Jump to content

Τι mp3 ακούτε αυτή τη στιγμή;

RootX

Recommended Posts

• Replies 14,4k
  • Created
  • Last Reply

'Νταξει επειδη εχει παραγινει το κακο με τα μη-ραπ ακουσματα μου και αρχιζω να ανησυχω,, τουλαχιστον αμα ειναι να πεσουμε στην tango-tronica να προσεχουμε να ραπιζει και λιγο.......

Bajofondο - "El Andén" & "Miles De Pasajeros" over and over με ολιγη απο "Décollage"

Εχει παραγινει με τα μη ραπ εδω μεσα , ενώ ''έξω'' μέχρι και η γιαγιά μου έχει ανακαλύψει την κουλτουRRRRRRRRRRRRRRRRRRRαααααααα του Ρap & RnB μελαμψο ξαδερφάκι.

Αρχική απάντηση από Athens2004 [Σήμερα, στις 23:04]

Εχει παραγινει με τα μη ραπ εδω μεσα , ενώ ''έξω'' μέχρι και η γιαγιά μου έχει ανακαλύψει την κουλτουRRRRRRRRRRRRRRRRRRRαααααααα του Ρap & RnB μελαμψο ξαδερφάκι.

Τα "εξω" ακουσματα που φτανουν στο χωριο σου στην Κατω Καρδιτσα και στα αυτια της συμπαθεστατης γιαγιας σου, καθως και οι ηλιθιοτητες που ακουει το 90% του κοσμου, που χτυπιεται με 50cent ουδεμια σχεση εχουνε με την κουλτουRRRRRRRRRRRRRRRRRRRαααααααα του Rap νεαρε μου που καβαλας την enduro σου και μπεντσαρεις με την 8800gt σου που overhetarei το 3ο mosfet απο κατω προς τα πανω απο την δεξια μερια της καρτας....

(για το rnb δεν το σχολιαζω γιατι δεν με αφορα το συγκεκριμενο ειδος)

Σωπα ρε φίλος :( :( εσας εκει στο ΣαουΔΕΡΝ καλιφορνια τι περνάει απο τα αυτάκια σας :(

και μην ξαναπεις enduro το χτακι μου , sm ειναι [χτX , ] :(

Η αλήθεια είναι ότι αυτό που είπε ο SLN για τα "χιπ χοπ" ακούσματα των περισσοτέρων, είναι η πικρή πραγματικότητα... Κάποιοι (ονόματα δε λέμε) θεωρούν ότι με αυτόν τον τρόπο κρατάνε ζωντανό και πηγαίνουν ψηλά το χιπ χοπ. Όντως, το πάνε ψηλά, στα charts. Αλλά η ουσία, στο χιπ χοπ, δεν είναι αυτή. Σημασία έχει να σε κάνει να σκεφτείς, κι όχι να αποβλακωθείς πλήρως.

λες ?

και συνεχεια με 3 in a row

No Voices In The Sky

Wake the Dead

και μα φυσικά το Make My Day.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.