amateur Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17, 2010 Καλημέρα, Χρησιμοποιούμε το Gmail και το Outlook και θα θέλαμε κάποιες βελτιώσεις. 1. Πώς μπορούμε να στέλνουμε το ίδιο e-mail σε μία επιλεγμένη ομάδα ανθρώπων αλλά ο κάθε παραλήπτης να μη μπορεί να βλέπει τις άλλες διευθύνσεις?2. Γενικότερα, τι άλλοι αυτοματισμοί ή δυνατότητες μπορούν να υπάρξουν?Π.χ. έχω ακούσει για αποστολή mail και να μην μπορεί να εκτυπώνεται, να διαγράφεται μετά από ορισμένο από τον αποστολέα χρονικό διάστημα κτλ.Ευχαριστώ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 17, 2010 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2010 Για το 1. απλα βαζεις τους παραληπτες στο bcc και δεν φαινονται.Διαγραφη εννοεις να στελνω εγω σε σενα κ εγω να επιλεγω πχ οτι σε 1 εβδομαδα να σβηστει? Αν ναι, αυτο δεν γινεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tassoss Μάρτιος 17, 2010 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2010 δεν το έχω δοκιμάσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.