Jump to content

Τι mp3 ακούτε αυτή τη στιγμή;

RootX

Recommended Posts

• Replies 14,4k
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 02:20]

http://uk.youtube.com/watch?v=5SgyfusISKE

ειμαι τυχερος που προλαβα και τους ειδα και τους δυο live :)

πωωω τί ωραία έκπληξη ήταν αυτό?....μου θύμισες 1 απο τα αγαπημένα μου των Πυξ Λαξ, απο το 2ο allbum τους.... αρκετά πιο άγνωστο βέβαια σε σχέση με τα υπόλοιπα και πιο εμπορικά....

EDIT: Εδώ και το τραγούδι..... :)

Πυξ- Λαξ / Πυξ - Λαξ (ετσι λέγεται το τραγούδι, απο το CD Ζόρικοι Καιροί, 1991)

ξέρεις σε βαρέθηκα και ήρθε η ώρα να στο πω χθες αργά το σκέφτηκα λιώμα απ'το ποτό

μόνος Θέλω να την βρω ξανα,μονος στα τυφλά Δεν γουστάρω πάρε Δώσε γενικά πάθαν τα νεύρα μου ζημιά

Πυξ-Λακ ναι εσύ όχι εγώ Πυξ-Λαξ χθες εσύ αύριο εγώ Πυξ-Λαξ high εσύ μούτρα εγώ Πυξ-Λαξ φύγε δεν μπορώ

Με τους φίλους θα βρεθώ Πάλι Όπως παλιά και στα στέκια τα γνωστά δεν θα σε Ψάχνω πια

Σπίτι μόνος τώρα θα γυρνώ όταν Θέλω εγώ και αν μου λείψει η γκρίνια σου ίσως ξανάρθω.

Πυξ-Λακ ναι εσύ όχι εγώ Πυξ-Λαξ χθες εσύ αύριο εγώ Πυξ-Λαξ high εσύ μούτρα εγώ Πυξ-Λαξ φύγε δεν μπορώ

ColdCut - Mr. Nichols

Mr. Nichols instead of stepping from this ledge into the downfall of your up rise

Why not just turn around

Lessen the intensity of your western glare and face the rising sun

Note the energy swirling from its center

How it illumines us all and only the birds fly first class...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.