Jump to content

Τι mp3 ακούτε αυτή τη στιγμή;

RootX

Recommended Posts

• Replies 14,4k
  • Created
  • Last Reply

10 λεπτά καταπληκτικής μουσικής. Απλή αλλα μεγαλοπρεπής. Δεν γνωρίζω απο που έχουν πάρει (αν) samples, αλλα ειναι φοβερό.

Δεν το έβρισκα στο YouTube και το ανέβασα εγώ. Το κομμάτι λέγεται "Έσχατο".

Εδω στην ενορία έχουμε εναν ψάλτη τον οποίο πραγματικά χαίρεσαι να ακούς... Αυτο το Βυζαντινό μέτρο είναι πολύ όμορφο... Θα σου αντιπαρέθετα τον Χερουβεικό ύμνο απο τον Θεόδωρο Βασσιλικό, αλλα φοβούμαι οτι θα μας παρεξηγήσουν.

Edit: Δε βαριέσαι,

...αλλα φοβούμαι οτι θα μας παρεξηγήσουν.

Γιατί να σε παρεξηγήσουν? Αν ακούω δλδ καθολικούς/ορθόδοξους/ισλαμικούς/whatever ύμνους, πάει να πει ότι είμαι και φανατίλας της κάθε θρησκείας? Μουσική είναι και μάλιστα πολλές φορές υπέροχη - απλά θέλει τις στιγμές της. Το που/αν πιστεύει ο καθένας, δεν το κρίνει η μουσική.

Είναι τραγικό που έχουμε κόσμο στενόμυαλο που κοιτάει με μισό μάτι τους όποιους ακούνε την Χ μουσική, θρησκευτική ή μη. Καλά κάνεις και ακούς όποια μουσική θες, αν πιστεύεις μάλιστα και σε αυτήν, απόλυτο δικαίωμά σου.

---

Πάρε για παράδειγμα το φίλο μας psofos1990 :rofl:, ο οποίος είχε το θάρρος αν μας δείξει τις προτιμήσεις του στο Μιχαλάκη :happy2: Το επόμενο στάδιο φυσικά, είναι η πλήρης αποδοχή ως θεϊκής ύπαρξης του ενός και μοναδικού, Benny Lava :hehe: :hehe:

Mε αυτό μπορώ να πω ότι ολοκληρώθηκα μουσικά :hehe:

gznp σε ευχαριστώ που μου τον σύστησες.....:D

http://www.youtube.com/watch?v=TtJRNyPK-lc&feature=related

Eλα ρε! Δεν το χες ακουσει το golimar? respekt.. much better than benny lava

2338859149_e4271af3e3.jpg

*70 edit εκανα σ'αυτο το ποστ.. ελεος... :tomato:

I counter you with 9000 internets

218973466_5_9zuJ.jpeg

:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:

Ρε ο τύπος είναι απίστευτος, τέτοια πράγματα να κάναν στα παρατράγουδα θα τους παραδεχόμουν πραγματικά.

Anyway, έψαχνα να ανεβασω το Bomb Creator, αλλά αντί για το original βρήκα αυτό - καλούλι για τώρα που ανοίγει ο καιρός και πάει για παραλία η φάση (αν και ολίγον τι παλιό)

http://www.youtube.com/watch?v=tMsVvUxOqKs&feature=related

(απορω γιατι στο tube θεωρουν αυτο ως original...εχω το album 4fs :hehe:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.