δεν έπαιζε επίσης και ούτε σε Vista X64).
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.