Jump to content

Τι mp3 ακούτε αυτή τη στιγμή;

RootX

Recommended Posts

αν και πολυ φλωρος

δεν εχασε την ευκαιρια με ολη τη φημη που απεκτησε λογω Eurovision και τσακ μπαμ αμολησε στην αγορα το ντεμπουτο του.

http://www.youtube.com/watch?v=kd6an66_3HE

Και ναι ανετα "κερδαγε" και με τουτο.

(πολλοι Νορβηγοι παιζει να τον κυνηγανε για τα "δανεια" :hehe:)

καλουλι το κομματι παραδοξως.

• Replies 14,4k
  • Created
  • Last Reply

Μα και αυτός 4 Ιουλίου θα έρθει στην Αθήνα που θέλω να ειμαι Μυκονο? Ηθελα να ήξερα ποιος εβγαλε το πρόγραμμα... :hehe:

Μακάρι να γίνει και εδώ κάτι παρόμοιο όπως στις συναυλίες του εξωτερικού.. Αλλα μουφιές.. τι να κάνει μέσα στις εγκαταστάσεις ξιφασκίας ! :nada:

Να και το παλιό,δεν είναι το original αλλά ένα από τις πιο γνωστές εκδόσεις/υλοποιήσεις του τραγουδιού:

Τέλειο,super,πώρωση,ατμόσφαιρα!!! Το χω ακούσει 100 φορές! Ειδικά το original One night in bangkok! Όχι πείτε μου πως να κρατηθώ τέτοια ώρα να μην δώσω ένταση... Κάτσε θα δεις τι θα γίνει το πρωί εδώ πέρα με τα Aiwa,της Bangkok...:help:

EDIT:Απλά δεν γίνεται να κοιμηθώ μετά από αυτό που άκουσα,πρώτη φορά μετά από καιρό που έχω τέτοια φόρτιση από τραγούδι,προβλέπω να τραγουδάω στον ύπνο μου,μιλάμε για the best. :o

ωραιος ρε gnzp-α αλλα δεν εβαλες το original music video με τις strippers (το χω σε HD:hehe:)

και απο μενα ενα πολυ-αγαπημενο παλιο.Ομορφα κοριτσα+καλοκαιρινο υφακι και οπως ο χρονος εδειξε "διαχρονικο" κομματι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.