jimakos21 Μάρτιος 17, 2010 #21 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2010 Eγώ πήρα αυτό και είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένοςhttp://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Surge-Protectors/Surge-Protectors/Turbo-X-Safety-Plug-9-Way-Tel-J9MS.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
daospi Μάρτιος 17, 2010 #22 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2010 Αυτή τη χρονιά τίποτα ακόμη. Σε 5 χρόνια λειτουργίας του υπολογιστή είχα μόνο ένα κλαταρισμένο PSU (άτιμη ΔΕΗ...), αν και τη τελευταία εβδομάδα αγοράστηκε UPS και πολύπριζο ασφαλείας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos21 Μάρτιος 17, 2010 #23 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2010 εγω πηρα απο τα παρακατω και εχω ολες τις συσκευες πανω σε αυτα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701165&u=APC-PF8VNT3-GR-PERFORMANCE-SURGE-ARREST-8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Μάρτιος 17, 2010 #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2010 Απο το pc δεν κλαιω τιποτα,αν και ειμαι με ενα πολυμπριζο ασφαλειας μονο.Κλαιω ομως τον πισω προφυλακτηρα του αυτοκινητου που μου τον "εφτιαξε" μια κυρια οταν εσβησαν τα φαναρια!:rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
skiabox Μάρτιος 17, 2010 #25 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2010 Εγω δεν εκλαψα κατι αλλα φενεται οτι εχω προειδοποιηση απο εναν εξωτερικο σκληρο δισκο που εχω 5 λεπτα πριν το black-out.Συγκεκριμενα μερικα λεπτα πριν το black-out κανει καποιους θορυβους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gilardino Μάρτιος 17, 2010 #26 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2010 Εγω δεν εκλαψα κατι αλλα φενεται οτι εχω προειδοποιηση απο εναν εξωτερικο σκληρο δισκο που εχω 5 λεπτα πριν το black-out.Συγκεκριμενα μερικα λεπτα πριν το black-out κανει καποιους θορυβους!αν προβλεπει και τους σεισμους ετοιμασου να γινεις παμπλουτος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάρτιος 17, 2010 #27 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2010 Μισό θα σας τα βρώ, επανέρχομαι με ΕΔΙΤ.Παιδιά, είναι αυτά ή παρεμφερή. έχουν απο 17ευρώ, μέχρι ~30. Γενικά θέλετε να δείτε Legrand, και Belkin. Είναι κάποια μοντέλα που δίνουν νομίζω 150,000 ευρώ αποζημείωση αν καεί κάτι, και έχουν Lifetime εγγύηση. Δεν τα βρίσκω τώρα στο Πλαίσιο, αλλά τα έχει γενικά (απο εκεί τα είχα πάρει). ΙΜΟ αξίζουν. Δεν εχω κλαψει ποτε τιποτα!!! Εχω και εγω παντως 2 τετοια μαυρα πολυπριζα της MGE ups systems.Αυτα που εχω τα πηρα πριν 3 χρονια απο ΚΑΥΚΑ (ηλεκτρικα ειδη) 25 ευρω ενω στο Πλαισιο τα ειδα κατα τυχη στο site στα 110-120... (τελικα αξιζε τα λευτα μου) Δεν ειχα ποτε κανενα απολυτως προβλημα και ειναι πολυ καλη λυση αν δεν εχουμε UPS.Εχω βαλει και στην TV ενα Αλλα και ενα UPS πρεπει να το χουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djgismo13 Μάρτιος 19, 2010 #28 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2010 ¨Πατάω¨ σε ups και είμαι κομπλέ... Μικρό το κόστος αναλογιζόμενος τι προσφέρει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Μάρτιος 19, 2010 #29 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2010 Eγω ειμαι με 2 APC es500 τουλαχιστον 7ετιας και σχεδον με καθολου μπαταρια πλεον,αλλα ποτε δεν εχασα κατι.Οι διακοπες ρευματος απειρες-ειδικα το καλοκαιρι.Οι περισσοτερες πριζες του σπιτιου δεν εχουν γειωση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUL Μάρτιος 19, 2010 #30 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2010 Οι περισσοτερες πριζες του σπιτιου δεν εχουν γειωση! Παλίο σπίτι έτσι? οταν πιάνεις το κουτι (στα μεταλλικά )σε χτυπάει στατικός ηλεκτρισμός καθόλου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.