Jump to content

Τι mp3 ακούτε αυτή τη στιγμή;

RootX

Recommended Posts

• Replies 14,4k
  • Created
  • Last Reply

Φανης_Κ η αφιερωση δεν ειναι και για εμας τους υπολοιπους που ακουμε Τερζη -- απο τους λιγους του ειδους του που εχει πολυ καλη φωνη και ωραια τραγουδια :)

:OT: Α, ο τζιμης δεν πιστευω να σταματησε να ακουει την μουσικη που τον εκφραζει ,επειδη εγω εκανα ενα σχολιο σχετικα με την ωρα που το ακουγε..ουτε εγω θα σταματησω να ακουω Σφακιανακη + Νταλαρα επειδη καποιος μου τους εχει βγαλει τελειως γαβ γαβ τραγουδιστες...οποτε μη δινεις σημασια στα σχολια που κανει ο καθενας μας για το τι ακουει ο αλλος :D

Πασχαλια ειναι και για σενα βρε!!!!!!

Ο ανθρωπος ειναι καλλιτεχνης και εχει τελεια φωνη!

μήπως μπορείτε όλα αυτά τα mp3 να μου τα συγκεντρώσετε σε ένα και να μου τα στείλετε;;; ζητάω πολλά ;;χεχεχεχεχε:whip: :whip: :whip: :giveup:

Αρχική απάντηση από JiMk [Σήμερα, στις 13:34]

Ukraine- Wild Dances

Ο τζιμης ακουει ξενα..

Για βγειτε στις γειτονιες σας και δειτε ποσοι φουρνοι εχουν γκρεμισει...!

Archive-Again...Το απόλυτο τραγούδι.Οι τύποι είναι απίστευτοι!!!:worship:Root σου αρέσουν οι thievery corp??Αν θές έχω τρία άλμπουμ τους!!!Επίσης πολύ καλοί!!!

Αρχική απάντηση από Tsunami

Archive-Again...Το απόλυτο τραγούδι.Οι τύποι είναι απίστευτοι!!!:worship:Root σου αρέσουν οι thievery corp??Αν θές έχω τρία άλμπουμ τους!!!Επίσης πολύ καλοί!!!

Χεχε, Thievery ownz... :T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.