NooDle Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16, 2010 Φίλος έχει την συγκεκριμένη μόμπο.Ειχε επάνω 4 gb 667mhz και τώρα έβαλε αυτές : http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Mushkin-Ddr2-4Gbkit-Xp-6400-4-4-4-12-White-996580W.htmΗ μομπο δείχνει στο debug led C1 και έχει μουλαρώσει clear mos ανοίγει αν πάει όμως να μπουτάρει κάνει reboot και σβήνει η οθόνηστο bios setup δεν μπαίνει πατάω δηλαδή del ανοιγεί την οθόνη του bios και μου γράφει press yes for advance mode or NO for easy mode.Εκει όμως δεν κάνει τίποτα..Τα φώτα σας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Μάρτιος 16, 2010 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2010 Λύθηκε τελικά ή όχι; Έχει τσιμπήσει λίγο ρευμα στο p45? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Μάρτιος 16, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2010 Λύθηκε τελικά ή όχι; Έχει τσιμπήσει λίγο ρευμα στο p45?λύθηκε λύθηκε.Αφου τα έβγαλα όλα επάνω στο γραφείο ξήλωσα cpu-gpu-ram κτλπ με λυπήθηκε και είπε να bootarei Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Μάρτιος 17, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2010 Και εκεί που χάρηκα και τον έχω με o/c στα 3.6 άρχισε να κολλάει άσχημα κανω ενα defaults και clear mos μου βγάζει post screen κανονικά και μετά μαύρη οθόνη..Επίσης εχθές που έβαλα win xp κατα την εγκατάσταση κολλούσε συνέχεια στο kernel deguber dll ή στους ελεγκτες .Mετά απο πολλές προσπάθειες το πήρε το install το οποίο μάλιστα το πέρασε βασανιστηκά αργά.Τι παίζει ρε γμτ να την πάω για rma και τι να τους πω δηλαδή??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 18, 2010 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2010 Φίλος έχει την συγκεκριμένη μόμπο.Ειχε επάνω 4 gb 667mhz και τώρα έβαλε αυτές : http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Mushkin-Ddr2-4Gbkit-Xp-6400-4-4-4-12-White-996580W.htmΗ μομπο δείχνει στο debug led C1 και έχει μουλαρώσει clear mos ανοίγει αν πάει όμως να μπουτάρει κάνει reboot και σβήνει η οθόνηστο bios setup δεν μπαίνει πατάω δηλαδή del ανοιγεί την οθόνη του bios και μου γράφει press yes for advance mode or NO for easy mode.Εκει όμως δεν κάνει τίποτα..Τα φώτα σας!ακριβώς το ίδιο θέμα έχω....wtf....ίδια timer με ημερομηνία λήξης τους έβαλαν από το εργοστάσιο?:rant:http://thelab.gr/showthread.php?t=76183 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Μάρτιος 18, 2010 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2010 Επειδή μάλλον τώρα κατάλαβα τι παίζει, εχω παρόμοιο θέμα με μια Gigabyte, αυτό που έχω καταλάβει μέχρι στιγμής είναι οτι1. Υπάρχει σταντέ ασυμβατότητα της μητρικής με τις μνήμες.2. Προτιμάει χειροκίνητα settings3. Πρέπει να παίξεις με τις μνήμες και στα μακρινά σλοτ και στα κοντινά ώστε να βρείς που παίζουν καλύτερα αλλά και να τις σκατζάρεις μεταξύ τους.Στην τελική θα την βρείτε την άκρη. Επίσης κάντε ένα καλό καθάρισμα στα slot και δειτε λίγο και την ATX φύσα που δίνει ρευμα στο Mobo άν κάπου ίσως κουνιέται, δεν πατάει καλά ή οτιδήποτε. Απο τα χειρότερα προβλήματα.Αυτό που δεν έχω δοκιμάσει είναι άλλο spd μήπως και παίξει ανθρωπινά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 18, 2010 #7 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2010 τελικά το πρόβλημα με την 4850 να μη δίνει σημα μετά το starting windows logo......είναι μεγαααααααλη ιστορία.....θα ξαναφλασάρω bios μπας και έχει φάει και κανα corrupt και δεν δουλεύει σωστά την pci-e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Μάρτιος 18, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2010 rma απο εμένα με έσκασε η ριμάδα δεν αντεχα άλλο να ασχοληθώ γιατι έχω και ένα σωρό εργασίες για αυτό το εξάμηνο. :toomuchne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.